Fånge på rymmen

Inlagt kl 22:07
 
Marlon kommer in i rummet bakom puben för att visa Chas en låda räkor. Hon är väldigt bakfull och vill inte alls titta på dem. Precis då kommer Paddy in och Marlon inser direkt vad som hänt mellan dem. Han blir inte alls glad men Paddy verkar inte ångra sig. Vanessa kommer in för att lämna Leo till Marlon eftersom hon inte hittat Paddy hemma. Hon förstår också direkt vad som hänt.
 
Sean berättar för Ruby och Ali att han tänker flytta när barnet kommer. Han begär att hans mamma ska betala en lägenhet åt honom men hon säger att det kan han glömma.
Ruby och Ali bestämmer sig för att jobba en massa extra för att få råd med en konstbefrukning. Sean vill dock inte sitta barnvakt till sin lillasyster medan de jobbar. Däremot vill han gärna ha lite extra pengar, typ 100£, till en skolresa till London för att gå på Naturhistoriska museet. Ruby får senare höra från Belle att resan kostar bara 70£.
 
Charity och Jai ska kolla på huset Dan bor i men han har ställt fram ett par gamla svettiga skor så de vill inte gå in. Robbie som ska visa huset erbjuder sig att visa Mulberry Cottage, Ashleys fd hus. Charity vill att Debbie ska hitta ett nytt boende eftersom hon inte vill bo kvar i huset hon har. De går sedan för att titta på huset och Debbie kommer dit.
 
Dan träffar Chas och hon berättar om vad som hänt mellan henne och Paddy så han inte får höra det skvallervägen. Han tror inte på att de två har någon framtid ihop eftersom hon redan sårat honom en gång. Han säger att hon borde tänka på kärleken, inte bara att det verkar vara bekvämt att vara ihop med någon.
 
Amy går runt och surar för att Kerry skvallrat för Joanie om att Amy tänker söka vårdnaden om Kyle. Socialen har hört av sig och hon får inte träffa Kyle medan utredningen pågår. Andy talar om att han faktiskt förstår Joanie som kämpar för sitt barnbarn. Han försöker få Amy att inte bara tänka på vad hon vill utan att tänka på vad som är Kyles bästa men vill hon verkligen ta hand om honom kommer han att ställa upp för henne.

Priya planerar sin möhippa, en massa aktiviteter på puben. Alicia erbjuder sig att jobba under kvällen så de andra damerna kan gå. David vill inte ha någon svensexa men Rishi blir besviken så Priya lyckas övertala sin blivande man.
 
Paddy söker upp Chas för att prata om vad som hänt mellan dem. Han vill gärna att de försöker igen men Chas säger att det inte är meningen att det ska vara de. Hon säger att det måste vara kärlek mellan dem och det är det inte, nu är de bara två svikna människor som söker tröst i varandras sällskap.
 
Cameron ska bli förflyttad till annat fängelse. Mitt ute på en landsväg så kommer två bilar och stoppar fångtransporten. Cameron och en till blir frisläppta medan fångvaktarna blir inlåsta i bilen. Den andra fången drar iväg med den ena bilen. Cameron springer iväg, liftar med en lastbil och hamnar på en färjeterminal. Han ringer Debbie men säger inget.
 
Paddy kommer hem till Marlon och Laurel. Marlon är förbannad på sin vän som svikit sin fru, en kvinna som Marlon älskat en gång i tiden. Laurel hör det och blir lite ledsen. Hon frågar sedan Marlon om han älskar Rhona fortfarande. Han svarar att det gör han, som mor till hans son men inte mer.
 
Ruby sitter ute på en parkbänk och funderar. Ali kommer förbi och frågar vad hon gör där. Ruby svarar att hon bara tar en paus med frisk luft men när Ali gått så tar hon fram mobilen och ringer någon.
 
Vanessa träffar Paddy och säger att hon berättat för Rhona att han varit med Chas. Paddy blir rasande och skäller ut henne för att hon lagt sig i. Han erkänner att han gjort ett simpelt misstag och att det inte alls betydde något men att han faktiskt älskar sin fru men att Vanessa nu förstört allt för honom. Vanessa säger då att hon inte sagt något till Rhona, hon ville bara provocera fram om Paddy älskar henne fortfarande.
 
Polisen kommer till puben för att prata med Chas och Debbie. Han berättar att Cameron rymt men att de kommer att få polisbevakning dygnet runt. Debbie litar inte på att en polis kan rädda dem ifrån en seriemördare om han är ute efter dem.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Var det inte det jag trodde!!! Cameron på rymmen! Och med tanke på de extremt oskickliga poliserna så sitter han snart i Debbies soffa! Jag skulle inte känna mig ett dugg lugn om dom skulle vakta mitt hus...

2014-12-17 @ 13:29:03
Postat av: Ylva

Ja vilken chock!!! Jag som nyss tyckte det blivit händelsefattigt. Hur ska detta sluta? Och dessutom snart juluppehåll:(

2014-12-17 @ 15:08:44
Postat av: ELIZA

Jul uppehåll och dom bygger upp handlingen!!!.. Kan ju aldrig sluta väl...med dom poliserna,menar jag...Kerry, hon är väl för härlig..Var det igår hon och Dan satt och åt, knackar på dörren, hon trodde det var Ejjmi, och säger : det här kan vara min sista kebab...Ha ha ha ....

2014-12-17 @ 20:37:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0