Regnet det bara vräker ned

Inlagt lör 20/12 kl 00:20
 
Debbie är orolig för att Cameron ska dyka upp men Charity är övertygad om att hon är säker eftersom de har polisskydd. Andy hämtar barnen för att de ska vara lite säkrare. De säger åt Sarah att om hon ser Cameron så ska hon springa.
 
Rodney kommer hem på morgonen efter en mycket sen natt. Han står och pratar med Diane men Rishi som kommer ut ur ett hus ser honom och hans finkläder. Rishi pratar senare med Rodney om att sluta som eskort. Först förnekar Rodney men när Rishi hotar med att berätta för Georgia så lovar han att sluta.
 
Ruby pratar återigen i smyg i telefon med någon. Efter ett tag kommer en kvinna som visar sig vara Rubys mamma. De går ut för att prata. Ali har ingen aning om vem kvinnan är. Ruby ångrar sig över att ha tagit kontakt med mamman. När Ali senare frågar vem hon är så svarar Ruby och hon talar om som det är, hon har inte vågat berätta för sin mamma att hon är lesbisk. Ali blir rasande men tillslut blir de vänner och bjuder över mamman. Efter en stund så vågar Ruby tillslut säga som det är. Hennes mamma blir chockad och kan inte tro det. Ali går sedan ut så de båda andra kvinnorna får prata ut i fred
 
Debbie är rastlös så hon går till verkstan för att ordna med papperarbete. Det är ett väldigt oväder i byn och regnet bara öser ned. Dan får ledigt för att fika så Debbie får lite lugn och ro. Tyvärr jagar hon upp sig själv och blir misstänksam mot alla ljud omkring. När mobilen börjar ringa och ingen säger något så får hon ett utbrott.
 
Jimmy får reda på att Cameron har rymt. Han blir orolig och sedan arg på Nicola som inte sagt något. Hon försvarar sig med att Jimmy ändå inget kan göra medan han hoppar runt på kryckor och att det då är dumt att oroa sig för något man inte kan påverka.
 
Ovädret fortsätter i byn och man får se Cameron smyga runt bland husen.
 
Priya fortsätter att planera sin möhippa. Rishi och Dom försöker övertala David att ha en lite svensexa i alla fall men han har ingen lust.
 
Declan kommer hem och är väldigt irriterad över att inget löst sig medan han varit borta. Han vill hitta köpare till husen som är till salu, innan han blir tvungen att gå med på Debbies skambud.
 
Debbie börjar planera för Jacks födelsedag. Hon får Sam till att hjälpa henne men först ska de ta en öl på puben. Chas blir inte alls glad över att se henne där så hon säger åt Debbie att sticka.
(Ska det redan ha gått ett år sedan festivalen med de dramatiska födslarna och mordet på Carl?)
 
Zak kommer med Sarah till bondgården för att träffa Andy. När Andy ska iväg och jobba så ser Sarah att han glömt sin mobil. Hon vill gå och lämna den men både Moira och Zak säger åt henne att vänta eftersom det är så dåligt väder ute.
 
Sarah smiter dock ut ändå och börjar ropa efter sin far. Givetvis dyker Cameron upp och ser henne. Han börjar prata med henne och får reda på att hon blivit tillsagd att springa om hon ser honom. Cameron lyckas ändå få med sig Sarah, som litar på honom, till en lada där han övertalar henne till att ge Andys mobil till honom. Han säger att han ska bara hämta hennes mamma och Jack, sedan kan de åka iväg allihop.
 
Zak upptäcker att Sarah försvunnit. Han och Moira går runt och letar men sedan får han gå till byn för att tala om för Debbie att Sarah är borta. Hon blir hysterisk och de får kalla på polisen som ska börja leta.
 
Cameron låser in Sarah i ladan medan han ska in till byn. Ute vid vägen ser han när Sam stannar med skåpbilen, kliver ur och börjar ropa på Sarah. När Sam försvunnit in i skogen går Cameron fram till bilen och bryter upp dörren. Där ser han ett gevär som ligger på golvet.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Polisen måste vara riktigt dum, då han ifrågasatte hur Cameron skulle kunna göra sig förstådd i Holland. Det är allmänt känt att holländarna är väldigt duktiga på engelska.

Det går att fråga sig hur seriöst lesbianernas (jag tycker att det är ett fint ord) förhållande är, när Ali inte ens vet vem Rubys mor är.

2014-12-18 @ 22:00:57
Postat av: Anonym

Dem gör verkligen poliserna i England till idioter.

2014-12-19 @ 01:27:42
Postat av: Anonym

Poliser i Emmerdale, var de studenter vid Polisskolan? Ni vet, filmerna som gjordes under 80-talet.

2014-12-19 @ 04:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0