Inga fler barn

 
Gennie och Nikhil är på cafét och hon tar hans bröd som han inte vill ha. Nikhil ser grinig ut och säger att han måste ut och springa igen. När han väl är ute och joggar så gör han sig illa igen och får skjuts till fabriken av Carl.
 
Adam tröstar Holly som sitter på cafét och han säger att hon behövs på gården. När Alex och Andy kommer in går Adam fram till dem. Holly smiter ut och åker till stan. Hennes förra langare sitter inne men hon får hjälp av en annan "kompis".
 
Laurel och barnen stressar iväg på morgonen. Ashley ska hjälpa Sandy men orkar knappt lyfta gubben ur sängen. (Har Sandy blivit så orörlig?) När det inte går så blir Sandy kvar i sängen eftersom Ashley är sur för att pappan inte vill ha professionell hjälp. Ashley är sedan på väg ut när Rachel kommer. Han avbokar henne och säger att hon inte behövs idag.
Senare går Rachel till cafét och möter en förvånad Laurel. Laurel säger att det visst behövs hjälp hemma så Rachel får nyckeln av henne.
 
Adam felmärker massa lådor med kött.
 
Nicola vill inte börja med p-piller så hon vill att Jimmy steriliserar sig. Carl upptäcker att Jimmy kollar på Internet om sterilisering och då börjar han reta sin bror.
 
Rachel upptäcker att Sandy är hemma och sitter på sin säng. Han vill att hon går därifrån men hon vill hjälpa honom. Då ser hon att det skett en liten "olycka" i sängen så hon beslutar sig för att hjälpa honom innan Ashley kommer hem. Tyvärr hinner hon inte det för Ashley dyker upp nästan direkt efter. Ashley skickar hem Rachel och ber henne att inte säga något till någon. Rachel träffar Laurel på puben och nämner att Sandy inte bör lämnas ensam hela dagen eftersom han är en gammal man.
 
Moira är orolig för Holly som inte hört av sig på hela dagen. Tillslut dyker Holly upp och hon är undvikande och tvär. Senare kommer Moira och Hannah ut på åkern där Holly och Adam arbetar. Moira berättar att askan efter John är klar att hämtas ut och nu måste de fundera på vart den ska spridas. Holly vill vänta med det några veckor men Moira vill att det gör så snabbt som möjligt.
 
Sandy blir lämnad ensam igen. Han blir irriterad på Ashley som säger åt honom att inte ringa Laurel om det är något. När Ashley gått så kastar Sandy modellbåten i golvet.
 
Jimmy berättar för Nicola att han verkligen inte vill sterilisera sig. Hon undrar varför eftersom de bestämt att de inte ska ha fler barn. Jimmy börjar svamla om att det kan ta slut mellan dem eller så kanske Nicola dör och han blir kvar ensam. Det gör inte Nicola gladare...
 
Amy och David hämtar Eric för att få honom att komma ut igen eftersom han inte tar tag i arbetet på värdshuset. Amy äter lunch med Eric på cafét. Brenda frågar Amy om de hört något från Val. När hon får veta att Val inte hör av sig börjar hon prata om att Eric faktiskt är ett riktigt kap för kvinnorna. (Lite roligt eftersom de är ett par i verkliga livet och andra gången det händer ett riktigt par)
 
Moira börjar städa ur Johns saker. Även det ogillar Holly. Hon ber Adam att hjälpa henne att övertala mamman till att vänta med att sprida ut askan.
 
Arthur råkar stoppa en plastbit från modellfartyget i halsen. Ashley får skynda sig att hjälpa sin son. Laurel kommer hem och de skyndar sig till sjukhuset för att kolla att Arthur är ok.
 
Rachel är orolig för Sandy. När hon får höra från Ali att Laurel gått tidigare från jobbet för att åka till sjukhuset så skyndar hon sig till Sandy för att höra hur han har det. Hon hinner knappt prata med honom innan familjen kommer hem. Ashley undrar varför hon är där och hon säger att hon ville låna en bärbar dvd-spelare. Laurel säger att det inte är läge nu så Rachel går därifrån.
 
Holly sitter på rummet och funderar på om hon ska ta sin dos eller inte. Precis då blir maten klar och hon lägger undan drogerna för att gå ner och äta. Vid middagen så frågar Moira om de kan sprida askan ute vid fåfängan. Adam tycker inte stället är så speciellt men Hannah säger att det betydde mycket för deras far. Holly muttrar om att det är för tidigt.
 
Jimmy fixar en middag till Nicola för att prata med henne om steriliseringen. Han håller med henne om att han inte vill ha fler barn varken med henne eller någon annan. Bra svarar hon då eftersom han inte kommer i närheten av hennes kropp om han inte gör en sterilisering.
 
Ashley frågar Sandy om varför Rachel är där och snokar hela tiden. Sandy säger att det bara var för en dvd-spelare men Ashley tror honom inte. Tillslut säger Ashley att nu är det dags att de gör saker på hans sätt istället och nu kommer Sandy att få ge med sig.
 
 
 
Precis som jag skrev i förra inläggets kommentarer så är det inte jag som länkar till suspekta sidor genom att stryka under vissa ord, jag ser inte ens vilka ord ni menar.
Jag får inget betalt för att skriva denna blogg.

Kommentarer
Postat av: merja

Tack för din blogg. Underbart när man missat avsnitt och inte orkar gå upp för att se reprisen kl 4 på morgonen.

2013-10-07 @ 15:46:25
Postat av: Agneta

Lite psykopatvarning på Ashley där i slutet.

2013-10-07 @ 15:47:21
Postat av: Tina V

Vad är det för fel på Nicola, vill hon inte ha fler barn får hon väl sterilisera sig själv.
Det är väl allas ansvar att se till att man inte får fler barn än man vill ha.
Ashley är väldigt otäck tycker jag, hotfull i ena stunden och snäll i nästa.

2013-10-07 @ 16:49:21
Postat av: Kristina

Håller med dig Tina om Nicola.

2013-10-07 @ 20:24:50
Postat av: Sanna

Jag har inte heller sett de där understrukna orden som det skrivs om. Jag hoppas dock alla förstår att Marie inte har något som helst inflytande över det.

Jag vill återigen tacka Marie för att hon skapat denna lilla mötesplats för oss hängivna HTG-fans. Instämmer med Merja, det är underbart att kunna läsa ikapp om man har missat något avsnitt!

Ja, Ashley är hyfsat obehaglig nu. Jag förstår att pappan är jobbig, men måste han uttrycka sig så elakt? Konstigt dock att hon "städerskan vars namn jag glömt" engagerar sig så mycket? Liiite påträngande är hon väl ändå?

Riktigt kul när Brenda sa att Eric var ett riktigt kap! Tänk om de kanske får ihop det i serien också? Tror dock vi aldrig får se Rhona och Cain få ihop det, eller David och Debbie för den delen. Eller vad tror ni? Fast HTG har ju förvånat förr...många gånger till och med! ;)

2013-10-07 @ 20:59:59
Postat av: Catrin

Dom understrukna orden verkar bara vissa se, måste ju bero på datorn eller nåt. Är inte så bra på sånt :) Som jag skrev i förra inlägget så förstår jag att inte Marie har något med detta att göra, så nog skrivet om det :)

Är Rhona och Cain tillsammans? Dom andra visste jag men inte dom två. Inte konstigt egentligen att det blir par, med tanke på hur mycket tid dom spenderar ihop ;)

Jag tycker också Ashley är hyfsat obehaglig nu, man vet inte riktigt var man har honom.

Vad är det med Nikhil egentligen? Ingen muntergök precis...

2013-10-07 @ 21:19:59
Postat av: Anonym

Vad har hänt med Sandy? Kan ni uppdatera mig kanske? :)

2013-10-07 @ 21:37:21
Postat av: Sanna

Jepp, de är ett par. Kolla in söt bild: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/14/article-2262095-16EF2393000005DC-107_306x673.jpg

Man kanske inte kan lägga in länkar här, men jag provar. Obs. Ingen spoiler, inget avslöjas om HTG, det är bara en länk till en bild.

Sandy verkar ha tacklat av på sistone och verkar av allt att döma behöva mer hjälp, vilket han vägrar. Det senaste som hände var att "prästparets lillgrabb vars namn jag glömt" råkade få i sig en av Sandys båtmodell-bitar och höll på att kvävas. Detta tog Ashley väldigt hårt.

2013-10-07 @ 21:55:44
Postat av: Maria

Förstår att Ashley börjar få nog men på ngt sätt ska han inte få bli arg, bli upprörd osv!? Som att han inte är människa. Han håller just på att reparera sitt äktenskap, hans fru var nära att sticka med byns kock. Samtidigt som han ska göra det ska han sköta om sina barn och vara präst. Inte nog med detta ska hans pappa som har hälsoproblem (och vägrar få vård) och dricker bo hos hans familj och skötas om. En omöjlig ekvation. Hur ska han kunna sköta sitt arbete om han ska passa upp på Sandy hela dagarna? Visst tycker jag synd om Sandy men han är väldigt egoistisk. Han tänker bara på vad han vill, inte om Ashley och hans familj blir lidande.

Vet inte om ngn annan har nämnt det men såg lebbmamman (vet inte vad hon heter) i morden i midsomer i lördags. Spelade kommissariens dotter. Det blir så "fel", ni vet vad jag menar. :) sedan är ju som alla säkert redan vet olena (svenskan som spelade ukrainska) med i 3-reklamen som går på tv månad efter månad.

Jättebra att Moira har tagit sig upp ur sängen men hon kan väl ta det lite lugnt ang askan och att slänga saker. Borde ta lite hänsyn till vad barnen tycker. Dessutom borde väl Adam läsa i tidningarna då han inte verkar klara av att sköta gården. Förstår inte varför han inte lyssnar till Andy och den andre killen mer.

2013-10-08 @ 00:30:34
Postat av: Frk Höger

Maria: Det är inte Ali (kelli Hollies) som spelar Cully Barnaby, kommisariens dotter, om du menar henne det är Laura Howard.
I söndgs var Robert sugden med i Midsomer och hon som var Stephs kompis som skulle gifta sig med Alan.

2013-10-08 @ 09:14:45
Postat av: Tina V

Stephs kompis som skulle gifta sig med Alan spelar den elaka kärringen i Landgirl, men hon var så ful att jag knappast kände igen henne.

2013-10-08 @ 09:42:56
Postat av: Elin

Vill bara tacka dig Marie för allt jobb du lägger ner! Så roligt att gå in här varje dag och läsa vad ni alla tycker och tänker om programmet! Men jag fattade inte din parantes om Brenda och Eric, andra gången det händer ett riktigt par?

2013-10-08 @ 11:35:26
Postat av: finländskan

Elin: för en tid sedan sade David något smickrande om Debbie och de är ju ett par i verkliga livet. Eller kanske inte längre, om jag inte minns fel så kommenterade Colin, som brukar skriva här, att de tyvärr har skiljts åt nyligen.

2013-10-08 @ 12:02:08
Postat av: Hedda

Tisdagens
avsnitt: vilken usel översättning. Någon annan som la märke till det?
T.ex. när Brenda sa om Val att hon i alla fall inte var död, så stod det
"hon är död". Och flera liknande fel.

2013-10-08 @ 13:13:49
Postat av: Catrin

Jag la märke till det också. Väldigt dåligt, händer väldigt ofta tyvärr.

2013-10-08 @ 14:33:46
Postat av: Stina

Förstår om Ashley är väldigt trött på sin pappa. Laurel borde säga ifrån. Det är väl inte bara Nicolas sak att se till att de inte får fler barn de är väl två

2013-10-08 @ 15:22:03
Postat av: ELIZA

Hej Marie! Det var jag som reagerade på dom understrukna orden.. Förstår och vet att du inte har nåt med det att göra..Men tycker att reklam makarna kan välja sina sidor efter innehåll..Och även OM du skulle få en slant för din välbesökta sida ,så är det Dej väl unt!!! Vi är så tacksamma för att du orkar och ids hålla på! Eller hur, alla? Så Tack för det, min kommentar var absolut inte riktat mot Dej!

2013-10-08 @ 15:38:53
Postat av: Anonym

Jeff Hordley (Cain) & Zoe Henry (Rhona) har faktiskt varit tillsammans sedan College :)

2013-10-08 @ 16:47:21
Postat av: Anonym

Det är en sak om man är frustrerad och/eller trött, men det finns ingen orsak att vara elak.

2013-10-08 @ 20:45:18
Postat av: Maria

Jag är säker på att det var lebbmamman som var med i helgens avsnitt. Kommissariens fru och lebbmamman var bla med i en cykeltävling som avslutades vid en ruin från en kyrka. Vet inte om hon skulle vara kommissariens dotter men hon hade i avsnittet samma efternamn som frun. En journalist uppmanades att ta foto på frun och "lebbmamman" för en tidning. Någon annan som såg eller kom ihåg?

2013-10-08 @ 22:19:01
Postat av: Maria

Oj, glömde skriva i mitt inlägg precis ovan att jag menar morden i midsomer.

2013-10-08 @ 23:52:58
Postat av: Elin

Tack för hjälpen finländskan! Det hade jag ingen aning om:)

2013-10-09 @ 09:14:30
Postat av: Frk Höger

En enkel googling på Kelli Hollies/Ali Spencer visar inget att hon skulle ha varit med i Morden i Midsomer.
Hon som spelar Cully Barnaby är iofs väldigt lik ALi men har int samma röst.

2013-10-09 @ 11:52:08
Postat av: Maria

Hade fel. Googlade barnabys dotter och det var henne jag såg. Det var väldigt lika när de kom cyklande (eller så var det jag som saknade emmerdale :)). Sedan pratade hon ju inte för om hon hade gjort det hade jag säkert upptäckt att det inte var Ali. :)

2013-10-10 @ 01:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0