En ny smäll mot huvudet

Inlagt kl 22:53
 
Priya har varit för att prova ut en bröllopsklänning och Georgia har varit med henne. Det har inte varit lätt och Georgias kommentarer gör dottern irriterad. Priya berättar sedan för David att hon faktiskt varit rätt tjock en gång i tiden.
 
Ashley åker iväg för att kolla lägenhet. Det visar sig vara ett ungdomskollektiv, inte ett drömställe men ändå någonstans att bo. Laurel som märker hans besvikelse pratar med Marlon om att låta Ashley bo hos dem. Marlon är inte förtjust i idén men när Laurel påpekar att hon kommer få träffa Gabby oftare då så går han med på det.
 
Andy försöker be Amy om ursäkt men hon är besviken på honom. Han ger sig inte och de går hem till honom för att kunna prata i lugn och ro. Han påpekar att han faktiskt bara vill henne väl eftersom han tycker om henne. Amy är tvär och osäker som vanligt men det slutar med att de kysser varann.
 
Jimmy har blivit hittad av en cyklist som ringt ambulans. Han kommer till sjukhuset och polisen hämtar dit Nicola. Efter ett tag vaknar Jimmy till liv. Nicola sitter brevid sjuksängen och ber om ursäkt. Hon talar om hur mycket hon ångrar sig och att hon älskar honom. Jimmy tittar på henne sedan säger han åt henne att gå därifrån.
 
Sandy, som får höra om Marlon och Laurels planer att fråga Ashley om han vill flytta in hos dem, tycker inte idén är så bra så han frågar Edna om inte Ashley kan bo där istället. Edna tvekar väldigt länge.
 
Marlon och Laurel går fram till Ashley på puben för att fråga honom om han vill bo hos dem. Ashley ser inte allt för glad ut men uppskattar erbjudandet. Sandy stoppar sonen och erbjuder honom boende hos Edna. Det gillas bättre av Ashley så han tackar ja. Marlon ser lättad ut när han får höra det, Paddy blir glad eftersom han tyckte det var en vansinnig idé men Laurel ser besviken ut.
 
Georgia kommer in på puben för att tala om för Rodney att hon ska iväg till tennisklubben nu. Hon är tydlig med att det är en välgörenhetsauktion där men bara för dem som kan tänkas spendera massor med pengar så det är bäst att hon åker själv. Rodney blir förvånad och han ser rätt besviken ut när hon går.
 
Joanie kommer till värdshuset. Val som inte vet vem det är tror att det är en tant från socialen. Eric känner givetivs igen henne. Pollards undrar varför Joanie är där men hon vill bara prata med Amy.
 
Amy vaknar upp hos Andy och hon skyndar sig upp för att smita därifrån. Andy blir besviken eftersom han velat äta frukost med henne. Amy tror att han bara legat med henne för att han hade dåligt samvete för att han skvallrat till Val och Eric. Han försöker återigen förklara att han tycker om henne.
 
Andy och Amy kommer till värdshuset och träffar Joanie. Han presenterar sig som Amys pojkvän och Amy blir rätt förvånad. Hon får veta att Joanie vill att Amy har kontakt med Kyle eftersom hon trots allt är en del av hans familj. Hon vet att Kyle aldrig kommer att förlåta henne i framtiden om hon hindrar dem för att ses.
 
Charity söker upp Nicola för att få henne att övertala Jimmy att säga att han inte jobbat så mycket övertid senaste tiden för annars kanske olyckan klassas som arbetsskada för att han är överarbetad. När polisen kommer så ljuger Nicola om att Jimmy faktiskt varit hemma under kvällen. Charity hör allt och sedan skyndar hon sig till Jimmy för att berätta vad Nicola sagt till polisen och vad han bör svara när de kommer. Jimmy är trött på alla lögner så han säger som det är istället.
 
Jimmy talar om för Nicola att han sagt sanningen och att han dessutom vill att de separerar. Nicola blir förkrossad och beklagar sig för sin far när de är hemma. Sedan känner hon att hon tänker inte ge upp, hon ska minsann visa Jimmy hur mycket han betyder för henne för hon tänker inte ge upp så lätt.
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Varför kan inte Nicola berätta att Steve utpressade henne, jag tycker nog det Jimmie gjorde mot Nicola när han blev ihop med sin gamla flamma (vad hon nu hette) var betydligt värre.

2014-12-11 @ 09:45:42
Postat av: Jonas

Jimmy led ju av minnesförlust, så det kanske inte riktigt går att jämföra.

Nicola förtjänar inte Jimmy.

2014-12-11 @ 09:59:41
Postat av: Maria

Åh vad jag hoppas på David och Alicia!!! David ser ju rätt så bra ut fastän han är i mesigaste laget tyvärr... När då Priya säger att hon känner sig svullen, hon är väl då inte gravid hoppas jag:( Det skulle väl vara dödsstöten för Alicia (suck)! Gillar verkligen inte Dom, tycker han är obehaglig!

2014-12-11 @ 10:55:25
Postat av: Maria

Just ja, glömde ju Andy:) Så kul med lite kärlek där mellan Andy och Amy! Tummen upp!!!

2014-12-11 @ 10:57:03
Postat av: Maria

Och så igen... Nu trakasserar jag er nästan med inlägg:)

Kolla på Youtube och sök på "Ednas hat". De som spelar Gennie, Carl och Paddy (vet ej vad de heter) verkar ha ett band ihop! Såg detta på facebook, mycket märkligt att se dom tillsammans privat men kul:)

2014-12-11 @ 11:03:20
Postat av: TinaV

Jonas, han visste ju att han var gift och hade ett barn, man behöver ju inte hoppa i säng med någon innan man vet hur man levde innan.
Jag kan tycka att Nicola och Jimmie förtjänar varandra.

2014-12-11 @ 21:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0