På rymmen

Ali som råkat se en arbetsorder på kontoret på fabriken inser att Jai och Nikhil tjänar en hel del pengar på deras arbete. Hon nämner det för Ruby och att hon anser att de anställda borde få mer betalt. När hon kommer till jobbet pratar hon med Lisa och säger att hon är värd högre lön. Sedan nämner Ali att Sean vill be om ursäkt. Lisa tvekar men säger sedan att de kan komma över på lunchen.
 
Paddy går med på Vanessas förslag efter en viss övertalaning av Rhona. Vanessa blir överlycklig och börjar genast planera inför framtiden. När hon senare nämner vissa förändringar så blir Paddy förvånad. Vanessa säger att hon kan ta allt på nästa möte. Hon får då veta att Paddy och Rhona inte haft möten för att diskutera kliniken.
Pearl kommer hem och blir rätt förvånad när hon får veta att Vanessa är delägare i företagt. Hon blir inte speciellt glad när Vanessa kallar henne för gammal..
Lite roligt var det när Vanessa delar ut nya scheman och Paddy kollar sitt uppochner så Rhona får vända på det lite fint =)
 
Belle är ledsen för att hon inte får gå och säga adjö till Thomas som ska åka idag. Thomas packar och gör allt för att kunna komma iväg men inte till flyget... Han är på gång att ta Jimmys bilnycklar men blir avbruten när Jimmy kommer in i rummet.
 
Rodney har kommit hem efter att ha handlat. Han märker att Brenda verkar helt borta så han ringer till Bob. Bob skyndar sig över och strax efter så blir Brenda som vanligt men hon blir arg när de är oroliga för henne så hon får ett utbrott på dem. Lite kul att hon klagar på deras omtanke och Nikhils skjortor. Bob håller sig dock lugn och tröstar henne.
 
Nikhil är på Home Farms kontor och pratar med Katie och Alicia. Han vill överraska Gennie med en ny kappa eftersom hon behöver något för att bli glad. När Alicia pratar om bröllop så inser Nikhil vad han ska göra. Han går/springer hem och friar till Genne som blir rätt förvånad men sedan säger att hon inte kan gifta sig nu när hon inte kan visa lycka när mamman är sjuk.
 
Sean och Ali kommer till Dingles där han ber Lisa och Zak om ursäkt. Sean får även be Belle om ursäkt och hon skyndar sig att be honom lämna en lapp till Thomas. Hon kan inte sms:a honom eftersom föräldrarna tagit hennes mobil.
 
Nikhil lyckas övertala Gennie till att hon kan gifta sig även om Brenda är sjuk. Nu kan hon ändå få mamman med på bröllopet. Genne blir glad och tackar tillslut ja. Nikhil blir överlycklig.
 
Lisa pikar Ali som sagt att de är värda mer lön och att de varit över för att be om ursäkt. Ali blir irriterad och går in till Jai och Rishi. När hon börjar prata om mer pengar tror Jai att hon vill ha extra pengar för att ha ansvaret en stund medan de är på möte så han skickar ut henne till de andra igen.
 
När det är dags för Thomas att åka till flygplatsen så lyckas han smita ifrån Jimmy. Jimmy blir förbannad på sig själv men går till Dingles för att kolla om Tom är där. Han säger inget om att grabben stuckit. När Nicola får veta det blir hon rasande på sin man.
 
Thomas möter Sean och får honom att ta nycklarna till Dans buss. Thomas ska åka iväg när Belle dyker upp. Hon har lyckats smita från sina hårt bevakande föräldrar. Hon vill följa med honom men han tycker hon borde stanna hemma. Belle tjatar och när Paddy dyker upp så drar Thomas in Belle i bilen och sedan åker de iväg.
 
Katie blir av med kryckan och vill ha nya utmaningar. Steve erbjuder henne att satsa pengar i en travhäst. Katie tvekar men sedan går hon med på det och tycker det ska bli kul. Bernice är mindre road eftersom hon trodde att Steve slutat med travhästar.
 
Nikhil och Gennie har bjudit båda deras familjer på lunch på puben för att tillkänna ge att de ska gifta sig inom två veckor. Brenda blir förbannad eftersom hon känner att de skyndar på bröllopet för att hon ska dö snart. Hon rusar ut och Gennie, Bob och Nikhil följer efter henne. Gennie bönar och ber sin mamma att inte sura utan vara glad för hennes skull.
 
Zak och Lisa kommer hem till Kings för att se om Belle är där. När de får veta att Thomas också är på rymmen så går Jimmy och Zak ut för att leta efter dem. De återvänder utan att han hittat ungdomarna. Paddy kommer dit och berättar vad han sett, att Thomas dragit in Belle i bussen innan de åkte iväg.
Lisa blir orolig så hon ringer polisen eftersom Belle i princip har blivit kidnappad av Thomas. (De andra ville inte blanda in polisen men Lisa ringde ändå)

Kommentarer
Postat av: jenny

Så tacksam att denna sida finns då jag jobbar skift att missar varannan vecka...o med en liten tjej att ta hand om så finns ingen tid att se avsnitten på tv4play som jag gjorde innan lillan kom...

2014-08-25 @ 22:51:19
Postat av: Astrantia

Lite tråkigt att historien med Belle skulle utvecklas till ett kidnappningsdrama även om det nu inte rör sig om kidnappning. Var ska de ta vägen och hur trovärdigt är det att Thomas tror att han kan smita iväg i en stulen bil utan att polisen lyckas få tag på dom. Varför måste manusförfattarna göra vardagliga och trovärdiga historier till sådana överdrivna kriminalintriger? Men vad gulliga Gennie och Nikhil var mot varandra när dom enades om att gifta sig, synd att Brenda tog det på fel sätt bara. Gennie och Nikhil är nog mitt favoritpar i Emmerdale av alla par som har funnits/finns.

2014-08-26 @ 14:45:56
Postat av: Astrantia

Förresten, det var verkligen skojigt att Brenda mitt i sitt utbrott tog upp Nikhils skjortor! Humor på hög nivå mitt i allt elände :-)

2014-08-26 @ 14:47:32
Postat av: Jonas

Jag vet inte vem som är dummast. Lisa eller Ali?

2014-08-26 @ 21:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0