Den arga prästen

Lisa är orolig för Zak som trots allt ska hjälpa Sam i skogen. Han kommer dit men när han ska bära stockar och stenar får han det jobbigt. Sam märker att det inte står rätt till men Zak säger att allt är ok.
 
Brenda väljer underkläder eftersom hon vill vara fin för Eric. Gennie blir förfärad eftersom hon trodde att det bara var en engångsföretelse när hennes mamma träffade honom. Brenda är på gott humör och ber dottern att inget säga till andra i byn.
Charity kommer till Gennie med en bunt veckotidningar så hon kan läsa lite medan hon kurerar sig. Hon säger att hon tar hand om jobbet medan Gennie är sjuk.
 
Ashley ser Rachel på gatan och han stoppar henne och frågar om hon skvallrat för Edna. Hon förnekar det och Ashley ber henne lämna hans familj i fred. När han kommer hem frågar han Sandy samma sak. Sandy säger att han inget sagt men att Edna kan ha tolkat Ashleys sätt. Ashley blir rasande och tar tag i sin fars handleder och trycker till medan han skäller ut honom. När Sandy säger till om att det gör ont släpper Ashley taget
 
Charity kommer in på kontoret på fabriken och hon är strålande glad. Hon har varit på möte och ordnat en stororder till företaget. Nikhil muttrar men Jai verkar glad. Hon vill att de går till puben och firar. När hon kommer dit säger hon till Chas att följa med ut lite senare för att fira det nya jobbet som säljchef. Dessutom tycker hon att Chas behöver träffa en man eftersom det var länge sedan. Cameron som precis kommit in på puben hör det och det gör att han ångrar sig och går ut igen.
 
Ashley försöker be Sandy om ursäkt. Sandy sitter mest chockad och verkar nästa lite rädd för sin son. När Laurel kommer hem så märker hon genast att det är något som hänt men eftersom varken Ashley eller Sandy säger något om det så låter hon det bero. Ashley kommer på att han måste till kyrkan och han frågar om Sandy vill följa med men det vill han inte.
Laurel går ut lite senare och ser Ashley sitta på en parkbänk. Hon går fram till honom och försöker få reda på vad som hänt. Ashley säger bara att det är jobbigt med att socialarbetaren varit i kontakt med dem och att det kan påverka folks åsikter i byn.
 
Jimmy åker iväg för att frysa in sin säd utan att Nicola får reda på något. Dagen efter är det dags för vasektomin och Nicola börja bli lite orolig för hur Jimmy ska ta det eller om han ångrar sig. Jimmy är helt övertygad om att det blir bäst att han gör det.
 
Nikhil kommer med vindruvor till Gennie fast hon hellre hade velat ha chips. Han påpekar att det är onyttigt. Sedan berättar han om Charity som fixat en stororder och fått jobbet som säljchef. Gennie blir orolig för att hon måste bli Charitys assistent också. Nikhil berömmer Charity både för utseende och att hon vet hur man gör ett bra säljjobb. Det gör att Gennie kommer till jobbet dagen efter fast hon fortfarande inte mår bra. Nikhil muttrar och säger att hon är sjuk för hon har ett ohälsosamt leverne. (Varför är Nikhil ihop med Gennie, han verkar inte gilla något som hon gör)
 
Gabby vill ha pengar till att köpa fågelmat men både Ashley och Laurel säger nej. När de inte ser så smyger Sandy till henne lite pengar och samtidigt ser han visitkortet från socialarbetaren från äldreboendet. Det gör att han vid tillfälle ringer till socialen för att prata. Ashley som kommer ner och hör det tar mobilen ur Sandys hand. Han är väldigt irriterad på sin far och han försöker få reda på varför han ringt. Det slutar med att Ashley tar visitkortet och river sönder det och säger till Sandy att aldrig mer göra om det.
 
Lisa vill att Zak träffar Dr Abbott eftersom han fortfarande verkar må dåligt. Zak vill inte det men när både Sam och Debbie håller med Lisa så säger han att han ska kontakta henne. När de andra sedan är ute så sitter han och pratar för sig själv och han känner sig rätt misslyckad som inte orkar med något längre. Väl hemma säger han att han varit hos doktorn och tagit blodprov och han ska tillbaka i morgon. Lisa tycker det är konstigt eftersom man får reda på resultatet samma dag men då blir Zak bara vresig och går därifrån.
 
Charity väntar på Chas när de ska gå ut. Chas kommer och när hon ser Megan så bjuder hon med henne till Charitys förtret. Carl tycker Megan ska stanna med honom men hon väljer att gå ut med tjejerna. De hamnar i en bar och genast så hittar Megan några killar att prata med. Hon tar med sig de tre killarna till tjejernas bord och presenterar dem.
 
Ashley försöker prata med Sandy och han säger att Laurel blir lidande för det Sandy gör och även Ashleys jobb påverkas. Han pratar sedan med Laurel som vill ringa läkaren eftersom hon är orolig för Sandys handled som inte läkt ordentligt. Ashley erkänner då att de grälat och att det är rätt jobbigt med honom boendes hos dem.
 
Cameron vill mysa med Debbie men hon är trött och orolig inför läkarbesöket nästa dag. Han går till verkstan och fixar lite men när han är klar och går därifrån ser han när Chas, tjejerna och en kille kommer hem från krogen. Han säger till Debbie att han går till puben för att ta en öl innan han kommer hem.
 
Chas börjar flirta med Luke, killen som följt med dem från stan, så fort hon ser att Cameron kommer in. Dessutom påpekar hon högt att han åtminstone är singel när Diane säger att han verkar okej. Chas går till toaletterna och Cameron skyndar sig efter. Han säger till henne att han inte står ut med att hon flirtar med andra. Hon förnekar sina känslor för Cameron men han genomskådar henne. Då säger Chas att det aldrig kan bli något mellan dem, aldrig någonsin...
 
Ashley kommer ner och ser att Sandy är vaken. Han säger till sin far att det är ohållbart och att han måste ge med sig och flytta till äldreboendet. Sandy tror inte Laurel går med på det eftersom han inte vill flytta från sitt hem. Ashley säger att det spelar ingen roll, att Sandy måste övertala Laurel att det är det han vill. Ashley säger åt sin far att tänka på andra i familjen och inte bara sig själv.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag tycker att Sandy är jättejobbig, men just nu är det synd om honom! Fy vad obehaglig Ashley var! Har inte sett nåt av avsnitten där han varit så tidigare, bara läst här, nu förstår jag verkligen vad ni menar!
Börjar tröttna på Zak, trots att jag som sagt inte sett så många avsnitt på sista tiden.
Varför känns alla jobb som låtsasjobb, som Sam, som kör omkring med en skottkärra med löv i en skog och sen flyttar några träbitar från en hög till en annan två meter bort? Eller Charity som träffar nån en gång ett kort ögonblick och drar in en stororder utan att ansvariga från godisfirman ens vet om det... Vill man inte i alla fall höra från chefen för företaget att man klarar att leverera?

2013-10-23 @ 14:23:07
Postat av: ELIZA

Jiiisesss..2 psykfall i den lilla byn.. Högt procent tal..Det är som jag gissade med Zak,dåligt samvete spökar..Men frågan kvarstår..Är det för att han överhuvudtaget slog Cain, eller, för att han inte slog ihjäl honom..? Och idag,mycket prat om att han skulle arbeta, han är ju kroniskt arbets skygg ,så vad nu då..????? Ska bli intressant se hur det slutar..Och Ashley,vad fan håller han på med??? Om inte frun har större besvär med Sandy,så låt gubben vara ifred.. Visserligen har jag ifrågasatt,hur han kan bo där,men nu är det bara synd om honom..En sak att gräla,men prästen går till handgripligheter, och det INTE ok...Och Laurel är väl inte blind??? Nog måste hon väl fatta och se vad som händer...Cameron och Chas, varför inte? Finns ju ingen kemi mellan Sur-Debbie och honom...Tycker hon är en dålig skådis...Hon ser så oengagerad ut hela tiden..Och nu ska väl allt handla om henne och det väntade barnet..Cameron får stå tillbaka och vänta..Brenda och Eric..Go for it!!!...Vad har dom att förlora, nada...Oj,kom just på att han är gift..Aj fan,jaja, Val gjorde sitt bästa för att komma därifrån så...Ha ha,hon kommer tillbaka när sonen tröttnat på henne...Och då är sängen upptagen...Charity förnekar sej inte..Ha ha ..Men kan inte göra annat än beundra hennes självförtroende...Och stackars Gennie, håller med AnnaS...Varför "håller " Nikhil ihop med henne för..Gör Hon någonting rätt???...I hans ögon...Vi fick säga adjö till Aaron i veckan,men inte för gott, hoppas jag..När jag tänker på honom, så är han antingen förbannad,sur,ledsen,tyst,gråtandes,...Funderar,knappt sett honom riktigt glad!!..Så hoppas han kommer tillbaka med en kärlek så vi får se honom riktigt lycklig också...Nån gång...Mycket fin scen mellan honom och Paddy...Ännu en sak AnnaS,du tycker samma, som jag skrivit tidigare, om synbart "låtsasarbete"...Är ju löjligt...Och ännu löjligare när dom pratar och svänger sej med penningsummor...Fantasisummor...Vad drar Declan in pengar på..? Nåt hotell "någonstans" som han aldrig besöker eller pratar om..? Fam Barton, tycker inte det är Moiras sak att komma till Chas och be om ursäkt..Kan ju inte sluta väl det där..Alldeles för många vet sanningen nu..Vem blir först att försäga sej eller skvallra..????? Idag fick Jimmy "klippet" gjort... Nu behöver han inte vara orolig mer,sen han varit på "spermaförvaringen"...Och nog lär Nicola få reda på det...Ha ha ha ha....

2013-10-23 @ 15:29:58
Postat av: Frk Höger

återigen så missa översättaren när Ashley sa att Sandy försökt strypa sitt barnbarn fast det egentligen borde vara kväva, eftersom han tappat en plastbit på golvet.
Sen så håller jag med er om Nikhil o Gennie, vad gillar han hos henne egentligen?
Å hur kan Charity helt plötsligt bli "försäljningschef" och gå på möten utan ägarnas tillstånd.
Jag vill också jobba i byn, det verkar så enkelt med massa raster på puben ;)

2013-10-23 @ 17:23:41
Postat av: Frk Höger

Visst ja, är det någon som har jobbat utanför byn?

2013-10-23 @ 17:24:51
Postat av: Maria

Visst har Ashley tappat greppet men varför vägrar Sandy hjälp av ex ruby eller flytta till ett hem (tycker det första alternativet är toppen)? Hur menar han att det ska fungera? Hur ska Ashley kunna vara på jobbet och i hemmet och sköta Sandy på samma gång? Tycker Sandy får ta lite hänsyn.

2013-10-24 @ 03:08:53
Postat av: finländskan

Enklast vore väl om Ashley skulle försvinna från byn, Laurel och barnen verkar ju inte ha några problem med Sandy. Jag tror att Ashley fortfarande bär inom sig en stor ilska eller besvikelse angående detdär med Laurel och Marlon. Laurel har ju tidigare med tydlighet visat vad hon tycker om att han drar upp detdär igen, så han vågar ju inte säga nåt till henne, utan det blir tyvärr Sandy han tar ut sin ilska på. Ashley borde nog söka hjälp hos psykolog och såndär anger management-kurs om de skall få nån lugn och ro i prästhuset.

2013-10-24 @ 05:58:18
Postat av: Maria

Fast det är ju Ashley och laurel som är gifta, inte Sandy och laurel. Visst behöver Ashley hjälp, men Sandy vägrar ju honom det utan all hjälp Sandy behöver ska Ashley bistå med. En omöjlig ekvation. Tycke inte Sandy är riktigt juste.

2013-10-24 @ 10:21:12
Postat av: finländskan

Jo, visserligen, det är en helt annan sak att även Sandy borde få hjälp (jag förstår inte heller varför han vägrade att prata med Ruby då tidigare).
Men jag är säker på att Ashley skulle vara mycket mer tålmodig och glad överlag om han skulle slippa ifrån sin uppdämda ilska och/eller besvikelse. Det skulle liksom behövas för Ashleys egen sinnesfrids skull. Då Laurel och Ashley "blev ihop" igen, så var det som att Laurel krävde att Ashley på en gång skulle acceptera och sen glömma att hans fru var kär i en annan man. Jag upplevde att han liksom inte fick nån chans att bearbeta sin sorg över det hela, utan skulle genast vara glad och lycklig igen.

Dethär känns som ett långt svammel, men kanske ni förstår ungefär hur jag menar.

2013-10-24 @ 11:49:31
Postat av: Anonym

När man ser Ashley tillsammans med Sandy blir det mycket igenkännande till våld i nära relationer, det blir liksom hur klart som helst.

2013-10-25 @ 14:10:07
Postat av: learn more

get the top portrait clocks around

2015-06-26 @ 20:53:04
URL: http://www.dailymotion.com/clockprovider
Postat av: anti wrinkle serum

get the greatest anti aging products available


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0