Två galningar, eller fler...

Alicia ska på date och har klätt sig i en mycket tight kort vit klänning. David har svårt att slita blicken ifrån henne när han kommer dit för att vara barnvakt. Han opponerar sig lite emot att klänningen är lite väl kort men Jacob säger att hon ser strålande ut.
David blir något förvånad när Alicia kommer hem tidigt. Hon skyller på att hon börjar tidigt nästa dag.
 
Robbie inser att det kanske inte är så smart att tända eld på spriten när han står mitt i den. Han rusar istället iväg men Cameron springer i kapp honom strax utanför puben. Cameron tvingar in Robbie i skåpbilen där han binder honom och tejpar över munnen.
 
Chas fortsätter frågesporten. Hon har inte tid när Cameron tittar in för att prata med henne utan hon säger åt honom att lugna ner sig och låta henne vara. "Jais gelebönor" är damerna från fabriken och de är väldigt livliga. De drar in Nikhil till sitt lag när han dyker upp på puben. Kerry försöker övertala honom till att strippa lite för att laget ska få bonuspoäng. Nikhil vägrar men då går Kerry upp och börjar dansa som om hon ska strippa. Plötsligt drar hon upp en bh ur urringningen och hon kastar den på Adam som sitter vid ett bord lite längre bort.
 
Gemma är fortfarande besviken på Belle och inte blir det bättre när Belle dyker upp med Thomas. Thomas skryter om att de är inbjudna till en klubb. De är mycket tydliga om att det bara är två som får gå. Gemma försöker övertala Thomas att ta med henne men självklart vägrar han. Precis då kommer Lisa och undrar var Belle varit. Belle ger en bortförklaring och skyndar sig sedan att fråga om hon får sova hos Gemma på lördag. Det gör inte Gemma gladare av att bli utnyttjad av sin vän. När Lisa gått så säger Gemma att hon inte vill vara vän med Belle längre.
 
Rachel möter Jai och Charity på puben. Hon frågar dem om hon får börja städa hos dem igen eftersom hon vill börja jobba lite. Charity tvekar men Jai tycker det låter bra och han har inget emot att Archie är med. När Jai och Charity går ut så tackar han Rachel tyst.
 
Chas går ut och kastar sopor när hon hör några ljud från skåpbilen. Hon blir nyfiken och går dit. Chas blir rasande när hon ser Robbie som är bunden och Cameron som sitter bredvid. Hon säger åt Cameron att släppa Robbie. Det slutar med att Robbie skyller på att Cameron är helt psyksjuk och Cameron skyller på att Robbie tänkt elda upp puben. Debbie kommer dit eftersom hon letat efter Robbie som skulle ha gjort ett jobb för henne. Hon tror att det är Camerons sätt att hämnas på henne medan Cameron svarar att hon fortfarande måste vara kär i honom eftersom hon inte kan släppa taget...
När alla gått säger Chas till Cameron att han förstört alla möjligheter för henne att bli sams med sin familj. Nu vill hon åka iväg, ensam.
 
Belle är hemma och ledsen för att Gemma är elak för att hon är avundsjuk. Gemma får stöd av Sean när hon beklagar sig över Belles egoistiska sätt. Hon mms:ar utmanande bilder på Belle till Sean som blir helt chockad och söker upp Belle. Han säger inget om bilderna utan frågar bara om Thomas får henne att göra sådant hon inte vill. Belle tror han menar helt andra saker och blir sur på Gemma som snackar skit. Sean blir irriterad på Belle och går därifrån. För att ge igen så taggar han bilden på Internet.
 
Debbie är rasande på Robbie som förstör för dem. Tänk om Cameron kommer att polisanmäla honom. Därför tar hon över sprithanteringen istället för Robbie som hon känner att hon inte kan lita på.
 
Ali tvekar på om hon ska söka förmansjobbet på fabriken. Hon tror inte hon har en chans mot Laurel. Rachel hör det och när hon är hos Jai för att städa så passar hon på att be honom tänka på Ali när de tillsätter tjänsten, åtminstone om hon ska komma tillbaka och städa igen. Denna gång hinner hon inte städa eftersom andra i familjen kommer hem.
 
Megan ber Declan att hjälpa henne med bråket mellan Robbie och Cameron. Declan vägrar först men sedan övertalas han till att åtminstone prata med Cameron.
 
Thomas får se bilden som Sean taggat på nätet. Han blir rasande och rusar ut på gatan och ser att Sean är där. Som tur är lyckas Ali som går förbi att stoppa bråket. Zak som också är där blir givetvis chockad när han får veta vad som hänt. Ali är rasande på sin son och skäller ut honom.
 
Nikhil och Jai tar hand om rekryteringen. Kerry söker jobbet också och hon tror att intervjun gått bra även om hon råkat rapa. Lisa ska söka men när Ali kommer dit och berättar om bråket så drar sig Lisa ur och går hem istället. Ali svarar på Nikhils frågor så gott hon kan men Jai är väldigt snabb med att fylla i lämpliga svar åt henne.
 
Efter intervjuerna säger Nikhil att han vill att Laurel får jobbet. Jai håller med honom men sedan när han möter Rachel och Ali så säger han att Ali fått jobbet som förman.
 
Lisa och Zak pratar med varann. De är givetvis oroliga över Belle som nu mår dåligt över vad kompisarna i skolan ska säga om bilderna.Dessutom upptäcker de att Thomas ringer Belle flera gånger fast hon försöker att inte visa det. När Belle inte hör så beklagar sig Lisa och säger att det nog är deras fel att Belle blivit så annorlunda.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Jag tycker att det är skrämmande att se all elakhet och bitterhet mellan människor som en gång tidigare har varit älskande, t ex Debbie/Cameron och flera med dem.

2014-08-22 @ 09:17:02
Postat av: Jenny

Jag vill bara åter igen tacka för bloggen och de dagliga sammanfattningarna! Guld värt när men missar flera avsnitt på en vecka!

2014-08-22 @ 11:08:13
Postat av: Jonas

Belle har sig själv att skylla, men hon får trösta sig med att hon i all fall har en snygg mobil (Sony Ericsson W995, världens bästa mobil).

Emmerdale är för övrigt riktigt bra just nu.

2014-08-22 @ 13:57:08
Postat av: Astrantia

Ja, den här bloggen är guld värd och all heder till dig Marie som orkar hålla igång den trots dina personliga motgångar <3.
Apropå något helt annat; jag kan inte låta bli att ömsom irritera mig på, ömsom småle åt Nikhils skjortor! Herregud, de är ju så tajta att knapparna riskerar att åka ut, och sådana där jättekragar ser man ju knappt ens i hårdkokta 70-talsfilmer! Och det är ju inte bara en eller två skjortor som ser ut så, det är verkligen hans uttänkta "stil", finns det verkligen en marknad för sådana skjortor?!? Hälsningar modepolisen ;-)

2014-08-22 @ 14:51:12
Postat av: Jackson

Nikhil och hans något speciella skjortor är ju ganska kul. Kanske bär han dem för att visa hur vältränad han är.....

2014-08-22 @ 15:35:30
Postat av: Ylva

Har faktiskt inte tänkt på Nikhils skjortor så mkt förut men vilken kul iakttagelse! Han och Gennie är på ngt vis så omaka. Obs! Har verkligen inget emot Gennie!

2014-08-22 @ 17:55:31
Postat av: Jackson

Jag gillar också Gennie, men visst är Nikhil och hon utseendemässigt mycket omaka.

2014-08-22 @ 18:37:24
Postat av: Astrantia

Jo, Nikhil och Gennie är egentligen ganska omaka, men jag tycker Gennies klädstil har förbättrats avsevärt under typ det senaste året eller när hon nu började jobba på kontoret. Hon är en riktigt färgklick när hon är som bäst stylad, Nikhil blir däremot en riktig tråkmåns jämfört med henne eftersom han alltid har samma stil :-). Visst är det underbart att en TV-serie kan väcka sådana här viktiga tankar ;-) Men det bästa är ju att man får sitta framför TV:n och klaga på hur folk ser ut utan att man riskerar att såra någon!

2014-08-23 @ 17:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0