Sharmas charmörer

Noah sitter vid frukosten och är glad över att hans mamma och Jai inte bråkar längre. Han säger klart och tydligt att ha inte vill ha någon ny pappa igen.
 
David berättar för sin far om att kyssen med Alicia när de fotograferades såg lite för äkta ut för att kunna tryckas i broschyren. Priya skulle bli ledsen om hon såg bilden och nu har Alicia ordnat så bilderna inte kommer att användas. Eric som sett när David pratat med henne inser att känslor finns. David förnekar det givetvis.
 
Robbie går runt för att sälja sina spritflaskor han köpt svart. Eric köper lite men David vägrar. Han försöker sälja till Cameron på puben men han är inte intresserad.
 
Sam är orolig för att Archies pappa ogillar att han bor hos Rachel och babyn. Han söker upp Jai på fabriken för att erbjuda sig att betala en del av hyran för att pappan inte ska behöva betala och för att då kan han inte komma och ställa krav på att träffa barnet. Plötsligt måste Sam gå på toa så han lämnar över Archie till honom. Charity som precis kommit ser dem men hon kan inte förstå varför Sam erbjuder sig att betala frivilligt.
 
På fabriken diskuterar Ali och Laurel med Lisa om de ska ta och delta i frågesporten på puben. De vill kalla laget för Sharmas charmörer eller Jais gelebönor. Nikhil stör damerna med att fråga om någon vill jobba över och för att tala om att de söker en ny förman och att de vill rekrytera internt om det går.  Ali visar intresse men hon backar ur när hon märker att även Laurel är intresserad av tjänsten.
 
Belle ska gå på bio med Gemma men så möter de Thomas när de är på väg till bussen. Thomas vill träffa Belle eftersom han är ensam hemma och Belle följer med honom när Gemma säger att det är ok. Givetvis blir Gemma ändå besviken. Nästa gång de ska ses så är Belle återigen med Thomas. Sean som ser Gemma föreslår att de ska hitta på något tillsammans men hon vägrar.
 
Jai ger Noah ett tv-spel som tröst efter alla bråk som varit i familjen. Han förklarar att det händer ibland att man blir osams även om man älskar varann. Charity hör det och det slutar med att hon och Jai blir sams.
 
Cameron söker upp Robbie på verkstan och han slår sönder en av Robbies spritflaskor. Han ska precis ta tag i Robbie när Debbie dyker upp. Cameron fegar ur och ger Robbie en sedel för den trasiga flaskan.
Chas får sedan veta att Cameron och Robbie bråkar med varann och hon ber Cameron att låta Robbie vara för hon vill inte ha mer bråk.
Robbie njuter av att kunna reta upp Cameron så han bestämmer sig för att dyka upp på frågesportskvällen. Där häller han upp egen sprit och han förolämpar Chas riktigt ordentligt. Han "tappar" ett fat med snacks som Marlon gjort. Tillslut brister det för Chas så hon kastar ett glas vin i ansiktet på honom.
 
Alicia ska på date med Lee men hon tvekar. Både Megan och Katie försöker övertala henne till att gå. Alicia skyller på att hon inte har någon barnvakt. När hon sedan är i affären så påpekar Jacob för David att hon ska gå ut. Alicia skyller fortfarande på att hon inte har barnvakt och då ber Jacob David att ställa upp. David tvekar och Alicia säger nej men Jacob lyckas tillslut få David att ändra sig.
 
Jai föreslår för Rachel att hon ska städa hemma hos honom igen och att hon då kan ta med sig Archie för att han ska få träffa sin son. Rachel är inte speciellt glad över det men Jai hotar med att berätta sanningen för Sam och det vill hon inte.
 
Robbie är rasande efter att ha fått vinet kastat över sig och han beklagar sig för Megan som precis är på väg till puben. Megan går in och skäller ut Chas men Priya talar om att Robbie inte betett sig speciellt väl och var värd den behandlingen.
Sedan smyger Robbie ner i källaren på puben. Chas som hämtar mera vin märker inte honom utan går upp när hon hittat flaskorna. Robbie börjar kasta vodkaflaskor i golvet men plötsligt dyker Cameron upp bakom hans rygg. När Cameron tar upp en av de trasiga flaskorna och håller framför Robbie så tar Robbie fram en tändare och hotar med att tända eld på stället...
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Alltså Debbie och Robbie!

2014-08-20 @ 22:31:04
Postat av: ELIZA

Och Jai...

2014-08-21 @ 09:21:13
Postat av: Anonym

Kan ingen ta bort Robbie från serien! Och mordet på Alex när skall det bli uppklarat? Och Charity och Jai ihop igen, men de kanske passar ihop. En person som jag börjar gill är Alizia, hon hara blivit mer sympatisk

2014-08-21 @ 10:15:47
Postat av: Jackson

Jag tycker också att Alicia har ändrat sig jättemycket till det bättre. En klart positiv vändning.

2014-08-21 @ 11:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0