Gammal kärlek rostar aldrig, eller?

Inlagt kl 22:22
 
Rodney är på tillställningen med den blyga Pat som börjar bli full och lite mer talför. Hon berättar högt om sin man som är så fin men kanske inte lika bra i sängen. Rodney blir förnärmad och vill gå iväg med henne men plötsligt är det någon som hälsar med ett väldigt hårt greppande handslag. Det visar sig att Rishi är på samma möte. Han blir förvånad över att se Rodney där men lyckas inte prata med honom just då. När de ses i byn så försöker Rodney undvika Rishi som pikar honom om hårt jobb. Rodney söker upp Rishi för att förklara vad som händer. Sedan lovar han att sluta för att inte såra Georgia.
 
Marlon funderar på Ashleys förslag. Han säger till Laurel att det går inte alls för sig att de ska vigas av hennes exman. Laurel säger att hon ska prata med Ashley men när hon gör det så börjar han att berätta om hur viktigt det är att han får den här chansen för det gör att han kan bli präst igen om allt går bra. Laurel har inte hjärta att säga nej till honom. När hon kommer hem och Marlon kommer och säger att Ashley tackat honom för chansen så måste Laurel säga som det är. Marlon tycker inte att det är en bra ursäkt så Laurel söker upp Ashley för att säga att de inte kan gå med på hans begäran.
När Laurel gått så tar Ashley av sig vigselringen han haft på sig.
 
Sean söker upp Dan för att fråga om det är sant det hans mamma och Ruby planerar. Han säger att han vill inte alls att pappan ställer upp som donator.
När de sedan möter Kerry får hon reda på deras planer och hon blir rasande. Då ändrar sig Sean och säger att han börjar vänja sig vid tanken på att få ett syskon. Kerry muttrar sedan när hon träffar Dan ensam. Han lovar att om hon vill att de skaffar barn istället så går det före Rubys önskningar. Kerry erkänner att hon kanske inte är så sugen på barn eftersom hon inte ens kan ta hand om det hon har.
 
Ali och Ruby diskuterar saken och kommer fram till att de inte kommer att fråga Dan längre utan de kommer att försöka lösa det på annat sätt.
 
Amy kommer hem och är helt slut. Hon är besviken över att hon inte får träffa Kyle och att Joanie kan stoppa henne från att se sin son. Andy har lite mer förståelse för Joanie så han påpekar att Amy faktiskt lämnat ifrån sig sonen en gång. Amy, osminkad och fin, blir besviken på honom för att han inte håller med henne. Hon säger att hon vill ha tillbaka sonen för alltid.
 
Amy kontaktar socialen för att försöka få vårdnaden om Kyle. De startar en utredning. Joanie som kommer till byns kafé råkar höra när Kerry pratar med Dan om att Amy försöker få vårdnaden. Hon blir rasande och söker upp Amy. De börjar tjafsa och Joanie lovar att hon ska göra allt för att få behålla sitt barnbarn. När Amy säger att Joanie inte är en så bra vårdnadshavare som hon tror så ger Joanie henne en örfil. Amy slår reflexmässigt tillbaka men ångrar sig direkt. Nu blir hon orolig för om socialen får reda på det så kan det påverka hennes chanser att få tillbaka Kyle.
 
Efter Chas och Paddys motionsrunda så ses de på puben. De bestämmer sig för att göra något kul så de åker in till stan för att spela bowling. Det visar sig att Rhona är där med några vänner från rehabiliteringen. Paddy vill inte prata med henne men Chas tvingar honom. Rhona ber om ursäkt och önskar att allt ska bli bra men Paddy verkar inte speciellt intresserad. Han säger att han inte ens kan ge henne det minsta hopp om att det kommer att bli bra mellan dem igen. Rhona blir ledsen och går därifrån.
 
Debbie och barnen kommer hem från semestern. De går direkt hem till Dingles för middag men Chas är också bjuden. Chas blir besviken över att Zak inte tar avstånd från Debbie som är skyldig till att Gennie blev mördad. Zak som bara vill hålla ihop familjen försöker undvika bråk. Chas blir förbannad så hon säger åt honom att han får välja mellan Debbie eller henne. Sedan går hon därifrån.
 
Andy som får veta att Debbie kommit hem blir irriterad över att hon inte sagt något. Inte blir han gladare när han hör att hon tänker sälja huset och flytta därifrån. Han säger att hon aldrig får ta barnen ifrån honom.

Paddy är less på att alla säger åt honom att prata med Rhona. Han börjar supa sig full i rummet bakom baren tillsammans med Chas som undviker Dingles-klanen. De dricker en hel del och börjar skoja och skratta. När Paddy ska gå pussar han henne både en och två gånger lite snabbt. Han har svårt att slita sig så när hon frågar om en sängfösare så tackar han ja. De hinner inte hälla upp något att dricka för de börjar kyssas och klä av varann...

Kommentarer
Postat av: Catrin

Tycker HTG är ganska tråkigt just nu. Händer inte så mycket, dom flesta surar och fräser.

Tycker Paddy är lite väl hård mot Rhona och vad håller Chas på med egentligen?? Hon vill inte ha Paddy på riktigt, det tror jag inte iaf. Tycker hon är lite hård mot Debbie, visserligen har Debbie klantat sig ordentligt men Chas har inte varit guds bästa barn heller.

Och röran med Amy och Kyle...Val! Jag har sagt det förut och säger det igen, jag klarar inte av henne!!!

Just nu tycker jag bäst om Dan och Kerry :) Alltid gillat Dan och haft svårt för Kerry men hon tar sig :)

2014-12-16 @ 14:48:29
Postat av: TinaV

Hela historien om Amy och Kyle är helt osannolik, man kan väl inte bara tvinga sig på en familj när man adopterat bort ett barn. Val är verkligen jobbig just nu, för mig hade hon gärna fått resa bort.

2014-12-17 @ 09:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0