Ett barn med magisk dryck

Holly är sur på John på morgonen för att han kommit sen hem på kvällen. Andy kommer in i deras kök och berättar att någon glömt stänga grinden så några kor är på rymmen. John antar att det kan vara han själv som glömt stänga. Holly berättar för Adam om att deras far flirtar med Chas. Holly är så orolig att hon besöker Moira hemma hos Marlon. Hon berättar att hon vill att det ska bli bra mellan föräldrarna igen innan det är försent. Sedan berättar hon om Chas som flirtar och att John verkar gilla det. Moira tror henne inte eftersom hon inte tycker det verkar som om det vore Johns stil. När Moira sedan ser Chas och John stå och småprata på puben får hon svårt att koncentrera sig.
 
Alicia grattar Debbie till graviditeten när de ses i affären. Debbie säger att det inte borde ha kommit ut än. Pearl hör det och lovar att inget säga eftersom Debbie inte vill att Sarah ska få veta något.
 
Sarah och Jacob sitter på cafét i väntan på att Cameron handlar. Jacob säger att Sarahs mamma är med barn för det har han hört hemma. När Sarah kommer hem frågar hon Debbie som inte nekar. Debbie berättar att hon väntat tills de varit hos läkaren. Sarah blir väldigt glad och tror på en gång att  barnet kommer att göra henne frisk, att syskonet har en magisk dryck. Debbie har inte hjärta att säga att barnet kanske inte kan hjälpa.
 
Rodney sitter på cafét när Jimmy kommer in och säger åt honom att ta körningen till Birmingham. Nu är inte Rodney sugen på att ta den resan så han säger till Jimmy att prata med Carl så de kan byta rutt med varann för han åker hellre till Hull. Jimmy går inte med på det men går sedan till kontoret och pratar med Carl. Jimmy börjar undra vad som händer eftersom Carl inte protesterar.
 
Debbie söker upp Alicia och skäller ut henne eftersom Jacob berättat för Sarah och nu står de där med en dotter som är säker på att bli frisk även om de inte ens vet om barnet matchar henne. Alicia blir ledsen men David tröstar henne. Jacob står i trappan och hör dem.
 
Chas har glömt beställa hamburgare så hon tänker ringa till John men då säger Moira att hon kan ringa. När Chas inte går med på det får Moira ett utbrott och skriker till Chas att låta bli John. Diane vill inte ha mer bråk så hon skickar hem Moira.
Adam blir arg på Holly när han får veta att hon berättat om Chas för Moira. Han tror hon gjort saken värre.
 
Jacob berättar för Alicia att Sarah berättat för alla i skolan att när hon blir frisk ska hon få ha en jättestor fest.
 
Chas träffar John och hon berättar att det var lite pinsamt när Moira anklagde henne inför alla på puben.
Lite senare när hon är ute för att plocka disk så ser hon John gå till bilen så hon "gör sig illa" på en back med disk. Han kommer fram till henne och vill pussa bort det onda. Chas inser att de flirtar med varann, precis som Moira sagt.
 
Cameron söker upp Andy och ber honom hålla sig undan så mycket som möjligt. Andy svarar att han gör allt för sin dotter. Då säger Cameron att han kommer att döda Andy om han försöker få tillbaka Debbie.
Andy blir irriterad och går över till Debbie för att berätta allt. Hon blir då sur och skäller ut Cameron eftersom han inte ska bestämma vem som får komma och hälsa på.
 
Lisa är orolig för Zak som bara sitter hemma i soffan. Hon lyckas ordna ett vikariat på fabriken åt honom men han är inte intresserad. Trots det dyker han sedan upp och hjälper till.
 
 Amy hjälper Jacob med matteläxan. Val och Eric kommer precis in och hör det. Val kan inte låta bli att säga att Amy har en naturlig fallenhet för att hjälpa barn. Sedan vill hon att Amy följer med till stan och shoppar. Amy har ingen lust att följa med. Hon pratar sedan med David och hon talar om att hon tycker det är jobbigt med Vals pikar hela tiden och att bli påmind om Kyle.
Val ger sig inte utan frågar Amy om hon vill följa med på semester till Portugal för att träffa Paul. Amy vill inte följa med dit. Eric blir förbannad på Val som inte låter Amy bearbeta sorgen som hon själv vill utan att Val ska vara där och påminna henne om vad hon gjort.
 
Rodney bjuder Brenda på lyxlunch på puben. Hon är orolig för att han slösar med pengarna och hon frågar honom om han är säker på att inte hamna i fängelse. Det får Rodney att tänka till så han pratar med Carl och säger att han vill ha mer pengar, 10 000£. Carl vägrar att gå med på Rodneys utpressning men då säger Rodney att han kan avslöja allt.
 
Moira kommer in på cafét och beställer en smörgås. Brenda som är disträ frågar om det ska vara majonnäs på den men det vill inte Moira. Brenda frågar då igen om majonnäsen men samma svar. Då säger Brenda att Moira behöver inte avstå majonnäs bara för att tänka på vikten, hon är inte ett missfoster som Chas. Moira blir besviken och går därifrån. Hon möter John som är på väg in. Moira ber John om ursäkt för att hon ställt till med ett uppträdande på puben.
Carl som hör allt varnar sedan John för att låta Chas slå klorna i honom.
 
John kommer in på puben men Chas undviker honom. Han undrar varför och hon svarar att det är för att Moira jobbar. Han ber då Chas att möta honom i bilen utanför. Moira blir ledsen när hon ser att John går ut och strax efter går Chas.
 
Chas och John sitter i hans bil när han böjer sig fram för att kyssa henne. Hon drar sig undan och talar om att hon inte vill vara någon som han bara vill ha för att ge igen på sin fru eller för att glömma henne. När John vill att de åker iväg för en drink säger hon att det går bra den gången han bjuder ut hennen på riktigt. Sedan går hon ut ur bilen och han blir sittandes kvar.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Oj vad Holly svängt runt nu då... undrar hur det blir med John och Chas nu. Jag tror ju inte att John är intresserad av henne i ett längre tidsperspektiv utan att han mest vill tillfredsställa sin manliga fåfänga och att det är nåt nytt och spännande. Frågan är ju då hur mycket Moira accepterar innan hon kastar in handduken.

2013-09-12 @ 10:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0