Flytta hem till drottningen eller Lady Gaga

Givetvis visade det sig att Ali gjort fel och en kund ringde och klagade på att de inte fått mintchoklad utan moccachocklad. Nikhil och Jai försöker ta reda på vad som hänt och tillslut ser de att det var Lisa som kontrollerat sändningen.
Lisa försöker få Ali till att gå med på att berätta sanningen men det vill hon inte. Jai och Nikhil blir irriterade på Lisa så hon ledsnar och går hem. Lizzie får höra det och skäller ut Ali.
 
Nicola vill inte vara hemma med Elliot och han känner av hennes känslor emot honom så han blir tvär och vill inte göra som hon säger men sedan skiner han upp när Jimmy kommer hem. Nicola surar och blir orolig för att hennes sminkparty kanske måste ställas in.
 
Laurel pratar med barnen om att Sandy ska flytta. De tror att han ska flytta till drottningen eller kanske till Lady Gaga. När de får veta att han ska till ett äldreboende så blir de ledsna för de vill ha honom kvar. Gabby vill följa med när de ska titta på Sandys nya rum men Ashley säger nej. Hon fortsätter att fråga tills han ryter till.
 
Amy klagar högt för Victoria om några gäster som har haft högljudt sex i ett rum. Hon påpekar att det kanske är dags för dem att checka ut men då säger Eric att de redan gjort det. Amy och Victoria blir väldigt förvånade när de ser att rummet var väldigt städat och fint, finare än när de checkat in. Brenda, som oroligt frågat om allt verkligen hördes, ser rätt skyldig ut.
 
Megan söker upp Katie och ber henne flytta hem igen eftersom Declan är odräglig och jobbig. Katie gillar att retas med henne så hon låtsas som om hon inte riktigt bryr sig.
 
Nicola fortsätter att sura så fort hon hör att någon gillar Elliot.
 
Jai pratar med personalen och får tillslut veta att det är Alis fel att chokladen blev felförpackad. Hon erkänner och inser att hon inte kan jobba kvar så hon rusar hem. Ruby undrar vad som händer men Ali vill inte prata om det men hon säger sedan att hon fått sparken från jobbet. Ruby blir förbannad och söker upp Jai. Då får hon veta att Ali ljugit och låtit Lisa få skulden för det hon gjort. Hon blir ännu mer förbannad och går hem för att fråga Ali om varför hon fortsätter att ljuga för henne. Ali kan inte svara på det utan skyller på annat. När Ali träffar Rachel så försöker Rachel få henne att säga sanningen för att få jobbet tillbaka men Ali vägrar.
 
Gabby blir irriterad på sin lillebror och knuffar honom. Laurel ser det och säger till henne. Då nämner Gabby att pappa knuffade farfar förut. Laurel blir som förstenad men frågar sedan Gabby vad hon menar. Gabby berättar då om när Ashley var så arg.
 
Declan köper en massa blombuketter till Katie och frågar henne om han får bjuda på middag. De står i köket på Home Farm och Megan sitter där och kollar på dem. Han ber Katie om ursäkt och lovar att inte ha hemligheter för henne mer. Katie tackar ja till middagen och säger att han slösat pengar på blommorna i onödan eftersom hon redan i morse hade bestämt sig för att ge honom en chans.
 
Brenda är ivrig över att få iväg Amy från värdshuset så hon säger att Amy kan få ledigt i några timmar. Amy blir glad och går iväg. Eric vill skynda sig upp till sovrummet med Brenda men hon vill prata lite eftersom hon inte vill hålla det hemligt längre. Eric tycker att det är en del av tjusningen i det hela. Precis då kommer Amy tillbaka för att hon glömt en tidning. Hon märker genast på deras konstiga beteende att något är på gång så hon stannar kvar på värdshuset. Victoria kommer dit och vill gå och fika med Amy. Amy berättar då att hon misstänker att det var Brenda och Eric som var de hemliga gästerna som lät så mycket tidigare men det kan inte Victoria tänka sig. De går iväg och Eric och Brenda skyndar sig upp till rummen.
 
Ashley, Laurel och Sandy är på äldreboendet. Hon ser till att Ashley går iväg för att prata med personalen så hon själv kan fråga ut Sandy om det som hänt. Han vägrar att säga som det är men hans tystnad säger en hel del. Sandy kan inte svära på Gabbys liv om att Ashley inte betett sig illa och då inser Laurel att något hänt. Ashley kommer tillbaka och Sandy låtsas att allt är bra. De ska åka tillbaka men Sandy behöver sätta sig så Ashley får hämta bilen, motvilligt tills Laurel nästan skriker åt honom att hämta bilen.  Hon försöker återigen få Sandy till att berätta sanningen.

Kommentarer
Postat av: Julia

Go Abby! Hoppas Laurel får reda på sanningen nu.

I övrigt måste jag säg att jag gillar emmerdale just nu. Det finns lite av varje och är mycket glädje. För ett tag sedan tyckte jag det bara var sorg näst intill i varje avsnitt.

2013-10-28 @ 16:48:56
Postat av: Sanna

Håller med dig Julia, det är lite av varje just nu, gillar det också!

Ali däremot...
Hoppas att Kelli Hollis som spelar henne får riktigt bra betalt, för hon väcker enormt negativa känslor, antar att hon gör det hos fler? Jag glömmer bort att det är en rollprestation och känner äkta irritation. :)

Googlade därför rätt på en bild där hon faktiskt ser både glad och trevlig ut. Obs. Ingen spoiler, bara en bild:

http://images.starpulse.com/pictures/2012/04/30/previews/Kelli%20Hollis-LMK-065227.jpg

2013-10-28 @ 17:19:50
Postat av: Maria

Du är inte ensam gällande dina åsikter ang Ali. Min avsky för henne sjönk när det kom fram att hon inte kunde läsa, hon framstod som mjukare och varmare men efter hennes illojala beteende mot Lisa är mina negativa åsikter tillbaka. Nä, avskyr riktigt henne.

Enligt mig tycker jag inte att man kan säga Ashley knuffade sin far. De bråkade om moppen och det skedde en olycka. Visst är Ashley creepy men att laurel nu hakar på vanvårdshistorien känns fel. Varför pratar hon inte med Ashley, hennes egen man och varför kan hon inte vara så förstående att Ashley kanske inte orkar sköta sin far? Nu plötsligt efter att nästan ha stuckit med byns kock och hon ville få iväg Sandy på hem då han såg vad som försiggick ska hon ta hans parti? Hon vänder kappan efter vinden.

2013-10-29 @ 00:34:59
Postat av: Sanna

Kollade runt lite på skådespelaren som spelar Sandy (Freddie Jones) och upptäckte då att han har en ganska känd son:

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgwMzc5NzM1MV5BMl5BanBnXkFtZTYwMzA0ODk0._V1_SY317_CR5,0,214,317_.jpg

(Obs! Bara en bild. Ingen som helst spoiler.)

Visst har man sett Toby Jones lite överallt? Både så väl i Harry Potter som i stora Hollywoodrullar. Han får alltid spela lite speciella, udda typer. "Sandy" har två söner till, den ena är också skådis och den andre är regissör. :)

2013-10-29 @ 14:20:45
Postat av: Sanna

Här en bättre länk på Toby Jones, som inte klipps av:

http://www.filmoa.com/img/person/tobyjones_big.jpg

Tänkte skriva att man aldrig ser honom i huvudroller, men han spelade ju nyligen titelrollen i "Hitchcock".

2013-10-29 @ 14:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0