Fy för svartsjuka

Ashley kämpar med barnen på morgonen när de ska till skolan. Sedan ringer han Laurel men det är Nicola som svarar eftersom Laurel inte vill prata med honom. Nicola lugnar Ashley med att berätta att Laurel varit där under natten.
 
Nikhil står och stryker skjortan. Gennie flirtar med honom när Katie kommer in i köket. Gennie får bråttom att skicka iväg Katie så flirtandet kan fortsätta. Nikhil verkar först inte speciellt mottaglig men slappnar av så fort han fått ta av sig skjortan så den inte blir skrynklig.
 
Edna hör Carls och Jimmys skvaller om att Laurel lämnat Ashley. Hon blir orolig och söker upp Ashley. Han är väldigt irriterad och vill inte ha henne där så han skriker åt henne att sluta lägga sig i andras liv.
 
Nicola gör en inspektionsrunda i huset som Ali hyr. Hon påpekar att det inte är så helt och rent som det borde vara. Sen går Nicola hem för att prata med Laurel. Nicola frågar hur hon tänker göra men Laurel vet inte än.
 
Sean skolkar från skolan och när Belle kommer hem på eftermiddagen vill han visa henne något. Hon ger honom en tröja så han ska slippa frysa. Det visar sig att Sean ristat (?) in "Sean+Belle" på husväggen på klubbhuset.
 
Hazel bjuder över Aaron på lunch och det stör Chas som tycker att Hazel lägger beslag på honom hela tiden. Hazel börjar berätta att hon tänker flytta ifrån byn för att kunna resa i världen. Hon försöker få honom till att välja var hon ska åka. Aaron pratar om att resa till Kuba för att titta på alla 50-talsbilar som finns där. Hazel säger att sedan kan man åka till Sydamerika. När hon frågar om inte han vill följa med så tror han att hon skämtar.
 
Gennie och Nikhil sitter på puben. Hon börjar fråga honom om inte de kan flytta ihop men när han svarar att det är alldeles för tidigt att prata om att bli sambos så låtsas hon att det bara var en skämtfråga. Lite senare dyker hon upp på kontoret trots att hon är ledig eftersom hon vill fortfarande prata om att flytta ihop. Återigen säger Nikhil nej. Gennie återvänder hem och hon är rätt besviken. (Jag tycker Gennie påminner om Brenda utseendemässigt nu när hon har en ny frisyr)
 
Nicola söker upp Ashley som inte alls har lust att prata med någon. Hon ger sig inte så hon får komma in. Nicola säger till Ashley att han måste ordna upp sina egna problem innan han kan lösa deras äktenskapsproblem. Hon säger att han är den ende som kan reda upp det här och det måste han göra om han vill ha kvar sin familj.
 
Ruby kommer hem och ser Ali skura golvet eftersom Nicola klagat. Det visar sig att Ruby ska gå ut med några arbetskamrater för att ta en drink. (Hur har hon råd med det? De verkar ha väldigt ont om pengar just nu)
 
Moira kommer in i köket på puben. Hon säger att kunder klagat på Marlons hamburgare, att de varit sega. Marlon muttrar men när Diane kommer in så uppdagas det att Moira bara vill att puben byter leverantör till John. Diane går med på det och Moira får göra upp om ett möte.
 
Ashley kommer in för att prata med Marlon. Han frågar om varför Marlon haft sex men Laurel. Marlon nekar men Ashley fortsätter tjata om det och han säger att Laurel erkänt. Givetvis blir Marlon förvånad men han nekar till det. Tillslut inser han att Ashley inte litat på det Laurel sagt utan vill kolla upp det via Marlon. Han blir rasande och skäller ut  Ashley.
 
Declan försöker få Jai att försonas med Nikhil inför bröllopet men Jai tänker inte ta första steget.
 
John kommer till puben för att skriva avtal med Diane och Chas. Moira försöker prata med honom men han är inte intresserad. Chas fortsätter att flirta med honom.
 
Charity vill att Debbie ändrar sig och kommer på bröllopet med Sarah. Debbie vill inte det men Charity ger sig inte utan hon pratar sedan med Cain och ber honom att hjälpa henne att få Debbie att ändra sig.
 
Chas blir grinig när hon upptäcker att Aaron inte kommit hem under natten utan varit kvar hos Hazel. Hon söker upp honom på verkstan på morgonen. När han berättar att Hazel tänkt resa bort så blir Chas lättad. Aaron är ensam på verkstan men han har svårt att koncentrera sig. Han blir irriterad över Hazels beslut och det leder till att han skallar en vägg innan han sätter sig på marken.
 
Ashley söker upp Laurel hemma hos Nicola. Han ber sin fru om ursäkt och vill att de försöker igen för nu så tror han på henne om att hon inte legat med Marlon. Laurel får då veta att han frågat ut Marlon igen och då blir hon rasande. När allt lugnat ner sig och Ashley bett om ursäkt och lovat att han ska bättra sig bara hon kommer hem så svarar hon att hon kommer att komma hem men hon tänker inte flytta till Leeds eftersom deras liv är här i byn.
Ashley blir besviken och han kommer att få svårt att leva nära Marlon men han lovar att han ska försöka klara av det.
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Jag hoppas att Laurel lämnar Ashley, han kommer alltid att vara misstänksam.
Hazel verkar fixerad vid Aaron, varför skulle han följa med henne?
Han måste väl skapa sig ett eget liv.

2013-09-06 @ 10:04:51
Postat av: Catrin

Hazel är ju elak mot Aaron, ger honom dåligt samvete. För det är väl det han får när hon hela tiden säger "det hade Jackson velat" "för Jacksons skull". Klart han ska stanna hos sin familj. Hon måste släppa taget.

2013-09-06 @ 12:01:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0