Hinner inte..eller jooo det gjorde jag

Jag hinner inte se avsnittet idag så ni får diskutera det här.
Om jag hinner så får ni en kortare resumé av dagens i morgondagens inlägg.
 
Ha det så bra.
 
Här blir en mycket kort sammanfattning eftersom jag har lite ont om tid idag.
 
Zak gör allt för att smita från arbetet. Sam försöker få honom att hjälpa till. Declan märker att Zak inte gör något så han säger till Sam att ge Zak sparken. Sam har svårt för det så han låter Zak hjälpa, nåja inte mycket till hjälp, utan att säga något. Declan ser även det och blir förbannad.
 
Holly frågar ut Aaron om Ed eftersom hon är lite nyfiken men Aaron hinner inte svara för hon tror att han beskyddar henne. Tillslut lyckas ändå Aaron att tala om för henne att Ed gillar killar.
Aaron ringer Ed och de träffas i stan. Motvilligt följer Aaron med till Bar West. Ed får veta av bartendern om Aaron och Jackson så han frågar ut Aaron om tidigare förhållanden. Aaron säger inget och det gör att Ed blir kallare till sättet och går därifrån. Aaron hinner upp honom utanför och får veta varför. Han blir förbannad och lämnar Ed.
 
Eric kastar Vals kläder och saker. Han vägrar att gå till jobbet så Amy får sköta allt. Hon ber David prata med sin far. När David gör det är Eric full och börjar jämföra deras misslyckade förhållanden. Det gör David deprimerad och han börjar dricka med Eric.
 
Alex börjar flirta med Nicola efter att han märkt att hon tittar så på honom. Han retas med henne men hon verkar gilla det. Jimmy ser hennes blickar och när hon avvisar honom hemma så tänker han att han måste göra något. Givetvis ser Rodney att Jimmy kollar upp träningstips för att bli en atletisk sexgud. Carl och Rodney börjar reta Jimmy.
 
Cameron får samtal från sin far som vill att han kommer hem och hjälper till med något. Det gör att Cameron säger till Debbie att han lämnar verkstan på fredag trots hon inte hittat någon ersättare.
Chas får reda på det och hon blir ledsen. Hon och Cameron tar en drink ihop efter stängningsdags.
Dagen efter så retas de med varann och Megan märker stämningen mellan dem även om de själva förnekar att det är något.
 
Debbie går bara och väntar på besked. Hon berättar för sin mamma att hon kommer att göra abort om barnet inte passar och att hon kommer att försöka igen tills de får ett barn som matchar med Sarah.
 
Lisa ska ordna ett sminkparty för byns damer.
 
Zak kommer in på puben precis när Sam ska berätta för Lisa att Zak inte jobbar. Eftersom Zak redan är full så blir han irriterad och ännu surare när Declan dyker upp. Cain och Sam får hålla undan Zak så det inte blir slagsmål.
 

Chas och Cameron sitter i soffan och delar på ett glas vin. De pratar och myser tills Cameron böjer sig fram för att kyssa henne. Chas kysser honom tillbaka men sedan hör hon att Aaron är i närheten så hon drar sig undan.
Efteråt skyller hon allt på Cameron eftersom hon inte alls velat kyssa honom, att han missuppfattat hennes signaler.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Skrev lite på fel dag..Gårdagens...

2013-10-02 @ 18:10:54
Postat av: Tina

Pust, snart måste Zak-historien rundas av. Den stampar ju på i samma spår.

2013-10-02 @ 18:18:09
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Anonym

Någon skrev här för rätt länge sen att vi skulle få se vad Cameron gick för när det visade sig att Sarah var sjuk Nåt sånt ... inte i någon positiv riktning.
Jag undrar fortfarande för jag tycker också att han varit förvånande tolerant trots Debbies alla lögner o utspel. Ställt upp på dem båda i alla lägen.
Sen tog dom ju faktisk upp det jag funderade över. Är inte Val o Eric fosterföräldrar till Amy ? Hur kan Val glömma det o bara dra. Så fördömande som hon var mot Amy när hon lämnade ifrån sig den lille.
Nä mycke som är galet nu. Sa det nyss men säger det igen
Nu får det vända. Humor o kärlek tack.

2013-10-02 @ 18:47:04
Postat av: Lena

Namnet föll bort här ovan.
Inte för att det är så viktigt men....

2013-10-02 @ 18:48:13
Postat av: Tina V

Zak verkar lida av någon slags demens, mycket hastigt påkommen.
Cameron kan ju inte varit så kär i Debbie, om han tar första bästa tillfälle att kyssa någon annan bara för att hon är snäll.
Håller med Lena, kärlek, humor, bröllop och nya trevliga människor.
Val är en hemsk människa bara lämna Amy och Eric, och att tömma konton är ännu värre.
Jag hade anmält henne för stöld.

2013-10-02 @ 21:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0