Oönskade känslor

Jag hinner tyvärr inte skriva om dagens avsnitt idag men jag fyller i inlägget i morgon istället. Ni kan ändå diskutera dagens händelser här =)
 
Detta hände 24/4:
 
Cameron har svårt att sova så han har gått ner till köket för att dricka vatten. Chas märker det och kommer ner. Hon märker att han är orolig för något eftersom han står och skakar men han säger att det är lugnt nu.
 
Edna är ledsen eftersom det verkar som om Alex varit där och tagit hyrespengarna och rivit runt bland alla saker. En stor del av hans kläder är borta så han måste ha stuckit. Hon kan inte tro att han gjort något sådant eftersom det vore inte likt honom.
 
David träffar Priya på kaféet. Han berättar att Alicia vet om deras förhållande. Priya undrar vad Alicia tycker om det och David svarar att det är lugnt. Hon frågar om han berättat om resan eftersom de åker redan i kväll. David säger att han inte hunnit med det än.
 
Debbie blir rasande när hon hör att Andy kan tänka sig att lämna barnen ensamma med Kerry medan han gör ärenden. Hon hotar honom med att han inte får träffa sina barn om han låter Kerry ta hand om dem.
 
Declan försöker göra allt för Katie men hon låter honom inte komma nära. De har till och med skilda sovrum så när hon haft mardrömmar har han inte kunnat trösta henne. Declan får henne att lova att säga till nästa gång.
 
Cameron drar med sig Chas ut på en promenad i byn. Hon tycker det är rätt jobbigt. De ser en polisbil stanna utanför Ednas hus. När de kollar vad som hänt får de veta att Alex stuckit med Ednas pengar. Cameron säger då att Alex nämnt att han tänkt flytta och att han behövt låna pengar. Det leder till att polisen vill veta mer så Cameron följer med dem in medan Chas väljer att stanna kvar utanför.
 
Alicia kommer hem och ser att David och Priya är hemma. Hon ber dem att hålla låg profil tills de åtminstone pratat med Jacob. Priya berättar då om skidresan hon och David ska åka på. Alicia blir ledsen men svarar att hon talar om för Jacob att de behöver vara ifrån varann ett tag. David lovar att ringa Jakey varje dag. När David och Priya går så börjar Alicia gråta.
 
Charity och Debbie ska iväg och handla i stan. Debbie verkar på gott humör och det oroar Charity eftersom det kom väldigt plötsligt. Debbie försvarar sig med att hon är skadeglad över att det är slut mellan Chas och Cameron. När de sedan kör strax utanför byn så ser de Cameron och Chas gå hand i hand och även krama varann emellanåt. Debbie blir vansinnig och gasar. Cameron hinner precis att hoppa undan innan Debbie stannar bilen precis framför dem. Han blir förbannad och frågar vad det är hon egentligen vill, vill hon köra över honom så kan hon göra det nu. Det brister för Debbie och hon erkänner att det är honom hon vill ha.
 
Alicia pratar med Jacob. Han blir givetvis ledsen när han får veta att David åkt iväg på semester. Han anklagar sin mamma för att förstöra allt och att det är hennes fel att David inte vill vara kvar hos dem. Alicia försöker förklara att han ändå älskar Jacob.
 
Megan pratar med Katie och hon ber henne att låta Declan hjälpa henne och inte bara låta honom stå utanför hela tiden. Hon säger att Declan vill göra allt för Katie.
 
Jude är hemma hos Edna. Han är orolig för henne efter allt som hänt men Edna vill inte ha någon hjälp. Han märker att det är ovanligt kallt hemma hos henne.
 
Debbie kommer hem tillsammans med Charity. Hon får ett stort utbrott och börjar slå ner saker och kastar en stol i väggen. Charity lugnar ner henne och Debbie börjar gråta. Hon hatar att hon fortfarande har känslor för Cameron.
När Charity gått dyker Cameron upp hemma hos Debbie. Han är rasande och hotar henne med att det kommer inte sluta bra om hon fortsätter såra Chas. Han säger åt henne att inte bråka med honom.
 
Steve kommer till Home Farm för att kolla Katies stall. Nicola är inte på bästa humör men Megan tar hand om honom. När Steve gått så säger Megan till Nicola att de måste sköta kontoret exemplariskt så Declan kan ägna sig åt Katie. Det kommer att innebära mer ansvar för Nicola. De båda går till puben för att diskutera mera.
 
Katie berättar för Declan att hon ska träffa Gennie på puben. Han erbjuder sig att skjutsa henne men hon säger att Gennie tar en taxi och hämtar upp henne. Declan är ändå orolig över att Gennie ska ta hand om både barnvagn och Katie med rullstolen. Katie går sedan med på att han skjutsar henne om han håller sig undan på puben.
 
Nicola berättar för Declan om samtalet hon haft med Megan. Hon säger att Megan faktiskt bryr sig om sin bror mer än hon visar.
 
Cameron skurar ur skåpbilen. Chas ser det och undrar varför. Han svarar att det är en kund som är väldigt petig så det är bäst att det inte finns något att klaga på. De båda ser att Cain kommer hem igen. Cain ser butter ut som vanligt när han ser dem.
 
Bernice berättar för Steve att Dee-Dee inte vill prata med henne. Han säger att de borde ta och hämta flickan så hon får bo med sin mamma. Bernice tvekar men Steve tycker de borde leta efter ett hus att hyra så de kan bo ihop med båda flickorna.
 
Alicia och Jacob är på puben för att Alicia behöver hjälp med skjuts till honom. Hon frågar Bernice som inte är så hjälpsam. Jacob blir då ledsen och skyller allt på Alicia som skrämt iväg David när de hade det perfekt.
 
Bernice ser att Nicola kommer in och hon frågar henne om Declan har något ledigt hus. Nicola svarar att det finns ett men det kanske inte är så lämpligt. Laurel hör det och protesterar. Bernice har inget emot att hyra prästgården även om Laurel tror att Gabby skulle må dåligt av att återvända dit.
 
Chas får reda på att Cameron blivit av med bilen. Han säger att den blivit stulen inne i stan men när hon vill att de ringer polisen så vägrar han. Chas tror att det är Debbie eller Cain som ligger bakom och tycker att de bör ringa polisen ändå men Cameron säger åt henne att låta bli.
 
Katie kommer in till Chas när Cameron gått. Hon ber väninnan om ursäkt och de blir vänner igen och kramas.
När Katie kommer hem så får hon smärtor i kroppen. Hon tar sig för magen och tror att hon är överansträngd efter pubutflykten. Declan vill ringa sjukhuset och Katie ber honom att inte låta henne bli kvar där.
 
Moira träffar Cain på kaféet. Hon är besviken på att han inte hört av sig när han var hos Aaron. Cain försöker förklara att han inte hunnit för att han behövde ta hand om familjen men Moira bryr sig inte utan ber honom att lämna henne ifred.
 
När Cameron kommer hem är polisen där. Chas har ringt och anmält bilstölden trots att han bad henne inte göra det. Han ger polisen svar på deras frågor och när de gått är han arg på Chas men måste åka iväg till en vän. Chas förstår ingenting om varför han är arg eller varför han har bråttom iväg.
 
Polisen kommer och frågar ut Debbie och Cain om vad de gjort när bilen blev stulen.
 
Cameron åker iväg och man får se honom stå ute på en ödeplats och han har tänt eld på skåpbilen.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Heléne

Usch vad jag är nervös för att Chas ska råka illa ut nu! Kan inte bestämma mig för om det är bäst för henne att hon fortsätter vara tillsammans med Cameron eller gör slut med honom... Diskussionen om han som spelar Cameron är en dålig skådespelare eller inte har varit rolig att följa, men är det bara jag som tyckte att han var riktigt charmig och sexig när han och Chas inledde sitt förhållande?!
Sen vore det så himla kul om Cain och Moira blev ihop på riktigt, vi har ju aldrig fått se Cain i ett "vanligt" förhållande :) Nu när han har börjat visa sin mjuka sida kan han ju fortsätta med det!

2014-04-25 @ 12:54:11
Postat av: Astrantia

Hej, jag brukar läsa här då och då och nu måste jag få skriva av mig :-) Guuud, vad jag är trött på Chas, hon borde skämmas som hon beter sig. Tycker hon kommer alldeles för lindrigt undan i byn: strula med brorsdotterns kille, nä där går min gräns. Och så bussa polisen på Debbie, fast Chas inte har några bevis alls. Ligg lågt istället och vad glad att du kan visa dig ute överhuvudtaget vill jag säga till henne :-) Men åh,vad jag lider med Debbie just nu. Fast jag inte har inte ens har gillat karaktären förut. Och stackars Alicia. Katie är ju bara så tråkig. Tur att det bara är på låtsas :-)

2014-04-25 @ 13:00:30
Postat av: Agneta

Kul att se hur olika vi tycker :) Cameron har jag aldrig gillat och inte skådespelaren heller. Debbie tycker jag är en hysterisk bortskämd tjej som vrålar åt alla så fort de inte håller med henne. Chas har betett sig jävligt dåligt men ändå är det något med henne som gör att jag inte kan tycka illa om henne. Hon är snäll innerst inne. Ja visst är det tur att det bara är på låtsas ;)

2014-04-25 @ 18:17:28
Postat av: AnnaS

Jag håller med dig, Agneta, om alla tre!

Jag tycker att Katie och Declan är lite snabba att bestämma att de inte kan få barn. Det finns ju så många metoder nu för att hjälpa ofrivilligt barnlösa, de kan väl i alla fall prata med nån som vet innan de bestämmer sig för att det inte går!

2014-04-25 @ 20:17:36
Postat av: Jackson

Man kan ju ta hand om barn som redan finns och som, av olika skäl, inte kan tas om hand av sina biologiska föräldrar.

2014-04-25 @ 21:51:03
Postat av: Catrin

Jag håller också med dig, Agneta :) Och så håller jag med Heléne,skulle vara jättekul om Moira och Cain blir ihop.

Retar mig lite på Bernice, hon är så dryg på nått sätt

2014-04-25 @ 22:56:53
Postat av: Lena

Håller också helt med Agneta :-). Visst har Chas betett sig illa men det är hon ju inte precis ensam om i byn. Inte för att det blir bättre för det men .....
Det mesta brukar ju få passera o livet gå vidare vilka hemskheter de än gjort.
Ang Bernice så undrar jag om hon var likadan när hon var med i serien tidigare. Tycker hon pratar så monotont så hela karaktären blir lite intetsägande.
Till slut så funderar jag lite över Katie. Undrade just om olyckan ställt till så att hon inte skulle kunna föda barn igen vilket de ju nu verkar som och om hon i så fall skulle börja söka efter barnet hon födde åt paret (minns inte namnen) för några år sen.
jaja vi får se jag brukar inte få rätt och tur är väl det kanske :-)

Det där med spoilers har jag lite svårt att förstå nöjet med. Påminner lite om hur man höll på som barn.
"haha jag vet nåt som du inte vet"

2014-04-26 @ 00:56:44
Postat av: Astrantia

Jag är visst ganska ensam om att inte gilla Chas, det är ju ganska intressant i sig att tittare kan tycka så olika om vissa karaktärer. Jag undrar också som Lena om Bernice: jag minns henne inte alls som sådär dryg som hon är nu. Var hon verkligen så'n förut?!? Och apropå Declan och Tråk-Katie så håller jag med om att det finns ju andra sätt att skaffa barn och barn som redan finns som behöver komma till nya familjer. Nä, det är för mycket drama i serien just nu för min smak, jag gillar när det är spännande men ändå en vardaglig lunk liksom. Som intrigen med Jai och Rachel - hur sjutton tror han att det ska funka att de bor i samma by och frugan inte får reda på något? Jag tycker den intrigen är spännande att följa - bara inte det också slutar med massmord i byn eller något sån't! Och jag hoppas, hoppas, hoppas att David ska inse att Alicia och Jake är värda att satsa på <3

2014-04-26 @ 11:50:12
Postat av: Gerd

Katie var ju surrogatmamma åt paret så det barnet kan hon inte få tillbaka !

2014-04-26 @ 19:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0