Ung kärlek och gammal kärlek

Charity är orolig eftersom Jai lovat att tänka på deras förhållande men sedan hållt sig borta. Det visar sig att han valt att sova i gästrummet. Han är fortfarande besviken på att hon antagligen inte tänkt berätta något om snedsteget om inte Cameron utpressat dem. Charity svarar att hon skulle ha sagt det ändå.
 
Rachel och Sam kommer hem efter deras lilla minisemester. Lisa bjuder dem på middag så de ska slippa handla och laga mat första dagen hemma. Charity kommer dit och Rachel får veta att det inte är så bra i deras äktenskap. Hon försöker muntra upp Charity med att säga att det kommer att bli bra eftersom de älskar varann.
 
Sandy retar Edna med att säga att han är hennes dröm eftersom hon då får en rejäl utmaning i att ändra på honom. Han har varit i stan och spelat på hästar och det gör Edna ledsen eftersom hon inte gillar när folk slösar pengar på spel. Sandy har dock haft tur och vunnit pengar så han betalar Edna för hyran.
 
Thomas och Belle sitter utanför puben. Han ska in för att arbeta och Belle ska till skolan men de verkar inte ha speciellt bråttom. Marlon kommer förbi och pikar Thomas om att han är rätt lik sin far. Thomas tar illa upp och rusar därifrån. Belle går efter honom och hon lyckas få honom på bättre humör genom att tänka på de goda minnena han har av Carl.
 
Cameron berättar för Chas om Charity och Declan. Chas blir rasande när hon inser att Cameron utpressat dem. Hon är rädd för att han förstört banden i familjen ännu mer så hon söker upp Charity på kontoret. Charity är dock inte intresserad av att bli vän med sin kusin igen.
 
Rishi får veta att Jai inte berättat om Archie för Charity. Han tycker det var ett bra beslut av Jai eftersom han inte tror att det löser deras problem.
 
Megan säger åt Alica att välja att skriva på kontraktet om att använda bilderna till broschyren eller att betala skadestånd. Alicia blir ledsen men senare lyckas hon ändå övertyga Megan att hon kommer att ordna en ny mycket bättre broschyr än tidigare.
 
Jai är rasande och söker upp Declan för att berätta allt för Katie. Declan ber honom att låta bli. Jai är så förbannad och tror att Declan bara ville ge igen efter händelsen med Ella. Plötsligt blir Jai så arg att han slår till Declan som får ett sår över läppen.
Katie kommer in och märker att något hänt och hon blir rätt besviken när de inte vill säga varför. När Jai gått säger Declan att det var på grund av en diskussion om Ella och Mia.
 
Katie som inte tror på Declan söker upp Chas. Hon frågar Chas och Cameron om de vet varför Jai och Declan är osams. De svarar att de inte vet... Då säger Katie att hon får väl fråga Jai istället.
 
Belle och Thomas går återigen till puben. Han ska in för att arbeta och när de träffar Marlon får de en ursäkt. Thomas vill först bara säga hejdå till sin flickvän som ska till skolan, sedan är han redo för arbetet och han lovar att ta igen det han missat genom att stanna längre under kvällen. Belle blir glad när hon hör att Thomas menat allvar när han sagt att hon är hans flickvän.
 
Jai möter Rachel och Sam på kaféet. De pratar lite men eftesom Jai inte kan säga det han vill så sms:ar han henne under dagen. Det gör Rachel irriterad för hon vill inte känna att han kontrollerar och bestämmer över henne. I sin irritation så frågar hon Sam om han vill flytta in. Han blir först glad men sedan tvekar han. Det visar sig att han tror att hon bara vill ge igen på barnets far. Tillslut så berättar han om sin osäkerhet och Rachel säger att det inte alls är därför. Sam blir överlycklig och svarar att han måste först fråga Samson om vad han tycker.
 
Katie söker upp Jai på kontoret för att be om ursäkt för att de pratat om IVF under middagen. Jai talar om för henne att det är inte därför det blivit osämja men Katie tror honom inte. Jai försöker få Katie att gå därifrån innan han säger något olämpligt. Katie tror att Jai har problem med att Charity inte vill ha barn och att allt handlar om det.
 
Eric anlitar Debbies budfirma för att köpa varor till Vals fest. Det visar sig att Val ska ha en specialkväll på värdshuset för att locka folk ifrån puben som har frågesportskväll. Debbie tackar givetvis ja, allt för att förstöra för Chas.
 
Declan och Katie åker sedan iväg till en klinik för att prata om IVF. När de kommer tillbaka är Katie besviken eftersom kliniken inte vill att de genomgår en behandling så snabbt efter olyckan. Det gör att hon tvekar på om de ska skaffa barn över huvud taget.
 
Jai söker upp Rachel hemma hos henne. Hon blir arg när hon får höra att han tänker berätta om dem för Charity. Han inser att hon är rädd för vad Sam ska säga när sanningen kommer fram. Mitt i bråket kommer Sam dit och de får avsluta diskussionen. De båda låtsas prata om hyran som Archies pappa ska betala och om en värmepanna. Sam erbjuder sig att betala hyran men Rachel säger att det ska inte behövas samtidigt som hon stirrar på Jai...
 

 
 
 
Tack, ni måste vara Sveriges, ja världens bästa, finaste bloggläsare <3
Ibland behöver man annat att tänka på och då är "bara" en tv-serie utmärkt..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Kan man bara skingra tankarna några minuter när man inte mår bra hjälper det i alla fall litet grand.

2014-08-20 @ 08:41:25
Postat av: ELIZA

Har Jai fått en tanke vurpa?? Vad gormar han om?? Det var väl han som hoppade över "skaklarna" först, och dessutom fick han ett barn på köpet..Och vad gormar Edna om?? Tar man in en alkoholist som hyresgäst får man nog räkna med både det ena och andra...

2014-08-20 @ 08:48:42
Postat av: Lena

För mig är HTG just det. En timmes "flykt" från vardagen. Det är därför jag har varit lite tjatig om att jag vill ha mer humor o romantik.

2014-08-20 @ 10:34:59
Postat av: Jackson

För mig känns det som om serien går på tomgång nu. Kanske är jag mättad.

2014-08-20 @ 11:12:01
Postat av: Jackson

När Alicia förklarade David sin kärlek var han totalt ointresserad. NU tycks han emellertid ha lekt färdigt med Prya och Alicia är plötsligt oerhört intressant. Suck! Har inte alls med saken att göra, men har ni tänkt på vad ofta David byter frisyr?

Jai....? Att ingen i byn reagerar över att Rachels son är mörkhyad. Nog borde väl någon fundera över att det finns en och annan tänkbar far bland invånarna.

Robbie är bland de lömskaste och falskaste personer jag någonsin har sett i en serie. Otroligt obehaglig. OCH farlig. Cameron och han är lika läbbiga och hemska, så frågan är nu vem som, i slutänden, kommer att vinna.

2014-08-20 @ 13:26:46
Postat av: Agneta

Jag hoppas att din höst blir bättre än din sommar har varit. Jag är så glad för att den här bloggen finns. Skriv bara när du orkar och vill!

2014-08-20 @ 19:44:46
Postat av: Andrea

Jackson serien är dålig just nu. Var ska man börja? Jai så trött på honom. Cameron också.

Saknar Aaron.

2014-08-22 @ 00:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0