Öldusch

Inlagt kl 21:58
 
Eric och Joanie står på baksidan av huset och diskuterar Amy. Plötsligt upptäcker de att Kyle är borta. Joanie rusar in för att leta medan Eric kollar på framsidan. Han ser direkt att bilen är borta så han försöker prata med Joanie om att inte oroa sig. Amy ringer sedan på dörren och kommer tillbaka med Kyle. Hon anklagar Joanie för att inte hålla koll på barnet. Eric tar med sig Amy hem och hon står och skriker efter Kyle när hon ska sätta sig i bilen.
 
Dom konfronterar Alicia angående hennes lögner när hon ska träffa David. Hon skyller på att hon inte ville oroa honom eftersom det inte är något mellan henne och David. Dom är inte övertygad eftersom han pratat med Megan angående Alicias avslut på företaget. När han får tillfälle säger han åt David att låta Alicia vara.
 
Paddy pratar med Marlon. Han är inte säker på att det kommer att bli bra mellan honom och Rhona igen men han vill ändå träffa Leo. Marlon lovar Paddy att hur det än går så kommer han alltid ha en plats i Leos liv.
 
Jimmy som råkat få höra på puben om att Nicola och Steve haft affärer ihop och det var därför hon fick sluta på Home Farm. Han blir besviken och försöker få reda på vad som hänt. Det slutar med att han och Nicola bråkar om kyssen mellan Steve och henne. Nicola råkar då säga att hon faktiskt valde honom och inte Steve men det gör inte Jimmy lugnare.
 
Adam tycker att Moira ska gå med på att låta Cain fixa fram pengar även om det är på olaglig väg men hon vägrar. Istället tänker hon sälja gården. Adam talar om att Cain kommer aldrig att gå med på det. 
När de sedan är på puben och träffar Debbie och Charity får de veta att Sarah blir retad i skolan för att Cameron är en mördare och hennes mamma är den "galna kvinnan". Charity föreslår att Debbie tar med sig Sarah på semester. Moira tycker det är en bra idé så kan även Cain följa med men han hatar semester. När Debbie märker hur ivrig Moira är över att Cain borde åka iväg så börjar hon undra. Moira berättar sedan när de är ensamma om sina planer men Debbie tycker att ärlighet är bättre. Trots allt så bokar Debbie en semester på en campingplats, i en husvagn för Sarah, Cain och henne.
 
Amy, som är besviken över att Eric förstört för henne så hon inte kan träffa Kyle, går till puben och super sig full. Andy kommer och sätter sig hos henne så hon berättar om vad som hänt. Hon erkänner att hon ångrar sig att hon inte tog chanse att ta med sig Kyle när hon hade den.
 
Ashley som kommer att bli bostadslös när Declan får huset sålt frågar Megan om han kan få hyra huset för en billigare peng än tidigare, tills de hittar en köpare. Megan går inte med på det. Sandy som fått Ashley till att fråga blir orolig för sin son. Han frågar Laurel om inte hon kan fråga Nicola om Ashley kan bo hos dem. Laurel frågar Nicola som inte alls vill ha dit Ashley, hon tycker det räcker med Bernice och Gabby som ska få husrum hos dem.
 
Andy är orolig för Amy och han tror att hon kan göra något dumt när det gäller Kyle. Han söker upp Val och Eric för att berätta vad Amy sagt kvällen innan när hon var full. De bestämmer sig för att inte låta Amy göra något själv, utan att de har henne under uppsikt hela tiden. När Amy märker det lyckas hon få reda på att Andy skvallrat. Hon blir så förbannad att hon går till puben och häller ut en stor öl över honom. Hon är mycket besviken...
 
Jimmy fortsätter att var förbannad på Nicola som tillslut säger ifrån. De står ute på gatan och hon är rasande så hon säger att Steve hade iallafall något att erbjuda henne tillskillnad från Jimmy. Jimmy blir besviken och drar iväg på arbete. Nicola pratar med Laurel som råder henne att ringa Jimmy och försöka be om ursäkt.
 
Jimmy som jobbat flera nätter i sträck börjar bli trött. Man märker att han nästan somnar men piggnar tillfälligt till när han ser att Nicola ringer. Dock svarar han inte och efter en stund så somnar han igen. Nicola som inte ger sig ringer igen och när Jimmy vaknar är han påväg av vägen med lastbilen som välter ner för en slänt.
 
Jag vill verkligen inte ha en eländes olycka till med skador och död som följd =(
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vad bra att Amy ändrade sej. Men hon känns inte känslomässigt stabil. Vill INTE ått Jimmy ska dö/bli svårt skadad eller få minnesförlust igen!

2014-12-09 @ 18:36:31
Postat av: ELIZA

Alltså vad är det med den här serien??? Olyckor och ond bråd död verkar vara vardags mat numera...Vill se nåt roligt och ha lugn och ro emellanåt...Och blir dom ALDRIG gifta dom där,David och Prijja???? Hon ändrar sej hela tiden huruvida det ska vara glass bar eller godis påsar...Jisses...Måste ju skratta åt Jimmy och Nicola...Och hennes beteende på "jobbet" ...Ha ha ha , hon verkar ha glömt hjärnan hemma på hatthyllan varje dag...Varför berättar hon inte från början till slut hur allt gick till??.. Fast det är klart, varför så enkelt...Tycker synd om Paddy, förstår honom, men hur skulle världen se ut om man inte får en chans till?..Hon har ju tagit sej till Rehab nu i alla fall...Och hur ska det gå för Ashley, kan ju inte bli uteliggare igen...Apropå att få en andra chans, varför kan och får inte han "göra bot och bättring" och bli präst igen?? ..Många kommer ju undan med värre saker än att skrika på och klappa till pappa.....Amy, orkar jag inte ha någon åsikt om, komplicerade saker det där...Men hoppas att mormodern låter henne träffa sonen i alla fall..Vad spelar det för roll?...

2014-12-09 @ 22:58:13
Postat av: Jonas

Återigen: vad ska Jimmy med Nicola till? Hoppas verkligen att han inte blir allvarligt skadad (eller värre). Det är nog med elände i byn just nu.

2014-12-10 @ 08:10:34
Postat av: Pandora

Jimpa har verkligen ingen tur med huvudknoppen! Ska han börja att fika efter Kelly igen nu möjligtvis? Det gick ju så sist!=p

2014-12-10 @ 09:20:12
Postat av: Stina

Hoppas att Jimmy klarar sig. Han och Nicola är ett roligt par. Eller skall han ut ur serien, Jimmy är ju den sista av familjen King, som från början var 5 personer. Alla i serien verkar ha väldigt dålig arbetsmoral, de har massor med olika orsaker till varför de inte kan komma och varför de måste gå hem tidigare.

2014-12-10 @ 09:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0