Två män på spa

Cain skjutsar Zak till gården för dagens arbete även om Zak tyckte att han kunde gå. Det visar sig att Cain ville ha en liten pratstund med Moira när de blev ensamma. Hon säger att hon inte är intresserad av att träffa honom men Cain fortsätter med att säga att han är ensam hemma senare och att han sätter ölen på kylning.
 
Brett kommer in på kaféet när Rhona sitter där. Det blir en något pinsam stämning men han ber om ursäkt. Rhona säger att han får behålla jobbet men att han måste flytta till annat boende. Brett ber henne att inget säga till Paddy men Rhona tvekar eftersom hon inte vill ha hemligheter för honom.
 
Nikhil har gått igenom alla ansökningar till säljchefsjobbet. Han inser att Gennie är den bästa kandidaten av dem alla. När Gennie hör det så ber hon honom att anställa henne för hon behöver jobbet och komma hemifrån emellanåt. Nikhil går med på det men när de berättar det för Rishi så är han emot förslaget. Varken Nikhil eller Gennie bryr sig om Rishis ord utan Gennie ska arbeta tre dagar i veckan medan Nikhil arbetar dessa dagar hemifrån.
 
Cameron möter Jimmy på puben. Han berättar om hur dyrt det är med en bra advokat för Chas, sedan säger han att han hellre sticker ifrån allt elände.
 
Chas söker efter Tracey men hittar henne inte. Fångvaktaren säger åt Chas att gå till cellen så ska hon berätta vad som hänt. Det visar sig att Tracey tagit fängelsestraffet så hårt att hon tagit livet av sig.
 
Marlon och Paddy fortsätter att njuta av massa spabehandlingar. De sms:ar till Laurel och Rhona samtidigt och talar om att de fortfarande har ont i ryggen. Även denna gång råkar Laurel och Rhona vara på samma plats så de upptäcker sina meddelanden samtidigt. Det gör att de båda kvinnorna åker till hotellet och kommer in på rummet när Marlon och Paddy njuter av roomservicematen de just fått.
 
Cameron kommer in på kaféet och frågar Bob om han vet någon som behöver en billig skåpbil. Bob lovar att sätta upp en annons i fönstret och höra sig för bland gästerna. Jimmy som hör detta erbjuder sig att hjälpa till för att betala Chas advokatkostnader. Cameron får 5000£ av honom.
 
Moira är på väg till Cain men precis utanför hans hus möter hon Adam och Zak. De undrar vart hon är på väg och hon svarar till puben. De blir lite förvånade eftersom puben ligger åt andra hållet men Moira ursäktar det med att hon tänkt handla i affären men sedan ångrat sig. De går alla tre till puben. De sitter där ett tag och pratar. Cain kommer in och Moira skyndar sig för att gå fram till bardisken. Hon försöker förklara för honom att hon faktiskt var på väg till honom men han bryr sig inte om det utan säger att hon är tokig om hon tror att han väntat på henne.
 
Marlon och Laurel går ner till foajen för att prata medan Rhona och Paddy pratar ut. Rhona reder ut allt med Paddy och de säger att de älskar varann. Rhona går ner till Laurel och avbryter deras prat. Marlon går upp för att packa så Rhona och Laurel får en stund för sig själva. Laurel får några pikar från Rhona om att hon alltid får som hon vill men då erkänner Laurel att det är rätt jobbigt det som hänt, inte att hon träffat Marlon utan för hela situationen som uppkom i samband med det. När Marlon och Paddy kommer ner märker Marlon att Laurel är ledsen men hon låtsas som om allt är bra.
 
Cameron besöker Chas som blir väldigt förvånad över att Jimmy gett pengar till hennes advokatkostnader. Hon berättar om Tracey och att hon börjat misströsta om att bli fri så nu är hon riktigt rädd för att bli dömd.
 
Gennie börjar arbeta redan dagen efter beslutet. Hon är glad och nöjd när hon ska iväg till jobbet. Nikhil är glad över att få vara hemma med Molly.
 
Lisa träffar Cameron på puben och hon frågar hur Chas mår. Cameron säger åt henne att besöka Chas om hon är intresserad men Lisa skyller på att det är svårt med Zak och Cain om hon gör det.
 
Brett håller på att söka ny bostad och Paddy säger att han får bo kvar hos dem om han vill. Rhona protesterar och när de blir ensamma säger hon till Paddy att Brett stött på henne när de var ensamma. Paddy blir rasande så när han träffar Brett lite senare säger han åt honom att han inte har jobbet kvar. Brett kontrar med att han skrivit kontrakt för sex månader men Paddy hotar med att anmäla honom för sexuella trakasserier. Rhona kommer in på klliniken och försöker gå emelllan de båda för att få dem att lugna ner sig. Paddy envisas med att Brett måste sluta så Rhona håller med honom. Brett blir besviken och säger att hon är värd någon bättre än Paddy, sedan går han därifrån.
(Lite kul att Paddy bad Rhona ta fram uppsägningsblanketten och när de inte hade någon sådan tar han ett papper och skriver stort att "han är sparkad")
 
Bernice kommer in på kaféet när Jimmy och Nicola äter frukost. Nicola undrar hur det är och då stannar Bernice för att berätta för systern om Steve, den andra mannen som inte hört av sig. Hon berättar att däremot så har hennes man Charlie sagt att han är beredd att ta tillbaka henne. Nicola råder sin syster att gå tillbaka till sin man som hon faktiskt känner och har en dotter med.
 
Rhona och Laurel ses på kaféet och Rhona råder Laurel till att prata med Marlon om hennes känslor. Laurel inser att Rhona har rätt så de två går till puben där Marlon och Paddy sitter. Rhona drar med sig Paddy därifrån så Laurel och Marlon får vara för sig själva. Marlon är orolig för att Laurel ångrat sig men hon förklarar hur hon känner, att hon älskar honom men att allt annat är jobbigt nu men bland annat Sandy och Bernice. Marlon är lättad och de lovar varann att alltid prata om problemen hädanefter.
 
Belle lagar middagen och har dukat bordet när Lisa och Zak kommer hem. Zak blir genast misstänksam om att Belle vill något speciellt. Belle säger att hon tänkte gå till Gemma för att plugga naturvetenskap för Gemma är bäst i klassen i det ämnet. Zak förbjuder Belle att åka dit men övertalas sedan av Belle att hon måste tänka på betygen. Lisa håller med Belle eftersom  betygen i det ämnet inte är det bästa. Belle får tillstånd att åka iväg men måste vara hemma klockan 20:30. Belle sticker iväg men i stallet har hon gömt andra kläder som hon stoppar i sin skolväska innan hon går.
 
Bernice berättar för Diane att hon tänker åka hem till Brighton igen för att försöka ge äktenskapet med Charlie en chans eftersom Steve inte hört av sig på flera veckor. Diane blir jätteglad när hon hör det. Tyvärr dröjer det inte länge förrän Steve hör av sig så Bernice säger till sin mamma att hon tänker stanna för Steve kommer dit. Diane blir rasande och säger att om inte Bernice åker hem och tar hand om sin dotter så kommer hon att göra det eftersom hon tycker om sitt barnbarn och inte vill se henne lida.
 
Chas träffar sin försvarsadvokat men hon tror inte han kommer att hjälpa så tillslut blir hon så irriterad att hon ber honom att gå därifrån. Advokaten säger att han kommer att hjälpa henne men han kan inte lova att hon blir frikänd. Chas säger åt honom att hon vill inte slösa på hans tid så han kan lika gärna gå och så gör han.
 
Cameron kommer till fängelset för att prata med Chas. Hon är inte på humör så hon säger att hon tänker erkänna sig skyldig. Cameron säger åt henne att hon måste kämpa för att bli fri men Chas orkar inte mer så hon säger åt honom att gå därifrån. Hon vill inte att han kommer tillbaka för hon ska sona sitt straff.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Stackars Chas! Vad hemskt med Traceys självmord.

2014-04-08 @ 17:13:08
Postat av: Anna

Undrar om det blir något mellan Moira o Cain .
Det känns som om dom är kära i varandra .

2014-04-08 @ 17:58:27
Postat av: ELIZA

Hoppas,hoppas på Moira och Cain!! Reagerade på när Cameron var hos Chas, när han sa sa, att Du dödade inte Carl..Såg ut som om han hade kunnat säga nåt mer..Bernice, hoppetossa...

2014-04-08 @ 20:11:23
Postat av: finländskan

Ja, det känns nog som att Moira och Cain kunde ha nåt på gång, men jag undrar om Cain nånsin skulle tillåta sig själv den sårbarheten, att bli kär. Han tog det så hårt då tidigare då Charity lämnade honom. Hoppas i alla fall att det blir nåt mellan honom och Moira, det skulle vara en kul och spännande utveckling, både med förhållandet dem emellan och också Adams reaktion.

2014-04-08 @ 20:15:38
Postat av: Julia

En tanke .. Chas säger att hon är skyldig och får sin dom.. då träder Cameron fram och berättar vad som egentligen hände... vad tror ni, skulle det kunna bli så?! Tvivlar dock på att han skulle offra resten av sitt liv för henne ..

2014-04-08 @ 23:59:04
Postat av: Linnéa

Julia: Han skulle kunna göra det, men vi är överens om att det är stora tvivel om han skulle offra friheten för henne.

2014-04-09 @ 16:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0