En sjuk ko avslöjar det hemliga

Andy, Alex och Adam är på gården och jobbar när Andy ber Alex att inte strula med Victoria eftersom han inte vill att systern ska bli sårad igen. Alex säger inget och när Moira kommer så förvånas hon över att de står och skvallrar som småtjejer när hon får veta att de pratar om Andys och Alexs kärleksliv. Alex säger då att han är ung och singel så han har inga problem.
 
Sam får veta av Cain att Zak varit vid verkstan. Han blir då orolig för hur pappan ska ha tagit det att Samson var hos Cain istället.
Zak är ledsen och berättar för Lisa att Sam inte litat på honom utan hellre sett till att Cain var barnvakt.
 
Val blir irriterad av att se Kerry och Andy tillsammans. Hon nämner att Kerry stulit från växelkassan. Andy får veta att det stämmer och sedan ber han Kerry att åtminstone vara ärlig mot honom och hon lovar det.
 
Moira sitter vid köksbordet och arbetar när Alex kommer in. Han ska iväg till puben för att träffa Adam men Moira stoppar honom genom att kyssa honom.
 
Declan blir förbannad när han ser hur Robbie hållt på vid stallet. Han är rasande när Robbie och Megan kommer hem. Megan får se på övervakningsfilmen men hon tror inte på Katie. Hon försvarar Robbie som försöker skylla allt på Katie och att det var hon som flirtade med honom. Declan börjar tvivla så Katie blir ledsen och går därifrån. Declan följer efter henne och han säger åt Robbie att flytta därifrån på en gång. Megan frågar Robbie hur han kunde vara så dum att han föll för hennes trick.
 
Alex dyker upp på puben något försenad. Adam väntar där på honom och Victoria kommer fram och berättar att de tittat på hus. Alex, som inte verkar lika entusiastisk som hon, säger att han tycker det är bättre att de hyr ett hus istället för att ta massa lån.
 
Sam kommer hem med Samson. Zak sitter i fåtöljen och väntar på honom så Lisa tar hand om Samson så de får prata ut. Sam berättar om sin oro att Zak ska bli sämre igen. Det slutar med att Sam ber Zak läsa en saga för Samson och allt verkar frid och fröjd igen.
 
Megan kommer in til Declan och Katie i vardagsrummet. Hon säger åt Declan att om Robbie måste flytta så sticker hon också. Declan säger att det är okej men då hotar Megan med att ställa in allt med festivalen och det gör att Declan tvekar. Katie säger åt honom att packa Megans väska men han behöver henne för festivalen så han säger åt Megan att stanna men då måste Robbie hålla sig undan och får inte vara i närheten av Katie. Han säger sedan till Katie att han bara gör det han måste göra.
 
Gennie försöker få Nikhil till att flytta in på riktigt hos henne. Hon säger att hon kan städa och skura hela huset om det är det som skrämmer honom. När han inte vill att hon ska behöva skura så säger hon att de kan fråga Rachel om hjälp. Nikhil går med på det bara han får skriva en lista på allt Rachel ska göra.
 
Alex kommer in i köket på gården. Han ska precis säga Moira något när Adam och Andy kommer in. De börjar prata om en auktion de måste gå på och att en ko är sjuk så veterinär måste tillkallas. Det blir Andy och Adam som åker iväg till auktionen. När alla andra åkt så säger Moira till Alex att hon är hans tidsfördriv just nu men han är på väg att be henne sluta. Hon frågar om han verkligen vill det men det visar sig att så är det inte så de hamnar i soffan ändå. Efteråt säger han att han tycker det är jobbigt att ljuga för Adam, att det är därför han ville att de inte ses så här igen.
 
Robbie är i köket när Katie kommer dit. Han säger att hon var smart och lyckades sätta dit honom nästan, att han inte trodde det om henne. Declan kommer in och frågar hur det är och när Katie svarar att det inte alls är bra så kör han ut Robbie.
 
Megan får veta det och hon säger åt honom att göra som Declan vill. Hon ber Robbie att han ska be om ursäkt eftersom de är beroende av Declan för att få pengar för festivalen för sedan kommer Declan inte behöva hennes hjälp längre och då vet man inte vad som händer. Megan går till cafét och träffar Carl där. Han lyssnar dock inte specillt mycket på hennes problem utan han frågar Gennie om hon ska vara tärna på Chas låtsasbröllop. Han tror inte Chas menar allvar med Dan. Megan blir förbannad på att han inte bryr sig om henne så hon går därifrån.
 
Charity är på puben och hon tycker Chas ser ledsen ut så hon tror att Chas har ångrat sig angående bröllopet med Dan. Carl kommer dit och börjar fråga ut Chas om vad Dan har som är så speciellt eftersom han inte är snygg eller har massa pengar. Cameron som sitter vid bardisken ber Carl att lägga av eftersom Chas inte ska behöva försvara sig inför honom. Charity frågar Chas om de ska gå ut och festa lite så de kan träffa lite snygga killar, eller Chas kan det i alla fall. Chas blir förbannad på Charity och säger åt henne att lägga av för hon kommer att gifta sig med Dan vare sig hon eller någon annan gillar det eller inte.
 
Paddy har kallat hem Andy från auktionen för att kolla till den sjuka kon. När Andy kommer in i bostadshuset så hittar han Alex och Moira halvt avklädda i soffan. Han blir rasande och säger åt Alex att komma ut på en gång.
Andy säger åt Alex att detta var droppen, han hade ju bett honom att inte strula till det när han nu är ihop med Victoria. Moira inser då att det var därför Alex hade velat göra slut med henne. Paddy står där och ser mest generad ut. Andy säger att han kommer inte att tala om detta för någon om Alex gör slut med Victoria på ett snyggt sätt.
 
Nicola kommer in på cafét där Gennie och Katie sitter och fikar med varann. Hon ger Katie ett brev från Declan. Katie läser brevet där det står att väskorna är packade. Hon blir ledsen och går hem för att prata med Declan. Det första hon ser är hennes väskor som står i rummet. Declan ber om ursäkt för att han måste låta Robbie bo kvar men han kommer att straffa dem senare. Declan frågar Katie om hon verkligen litar på honom men Katie tvekar. Då säger han att han kan inte vara ihop med någon som inte litar på honom men om hon litar på honom så vill han att hon tar emot en ring så de kan gifta sig. Katie säger att hon inte behöver någon ring för hon litar på honom och hon kan tänka sig att stanna ändå. Declan vill att hon tar emot ringen för han vill gifta sig med henne. Katie blir så glad att hon kastar sig i hans famn och säger ja. När hon ska lyfta bort väskorna så märker hon att de är tomma.
 
Megan och Robbie kommer hem och får veta den glada nyheten om att Declan och Katie ska gifta sig. De gratulerar paret men säger sedan inte så mycket utan går därifrån.
 
 

 
 
Jag vill be om ursäkt för att jag räknade fel igår när jag glömde fira bloggens födelsedag, det ska givetvis vara att bloggen fyllde 5 år igår!
Nu går vi vidare in på det sjätte året... =)
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Grattis bloggen på femårsdagen! Men framför allt grattis till alla oss som har den stora turen att få läsa den! :)

2014-02-11 @ 16:40:54
Postat av: TinaV

Håller med föregående skrivare:-)

2014-02-11 @ 18:04:06
Postat av: Stina

Robbie är verkligen äcklig, troligen var scenen utanför ridhuset arrangerad av Katie, men hon har ju fått ta emot massor med slippriga komentarer som hon inte har kunnat bevisa och ingen har trott henne när hon har berättat. jag håller tummarna för Katie och Declean. Historien om musikfestivalen ör långdragen, och inte särskilt intressant, hoppas att det är över snart.
Visste inte hur mycket jag saknat Dianah, men nu märker jag att det är trevligt att ha henne tillbaka.
Kelly och Andy är inget speciellt sympatiskt par men kanske passar de varandra.

2014-02-12 @ 13:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0