Ett glädjande besked

Chas blir glad när hon upptäcker att Ed sovit över hos Aaron.
 
I väntan på besked så är flera av familjen Dingles samlade hos Debbie. Charity vill att Debbie kontaktar Cameron men Chas säger åt Debbie att göra det som känns bäst.
När beskedet kommer och det är positivt blir alla lättade och glada. Det kramas och grattas innan de flesta går till puben för att fira.
 
Rachel pratar med Ashley om städjobbet och får veta att det inte var så populärt att hon bara gick in hur som helst i huset. När hon frågar hur Sandy mår får hon veta att han kanske borde prata med en sköterska. Hon lovar att prata med Ruby som kan höra av sig. Ruby kommer dit men Sandy är inte intresserad av att prata med henne eftersom han själv inte tycker att han har problem. Ashley blir frustrerad och värre blir det när Sandy behöver hjälp med massa småsaker.
 
Paddy bestämmer sig för att fria till Rhona. Marlon ger honom flera tips men Paddy kommer på ett eget sätt att göra det på. Paddy och Rhona kommer till puben och Paddy ber Marlon ta fram en flaska champagne. Rhona sätter sig hos Alan trots att Paddy hellre satt sig vid eget bord. Marlon vill hjälpa sin vän men först ska han ta av Leo en kofta. Paddy protesterar för det visar sig att han tryckt upp frieriet som text på Leos tröja. Rhona ser det och blir tyst, sedan rusar hon ut. Paddy följer efter och de pratar ut inne på damtoaletten. Tillslut så går hon med på att gifta sig med honom.
 
Debbie söker upp Cameron och ber honom komma tillbaka. Han vill inte det men efter att hon bönat och bett så går han med på det tillslut. Chas ser det och hon ser inte alls glad ut.
 
Nicola tar ett dagenefter-piller och det gör Jimmy lite besviken.
 
Adam kämpar på ute på gården men har svårt att leva upp till Johns förmåga. Han är rätt besviken och grinig för att han inte klarar av allt. Holly försöker sköta hela hushållet eftersom Moira bara sover och Hannah har tagit tag i pluggandet. Moira blir hysterisk när Holly tagit lakanen ur sängen för att tvätta dem. Enligt Moira luktade de fortfarande av John.
Holly tycker allt börjar bli jobbigt så hon ringer upp en av sina gamla vänner som är langare och ber om något...

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Skrev en kommentar på gårdagens..Holly , vilken överraskning... Passa dej, tjejen, nu kanske mamma inte orkar rädda dej från Drogträsket..Glöm aldrig vad din mamma gjorde för Dej förra gången..Förstår Moira, ang lakanen, låt det vara..En doft sitter länge i en morgonrock också...

2013-10-04 @ 19:03:57
Postat av: Kristina

Kommer Aaron att följa med den nya killen till Frankrike tro?

2013-10-04 @ 19:57:56
Postat av: ELIZA

Jo !

2013-10-04 @ 21:13:15
Postat av: J.

Jag satt nästan och väntade på att det skulle bli något med Holly och droger igen. Känns som att Moira borde varit mer uppmärksam på det. Har man haft en dotter som varit så fast i det träsket borde man väl vara orolig för att det ska ske igen efter en sån här tragedi? Förstår att Moira är helt förstörd efter det här, men tycker hon glömmer bort sina barn för mycket. Hon borde vara den starke som håller ihop familjen, men istället lämnar hon allt till dem. Än vet vi ju inte om Holly börjar med droger igen, hoppas inte det.

Undrar vad Chas tänkte. Ville hon ha honom själv eller tycker hon inte han är bra nog för Debbie?

Läste en kommentar på inlägget under att någon tyckte att Paddies och Aarons relation är bra och ger mycket för serien. Håller helt med i det, det är nog min favorit "relation" i serien.

2013-10-05 @ 01:50:06
Postat av: finländskan

Då man ser blickarna som Chas ger åt Cameron så tror jag nog mer på alternativet att hon vill ha honom för sig själv.

Jag är inte förvånad om Holly börjar med droger igen, hon försöker ju till sitt yttersta med att hjälpa till att hålla farmen igång, men alla bara skäller på henne. Nu tycker jag faktiskt synd om henne.

Kul med Aaron och Ed, men synd att Ed skall åka bort så fort.

2013-10-05 @ 06:50:36
Postat av: E

Alltså,nu blev jag liiite sne` !!! Såg tidigare att en del ord understrukna i Maries resumee`.. Av någon anledning for pekaren på ett understruket ord...Kolla ni också..Gick INTE vidare med nåt klick..Har det här blivit en kontakt sajt eller??? Ja ja, förstår att reklam betalar in sej..Men tycker inte det passar..Vad tycker Ni?

2013-10-06 @ 02:35:19
Postat av: ELIZA

Var jag som skrev....

2013-10-06 @ 02:36:13
Postat av: Catrin

I just den här resumén såg jag inga understrukna ord men sett det innan. Jag tycker inte heller det passar sig här. Vill vi nätdejta går vi väl in på dom sidorna och inte via den här.. Ganska irriterande.

Som jag trodde så lockar drogerna Holly igen, hoppas verkligen hon inte fastnar i det träsket igen. Hon har det inte speciellt lätt nu, försöker ju hålla ordning på hemmet och allt. Tycker Moira ska rycka upp sig lite och ta lite ansvar. Förstår att saknaden efter John är svår men hon har ju en familj att ta hand om.

2013-10-06 @ 11:09:43
Postat av: J.

Länkarna är ju reklam = pengar. Tycker ni inte Marie förtjänar det efter all tid och energi hon lägger ner på bloggen? :)

2013-10-07 @ 00:17:34
Postat av: Adm

Jag vet inte vad det är för understrukna ord ni hittar eftersom jag inte strukit under ord i inläggen. Jag gör INGEN reklam i själva inläggen och får därför inte en endaste krona i ersättning!

2013-10-07 @ 08:48:49
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Catrin

Jag förstår att det inte är du Marie som strukit under orden. Jag har sett det på andra sidor också. Tycker det är fult att dom gör så. Som sagt, vill vi gå in på deras sidor hittar vi dit själva utan att dom behöver "spama" in sig på andra sidor.

2013-10-07 @ 09:08:30
Postat av: Tina V

Jag har inte sett några understrukna ord, man behöver väl inte klicka på saker man inte vill läsa.

2013-10-07 @ 13:07:53
Postat av: Catrin

Det är sant Tina V, men man behöver inte ens klicka på orden. Råkar man hamna där med muspekaren så kommer reklamen fram vare sig man vill eller inte. Men det vet jag ju nu så låter bli musen när jag läser :-) (Var ju nyfiken på vf orden var understrukna så var ju tvungen att "klicka" :-)

2013-10-07 @ 15:18:42
Postat av: SoP

Nuhar ja ginte sett måndagens avsnitt ännu- men är Nån förvånad att knarkarHolly börjar igen? Och Adam, varför har han en gård när han skiter i djuren? Bort med hela den familjen- Låt Andy ta över den igen.

2013-10-08 @ 01:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0