Ursäkta, ursäka, jag är ledsen, förlåt mig...

Ashley är på dåligt humör och inte blir det bättre när han märker att Sandy gjort så Laurel knappt fått någon sömn. Sandy försöker säga ifrån när Ashley skriker åt honom men det hjälper inte. Sedan vill Sandy ha tillbaka nycklarna men det går inte Ashley med på.
 
Rachel träffar Marlon ute på gatan och han frågar henne om Sandy eftersom han också börjar bli orolig för gubben. Han berättar att Sandy satt på puben hela dagen igår.  När Marlon sedan träffar Laurel så frågar han henne hur Sandy mår och han berättar om Rachels misstanke. Laurel som sitter på cafét tillsammans med Ali blir irriterad. Inte blir det bättre när Ashley dyker upp och hon berättar om det hon hört. Ashley blir förbannad dels för Rachel snackat en massa och för att Marlon sedan blivit inblandad.
 
Nikhil frågar Rachel vad hon kostar, han vill hyra henne för att städa upp efter Gennie.
 
Aaron och Ed äter på cafét. Paddy kommer in och skiner upp när han får veta att Ed fortfarande är kvar. Ed får ett samtal och måste åka på möte. Han och Aaron skall ses senare på kvällen.
 
Megan söker upp Moira för att höra om erbjudandet hon gett tidigare. Moira får då veta att Declan vill hyra fälten för ett väldigt bra pris.
 
Megan bjuder in Jai, Charity, Nikhil, Gennie och Katie till lunch på Home Farm. Det visar sig att hon vill prata affärer men innan de kommer till saken så hinner hon och Katie bli sura på varann så Katie går därifrån. Declan som inte alls vetat om vad som händer går undan med Megan för att tala om för henne att han inte vill blanda in sina vänner i festivalplanerandet. Megan lyckas övertala honom att ändå höra vad de andra tycker eftersom de inte har pengar för att genomföra en festival själva.
 
Rachel kommer till Sandy och hon ber honom om ursäkt. Han godtar den om han får en smörgås och lite te. Precis då kommer Ashley hem och frågar Rachel om ryktet han hört från Marlon. Han blir vansinnig på henne när hon erkänner att hon tycker att han inte behandlar sin far väl. Ashley frågar Sandy om det är något som inte är bra men Sandy svarar bara att allt är som det ska. Rachel får sparken och Ashley är nära att kasta ut henne ur huset.
 
Moira säger till Adam att hon tackat ja till Megans erbjudande. Adam blir förbannad och irriterad. Som vanligt säger han att "pappa hatade Declan, så han hade aldrig gått med på det".
 
Paddy står vid bardisken på puben bredvid Aaron och Cain. Han säger att han måste iväg för att ta hand om en sjuk ko. Cain säger att så kallar man inte sin fru. Paddy svarar att Cain kan försöka säga det till Rhona direkt (Återigen lite kul eftersom Cain kallar sin fru i verkliga livet för "sjuk kossa", inte lika snällt som de föregående par-kommentarerna)
 
Laurel förstår att Ashley låtit Rachel gå. Hon vet inte att han fått ett utbrott. Ashley säger sedan till Sandy som påpekar detta att han bara får bo kvar av godhet. När Ashley sedan träffar Rachel ute på gatan så vill han be om ursäkt. Han erbjuder henne lite pengar som lön under uppsägningen men hon vill inte mutas.
 
Moira träffar Cain på puben och hon bjuder honom på en öl som tack för att han räddat Holly. Adam kommer in och ser det och han blir förbannad. Moira ber honom att gå ut och vänta på henne i bilen. Hon säger sedan upp sig från jobbet på puben eftersom hon måste tänka på barnen och gården i första hand.
 
Paddy berättar att detta är sista gången han gifter sig så det ska bli ett romantsikt bröllop. (Redan nu vet vi att något kommer att gå snett eller bli kaotiskt, som alla bröllop i byn blir)
 
Zak kommer ner från övervåningen utan keps! Han tar på sig den när han ser att Sam är hemma. Amy kommer dit och tar med en mycket motvillig Zak på arbete hos Marlon. När Zak ska klättra upp på en stege för att måla taket så börjar han att låta konstigt och det verkar som om han inte klarar av höjden.
 
Ed söker upp Aaron och ber om ursäkt för att han inte hunnit till mötet kvällen innan. Aaron muttrar och när Ed säger att han väntar på cafét så går inte Aaron dit. Ed ger sig inte utan kommer tillbaka och säger att de kan ses på puben efter arbetstid. Aaron får slut på ursäkter eftersom varken Debbie eller Cain hjälper honom med fler.
 
Holly och Adam kommer till verkstan när Aaron precis ska gå. De vill ta en öl med honom men han hinner inte. Holly ser Cain och tackar honom för det han gjorde för henne. Adam blir återigen grinig.
 
Ashley har bjudit hela familjen på middag på puben. Han håller ögonen på Rachel och Marlon som står vid bardisken. När Sandy ska på toa följer Rachel efter för att be om ursäkt och för att höra hur han mår. Han säger fortfarande att han mår bra och att det inte är något som är fel. Ashley blir väldigt besvärad när han ser att de pratar med varann.
 
Amy frågar Sam om hur Zak mår eftersom hon upptäckt hur Zak reagerat tidigare när de skulle jobba ihop. Hon tycker inte det var som vanligt när Zak försöker smita från arbetet.
 
Aaron träffar Ed och han vill inte att de ses igen. Ed tycker däremot att de ska ses ännu mer eftersom han börjar få känslor för Aaron. Han tycker om Aaron så mycket att han vill att Aaron följer med till Frankrike. Aaron tror att Ed skämtar men det gör han inte...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Oh, vad jag retar mig på Ashley! Och Sandy som varit så stursk innan - det tog inte lång tid att bryta ner honom :( Stackars Sandy! Och stackars Rachel som inte blir trodd :(

2013-10-10 @ 20:54:46
Postat av: Lena

Vilka bra resume Tack

2013-10-10 @ 20:54:54
Postat av: Catrin

Ja jag retar mig också på Ashley! Det har ju gått för långt! Förstår att det är jobbigt med Sandy men herregud, det är ju hans pappa. Lite respekt borde han visa honom. Utegångsförbud?! Jösses!

Adam är också jobbig nu. Förstår att han sörjer sin far men hans attityd tycker jag inte om. Och hela tiden "pappa hade inte velat" "pappa tycker inte om"...

Amy tycker jag har mognat. Kul att se att hon bryr sig om andra och inte bara sig själv som hon gjorde innan.

Hm undrar om Aaron följer med Ed...

2013-10-10 @ 22:45:49
Postat av: Maria

Känner ingen kemi mellan aaron och rugbyspelaren. Tror att aaron kommer att åka med honom men mest för att skådespelaren ville ha en paus el liknande. Jackson och aaron hade ju ngt, det kan man inte säga om aaron och rugbykillen.

Tror att megan kommer att charity jobb. Kanske som diskare, städerska el liknande... Tror att charity kommer att bli blåst iaf.

Vad håller Ashley på med? Tror att den senaste tidens händelser med laurel osv håller på att bli för mkt för honom. Sandy har ju varit mer jobbig förut men aldrig har Ashley betett sig så här. Nu har han Samma psykopatbeteende som hon som våldtog honom. Ett tyst psykspel som är svårt att bevisa för andra. Förstår dock fortf inte varför Sandy vägrar hjälp i hemmet?

2013-10-11 @ 01:06:10
Postat av: Sanna

Håller med dig, Maria. Det finns ingen kemi mellan Aaron och rugby alls. Fast det är det många jag känner så inför i serien.

T ex hon hästtjejen och godsägaren. Noll och intet. Debbie och han från Jersey. Nada.

(Ni får förresten verkligen förlåta att jag är så dålig på att komma ihåg namn, jag googlade alldeles nyss för att ta reda på ett namn och råkade då få reda på något jag absolut inte ville veta. Ska verkligen avstå från att googla HTG i fortsättningen, det förtar ALL spänning. Så ni får stå ut med min afasi även fortsättningen, ok? ;))

Vad gäller Charity så tror jag också att hennes utlovade jobb kommer att bli en stor besvikelse, haha. Konstigt att Charity som är så street wise inte ens funderar ett ögonblick över det?

Ashley är superläskig, snudd på psykopatiskt beteende. Ger mig en tankeställare dock. Måtte jag aldrig behandla en gammal svag människa som mindre vetande eller som ett barn. Eller bli behandlad så när jag själv blir gammal och svag. Respekt inför och medkänsla med de äldre och svaga är verkligen ett humanistiskt samhälles grundpelare.

2013-10-11 @ 13:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0