Att ta på sig någon annans skuld

Debbie ber Aaron att prata med Cain. Han är inte så glad över att göra det men söker ändå upp Cain. Cain är som vanligt sitt sura griniga jag. Aaron frågar ut honom om hur det gått med vännen från Spanien. När Cain inte vill prata om det så erkänner Aaron att han vet att det var Zak som är den skyldige. Aaron är förbannad över att han nästan misshandlat Jai fast han varit oskyldig.
 
Alicia berättar för Amy om en bekant som adopterat en pojke och nu är de lyckliga, så det kan bli för Kyle också. Hon säger dock inget om att det var henne det handlade om.
 
Amy går till värdshuset men känner inte för att jobba eftersom Val är där. Eric försöker få Val att be om ursäkt till Amy. Val säger att hon är ledsen för att sanningen sårade. Sedan säger Val att Amy inte ska vara orolig för att hon gjort att Val och Eric grälar med varann för det gör de alltid och de kommer inte skilja sig så Amy kan flytta hem igen. Amy förklarar att det inte var därför.
 
Nicola kommer in på Kings kontor precis när Edna säger att Jimmy är försenad på grund av trafikköer så han hinner inte till ett annat jobb. Då säger Nicola till Carl att låta Rodney ta den körningen det vägrar han.
 
Rodney kommer hem till Kings för att hämta Angel till tandläkaren. Precis då kommer polisen och knackar på dörren. De börjar fråga Carl om han varit i Hotten den 27 december. Carl tror att det gäller fortkörningsböterna och säger att det var Rodney som körde. Polisen berättar att Carls bil varit inblandad i en olycka så de behöver prata med Rodney på stationen.
 
På polisstationen börjar polisen ställa frågor till Rodney men han kan inte svara på vad det var för väder eller vad han gjort där. När han får veta att en cyklist blivit påkörd ber han om att få prata med sin advokat.
 
Hazel ser Zak på cafét. Hon sätter sig hos honom och ber honom att lämna Aaron i fred. Zak svarar att i deras familj ser man efter varann. Hazel berättar att hon vet vad Zak gjort och att nu mår Aaron dåligt och behöver inte stressen från familjen. Hon lovar att låter de Aaron vara i fred så kommer hon inte säga något om vad Zak gjort.
 
Andy dyker ofta upp hos Debbie. Hon gillar inte det och försöker få iväg honom. Han märker det och frågar varför hon är så spänd. Hon skyller på att det är lite mycket just nu. Andy är inte beredd att gå så hon bjuder honom på te. Då berättar han att han vill fira sin födelsedag som är om några veckor med henne och Sarah, endast dem. Debbie säger att det blir svårt eftersom det är lite besvärligt mellan henne och Cameron just nu och att hon precis fått veta vad han skulle göra om hon gjorde något med Andy. Andy stryker henne över handen och säger att det är lugnt, det är deras hemlighet som Cameron aldrig behöver få reda på.
 
Rodney kommer in på puben och ser Carl. Han är rasande och Carl ber honom att prata lite tystare. De går iväg till toaletterna för att prata. Rodney är orolig eftersom han kan få fängelse och bli av med körkortet. Han säger att om han åker dit för det som Carl gjort så kommer han att ta Carl med sig i fallet.
 
Hazel pratar med Bob på cafét. Hon berättar att det inte händer så mycket för henne här i byn och att det är dags att gå vidare i livet. Bob blir besviken och tror att det är hans fel men det nekar hon till. Han säger då att tvillingarna kommer att bli besvikna och Aaron också. Hazel berättar då att hon tänkt ta Aaron med sig för han behöver komma ifrån han också.
 
Nicola är sur för att Angel missat tandläkartiden så hon försöker få tag på sin far men han svarar inte.
Carl försöker också få tag på Rodney och han lämnar ett meddelande på telefonsvararen. Precis då dyker Rodney upp på Kings kontor. Han och Carl pratar med varann inne på Carls rum. Jimmy undrar vad som står på men får inte veta vad som händer. Carl försöker få Rodney till att lugna ner sig och inte ange honom för då skulle det bli en förlust för företaget och i längden påverka Jimmy och hans familj. Rodney svarar med att det hotet inte hjälper för Jimmy kommer att klara sig utan Carl.
 
Eric och Val börjar tröttna på Sandy. Den gamle gubben kommer försent till frukosten, han ramlar på fyllan i trappan och han råkar få igång brandlarmet av misstag. Det leder till att Eric och Amy följer med Sandy när han måste flytta hem till Ashley igen. Ashley är givetvis sarkastisk när hans far kommer tillbaka. Amy som gillar Sandy säger då att det faktiskt är hennes fel att Sandy måste flytta för att hon har råkat dubbelboka ett rum så han erbjöd sitt rum för att lösa problemet. Sedan tackar hon Sandy för hjälpen.
 
Chas frågar Lisa om hur det blir med morgondagen när Zak fyller 60 år. Lisa som inte planerat något försöker säga till Chas att det inte kommer att bli något ståhej. Chas blir besviken och vill att de ordnar något för Zak. Alan hör det och säger att han är gärna med på festen.  =)
 
Ali är orolig eftersom de har ont om pengar och hon vill inte be sin exman om mer. De får sänka varmen i huset så alla går runt och fryser.
 
Nicola ser Rodney på puben och hon vill att han talar om vad som händer. Precis då kommer Carl in men han försöker vända och gå ut när han ser dem. Nicola stoppar honom och han måste sätta sig hos dem. Hon vill veta vad de diskuterat på kontoret. Carl skyller på att han råkade krångla till det när Rodney ville ha jobb men att de rett ut allt nu. Rodney skickar iväg Nicola till att handla drinkar medan han pratar med Carl. Han hotar Carl med att berätta sanningen om inte Carl ger honom pengar, mycket pengar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

När körde Carl på en cyklist, jag måste ha missat det avsnittet.
Jag tycker HTG går på tomgång, inget nytt händer det bara maler på med Sandy (som jag är innerligt trött på)Debbie och Andy, och för att inte tala om Aaron och Hazel samma tugg hela tiden.

2013-09-04 @ 08:27:21
Postat av: Marie

Trevligt att se mer av Carl fast han har blivit en riktigt otrevlig typ tyvärr. Innan var han den i familjen som var mest sansad tycker jag. Tråkigt om Hazel är på väg ut ur serien, henne gillar jag verkligen. Tycker serien saknar kärlek, säger romantikern =) Det är väl Declan och Katie som är kära men annars är det lite trist tycker jag. Mer drama och en och annan affär skulle liva upp byn.

2013-09-04 @ 09:31:49
Postat av: Stina

Har sagt det förrut men hur står Laurel och Ashley ut med Sandy. De skulle ha kört ut honom för länge sedan. Och det är ju inte han som skall bestämma om Laurel och Aschley skall flytta, fast jag kommer sakna dem Är det vanligare i England att man tar hand om sina föräldrar i hemmet? Jag vet att en del tycker att Ashley är tråkig, men han försöker åtminstone att leva ett bra liv, utan intriger, lögner, skumma affärer mm. hoppas att historien Laurel/ Marlon är slut nu , de bär sig åt som barnsliga tonåringar.Marlon får gärna försvinna ur serien, han bidrar inte med någonting.

2013-09-04 @ 11:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0