Vem är förvirrad egentligen

Sarah sitter vid frukosten och hon vill ha tärnklänningen till skolan men det får hon inte. Hon sitter och ritar en bild från bröllopet samtidigt som hon säger att mormor var fin som en prinsessa och Jai en prins. Sedan undrar hon om hon ska kalla Jai för morfar. Cain svarar då att Jai inte tillhör familjen.
 
Sam är ute och jagar kaniner på Home Farms ägor. Plötsligt hör han hur det rasslar till och han skjuter. Sean ramlar omkull men som tur är har han inte blivit träffad. Sam blir orolig men Sean rusar därifrån, direkt hem utan att säga vad som hänt. Sam berättar för Declan som blir orolig för att det kan bli dålig reklam för företaget. Det gör att Sam säger upp sig men Declan accepterar inte det.
 
Nikhil påpekar för Gennie att det kanske är dags att han flyttar tillbaka till Jai. Han säger att Gennie måste ha tänkt på att Nikhil ska bo kvar om Katie flyttar till Home Farm. Gennie blir sur på honom och går därifrån. Han kan inte släppa tanken så han går över till Jai för att prata. Gennie försöker stoppa honom för att han inte ska störa det nygifta paret men Nikhil låter sig inte stoppas. Givetvis kommer han in när Jai och Charity ligger halvnakna på soffan.
 
Cain stör sig på Sarahs tärnklänning som hänger framme så han river ned den. Debbie kommer hem precis och tror att han håller på med sjukgymnastik. Hon tackar honom för att han gett sitt godkännande över att hon fick vara med sin mamma denna dag. Cain säger att Debbie kan nämna B-ordet för nu gör det honom inget, han har kommit över det.
 
Andy kommer över till Debbie lite då och då. När han har choklad med sig till henne blir stämningen olustig och Debbie ber Andy att gå. Hon säger till Cameron att hon tycker också att det är jobbigt att Andy kommer dit.
 
Holly möter Chas i affären. Hon påpekar att hon såg att Chas var ute på uppdrag igår kväll och sedan säger hon att Chas ska hålla sig borta från hennes pappa. Väl hemma så ändrar Holly strategi. Hon visar att hon är glad över att Moira är där. När hon sedan pratar med sin far säger hon att han borde ge Moira en chans. John nämner det sedan för Moira men han påpekar att han inte förlåtit henne än även om Holly har gjort det.
 
Andy berättar för Alicia att Debbie blivit gravid. (Varför står Alicia i butiken och arbetar med kappan och halsduken på?)
 
Nicola kan inte låta bli att pika Ali när de ses på puben och när Ali säger att Nicola och hennes fula unga kan dra åt... så svarar Nico att Sean varit och tjuvjagat och nästan blivit skjuten. Det leder till att Ali hämtar Sean från skolan och de beger sig till Home Farm för att be Sam och Declan om ursäkt. Ursäkten godtas och de får även 21 dagar på sig att betala av skulden, annars så måste de flytta.
 
Nikhil frågar Gennie om han kan flytta in hos henne igen men då säger hon att nästa gång de flyttar ihop vill hon att det är på riktigt, inte bar en tillfällig lösning.
 
Ruby fortsätter att tjata om att de borde flytta tillbaka till stan och deras vänner. Ali påpekar att det faktiskt bara är Rubys vänner. Tillslut går hon med på att Ruby kollar på ett hus och sedan säger hur det verkar. Sean blir besviken eftersom han trivs i byn. Ali svarar att de måste få ihop 1000£ för att kunna betala Declan. (Hur kan de flytta om de inte har pengar?)
 
Jai köper en present till Charity. Hon får en vattenfast mascara ;)
 
Andy och Debbie träffas på puben. Han vill att hon tar det lugnt. Hon tycker det börjar bli jobbigt så hon messar Chas som får rädda henne genom att säga att de ska på bio.
Diane pratar med Andy och hon får då veta hur Debbie blivit gravid. Hon varnar Andy för att bli för involverad men han tror att Debbie har känslor för honom och att han älskar henne.
 
Bartons behöver handla och John säger att han kan göra det när han lämnat köttet på puben. Holly säger att Moira kan passa på att handla och lämnat varorna men John vill inte det. Holly skyndar sig då för att hämta varorna som ska lämnas för att åka själv och lämna dem på puben. Hon säger till Chas att John och Moira äter lunch ihop och därför har han inte tid att lämna varorna. Strax därefter kommer John med lite kött som Holly glömt att ta med. Chas frågar honom om lunchen men han fattar inte vad hon menar först. Sedan inser han att det är Holly som sagt något. När han går från puben frågar han Chas vad hon gör på kvällen. När hon svarar att hon kommer antagligen att jobba så säger han att då ses de senare.
 
Rodney vill att Carl köper den gamla taxibilen. Carl är inte intresserad men ändrar sig efter Rodneys utpressning och han får betala extra dyrt för bilen. Jimmy undrar vad som står på men Carl säger att han köpt bilen för att göra Nicola nöjd och så kan hon ta hans gamla bil.
Rodney ger sedan Brenda hälften av pengarna för hon ska få Terrys del av bilen.
 
Diane fortsätter att få Andy att förstå att Debbie inte vill vara med honom utan med Cameron. Andy säger att Debbie bara är lite förvirrad just nu. Han får sedan veta att Debbie är hos läkaren så han skyndar sig dit.
 
Dr Abbot frågar Debbie om hur hon tänkt göra om barnet inte matchar Sarah.  Det kommer ta några veckor innan de får reda på resultatet. Debbie säger att det får hon tänka på då. (Kan det månne finnas någon chans att barnet är Camerons?)
 
Jai ber Nikhil att bo kvar och för att vänja sig med huset igen så kommer han få vara ensam där i några dagar. Sedan går Jai hem och retar Charity med att han måste åka till Paris. Charity blir besviken över att bli lämnad ensam så snabbt efter bröllopet men då säger Jai att hon ska följa med. Givetvis blir Charity överlycklig.
 
Andy och Debbie sitter på cafét efter att ha kommit hem från läkaren. Andy håller henne i handen och han är väldigt omtänksam. Precis då kommer Cameron in så Debbie tar bort sin hand. Debbie och Cameron går hem och hon förklarar att Andy kommit till läkarmottagningen utan att hon visste det. Hon ber honom att lita på henne för det är inget mellan dem.
Cameron säger sedan till Cain att han litar på Debbie men inte på Andy.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad håller Andy på med egentligen? Det dröjer väl inte länge förrän han berättar för Cameron om hotellvistelsen :(

2013-09-10 @ 16:33:53
Postat av: finländskan

Ja, det kan nog bli förvecklingar angående Andy och Debbie och Cameron, hoppas bara att inte Andys våldsamma sida kommer fram igen.

2013-09-10 @ 19:27:10
Postat av: ELIZA

Oj oj oj oj oj,,,,Ingen risk för att Andy ska kunna hålla käft!!! Var ju tvungen att berätta för Diane...Och som vanligt vet "halva" byn det snart...Roligt att se Chas min-spel idag, besvikelse och glädje när hon pratade med Barton...Ska bli intressant att se hur det utvecklas..Hoppas på en historia där...Holly kan ta och flytta hemifrån, otacksamma unge,så mycket som Moira ställde upp för henne...Och Nikhil,träbocken,se till att stadga dej med Gennie, gillar den tjejen, lite full i fan är hon...Och inte så lite heller, hänger med i alla hans vinklingar...Nicola ser ut att njuta när hon får djävlas med konstiga familjen,som jag inte kommer ihåg vad dom heter och bryr mej inte heller...Den mörka kvinnan vill flytta tillbaka till stan, gör det...(inom parentes sagt,tycker jag inte dom är konstiga för att dom är lesbiska,utan för att dom låter så hårda,vissa av dom,och i viss mån allt det där om att dom har jobb men inte råd med hyra och mat...I övrigt får var och en ha vilka sexuella riktningar dom vill , för mej)..

2013-09-10 @ 21:53:04
Postat av: Linnéa

Hur kommer det sig att Chas aldrig känns uppriktig?

2013-09-10 @ 22:29:37
Postat av: Tina

Hon är en Dingle.

2013-09-11 @ 11:53:40
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Sophie

Haha, riktigt bra svar av Tina!! :-))

2013-09-17 @ 00:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0