Besvikelse och lite kärlek

 
Zak är sen ner till frukosten och när han sedan kommer har han inte klätt på sig. Han skulle ha hjälpt Marlon men vill inte det eftersom då ska man ge familjen rabatt. Sam erbjuder sig att hjälpa honom men Zak vill inte det. När han kommer till puben så frågar Chas om han kan fixa kranen som läcker men det vill han inte.
 
Amy och Eric ska hämta Val vid flyget och de frågar om Diane vill följa med men hon stannar hellre hemma. När de kommit till flygplatsen syns Val inte till och de blir oroliga.
 
Cameron packar ihop och innan han går frågar han om de kan vara vänner i alla fall med det vill inte Debbie. Han erbjuder sig att arbeta kvar på verkstan tills Debbie fått tag på en ny mekaniker.
När Cameron sedan kommer till puben och Chas får veta att Debbie dumpat honom så säger hon att han kan få bo där hos henne.
 
Killen som Aaron hjälpt med bilen kommer med nya biljetter till nästa match. Aaron bjuder honom på en öl. De sitter vid ett av borden när Alicia kommer fram för att flirta med killen. Hon vill veta om han är intresserad av tjejer eller killar. Alicias försök ger inget svar men Aaron får hans telefonnummer så han kan höra av sig om han ska gå på matchen.
 
Andy stormar in hos Debbie efter att han fått reda på att Cameron flyttat. Debbie blir irriterad men Andy vägrar att gå. Precis då kommer Cain hem och säger åt Andy att sticka. Andy svarar att han gör allt för Sarah och därför bryr han sig om vad som händer hemma hos henne, sedan går han.
 
Alan jagar folk till mötet som anordnas för dem som är emot festivalen. Megan hör det och frågar om de får komma. Alan tycker det att det är okej. På mötet sedan så är det endel som är för och endel emot festivalen. Megan och Declan lyssnar för att ta del av det som oroar folk. Megan lovar att se över säkerheten så det inte blir livat i utanför festivalområdet. Hon lovar alla som är där att de får gratis inträde, till Declans stora förtret.
 
Amy och Eric tröttnar på att vänta på Val eftersom hon inte dyker upp vid ett senare plan heller. De återvänder hem och Eric är rätt bitter. De kommer fram till att de klarar sig utan Val. För att tänka på annat går de till puben. Diane som fått ett samtal från sin syster säger åt Eric och Amy att följa med till rummet bakom. Där får de veta att Val inte tänker komma tillbaka, hon har flyttat in hos en av Pauls vänner.
 
Aaron ringer till Ed (rugbykillen) för att föreslå att de ska ses men han får lämna meddelande på telefonsvararen. När Aaron sedan möter Adam ute i byn så visar det sig att Adam är rätt stressad för de måste få i ordning ett tak på en lada. Aaron ringer återbud till Ed för att hjälpa sin vän.
 
Rachel hjälper Sam att prata med Declan så Sam kan få hjälp med att fixa staketen inför festivalen. Sam får anlita Zak så det blir gjort. När Zak får reda på det blir han inte allt för glad.
 
Eric är sur och grinig och han är spydig mot gäster som inte är riktigt nöjda. När han kollar i gästboken på värdshuset ser han hur mycket beröm Val fått men Amy avslöjar att det är Val själv som skrivit det. Amy övertalar Eric att hämta hem Val eftersom han saknar henne. När han ska boka biljetter så blir det problem med bankkortet. Han ringer för att kolla upp det och får då reda på att Val har rensat alla deras konton, ifrån Portugal. Han blir riktigt ledsen och besviken. Nu vill han inte ha mer med henne att göra.
 
Debbie pratar med Chas på puben. Hon får veta att Cameron bor där och då blir Debbie förbannad. Hon tycker Chas sviker henne.
Chas berättar sedan det för Cameron som erbjuder sig att flytta till värdshuset för att inte skapa mer osämja. Chas säger att han får bo kvar eftersom hon bestämmer själv vem som får bo hos henne och det uppskattar han.
 
Aaron är på gården och hjälper Adam och gänget med taket. Plötsligt dyker Ed upp med en kompis för att hjälpa till. Holly blir genast glad över att en snygg kille som kommer dit. Eds kompis nämner för Alex att Ed inte är intresserad av tjejer.
 
Adam är glad över att få hjälp men när han är ensam med Aaron bryter han ihop och känner sig besviken över att inte klara av detta själv så som hans far hade gjort. Aaron tröstar sin vän och säger att så småningom kommer han att klara av allt.
 
Ed blir sedan ensam med Aaron och han börjar fråga ut om Adam och Aaron är mer än bara vänner. När han får veta att de bara är vänner och att Aaron är gay blir han glad. Det slutar med att han böjer sig fram och kysser Aaron inte bara en gång utan två.
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

ÄNTLIGEN något positivt! Tänker på Aaron och rugbykillen.

2013-10-01 @ 14:27:07
Postat av: Agneta

Ja vad roligt!

2013-10-01 @ 16:24:11
Postat av: Anna

Ja äntligen lite romantik , tror nog att där är något mellan Chas o Cameron på gång .

2013-10-01 @ 16:36:53
Postat av: Catrin

Åh så skönt det var att se Aaron le :) Jättekul, hoppas verkligen det blir nåt där. Ser ju så ut iaf.

Ja det blir säkert nåt mellan Chas och Cameron. Hon brukar ju hålla sig framme när "tillfälle" ges...

Positivt att Val stannar i Portugal (klarar inte av henne som jag skrivit tidigare) men synd om Eric.

2013-10-01 @ 17:05:37
Postat av: Jackson

Var är Betty? Har vi fått en förklaring tidigare? I så fall har jag helt förträngt den.....

2013-10-01 @ 18:02:25
Postat av: J.

Instämmer med er andra, äntligen något positivt. Hoppas det håller i sig!

2013-10-01 @ 22:14:27
Postat av: Maria

Skrev redan när chas slängde sig över John att hon är en sl*mpa, tror dock folk tyckte jag var överdriven. Nu är näste släkting/väns man hon ska ge sig efter Cameron, för något är ju på gång?!

Tyckte det var så falskt för hon sa till Moira (innan John dog och han avfärdat chas) att Moira ska vinna tillbaka honom och att chas skulle vara överlycklig om ngn tyckte om henne så mkt som John tyckte om Moira. Grejen var ju att paddy älskade verkligen chas och gjorde vad som helst för henne, men det räckte ju inte.

Saknar vals karaktär, tycker hon är underhållande men det hon gör mot Eric och Amy är hemskt. Kunde inte diane ringt dem så de inte hade behövt stå och vänta timtals på flygplatsen?

Rhona-paddy-marlon, verkar vara en återkommande del av buskis. Ibland är de jättebra och avhandlar svåra ämnen, ex Aarons homosexualitet då paddy var ett stort stöd men nu är de bara pinsamma. Det blir mest fjantigt och att höra dem prata i falsett är bara jobbigt.

2013-10-02 @ 00:36:13
Postat av: Lena

Tänkte först ang Val att nä så kan hon ju bara inte göra mot Eric. Sticka o ta alla pengarna. Har uppfattat det som att hon verkligen älskade Eric. Sen kom jag på att det för några år sen (just när jag började följa HTG igen så jag hängde inte med riktigt)
Visst var det så att hon fejkade ett överfall o stal pengar av Diane. Så är man så låg så man stjäl av sin syster så är man nog kapabel till en hel del,
men oj vad besviken jag blev.
O Chas får verkligen ge sig nu innan hon också spårar ur totalt hon med.

2013-10-02 @ 09:10:04
Postat av: Thomas

Om Chas hade varit kille/man hade ingen klagat. Skönt att se att även en tjej/kvinna kan ta för sig.
Eller är alla som tittar på HTG gammeldags ?

2013-10-02 @ 09:35:05
Postat av: Lena

Om Chas hade varit man hade jag nog klagat mer. Tyckt hen var en riktig mansgris. Som det är nu är hon min favorit i serien o därför vill jag inte se henne spår ur helt utan ha kvar sin charmiga lite påflugna småvulgära stil.

2013-10-02 @ 10:53:11
Postat av: Catrin

Jag håller med Lena... Chas är lite av min favorit också så det är tråkigt om hon spårar ur. Hon behöver ju inte vara på varje karl som är "ledig". Det är som Carl, han stötte ju direkt på Declans syrra.

2013-10-02 @ 11:49:07
Postat av: anonym

Spårar ur? Tycker inte alls att hon är påväg att spåra ur. Och. Det är ju inte bara Chas, mannen tar väl sina egna beslut eller? Tror inte Chas menar att byta kille hela tiden. Btw, John och Moira var ju inte direkt ihop. Och Chas har ju inte varit med någon sedan den där incidenten med Carl. Eller?

Visserligen kan hon ju välja bättre män (än som är 100% singlar) men hon är ju inte direkt någon man eater. Hon försöker ju bars hitta 'the one'.

2013-10-02 @ 13:54:16
Postat av: Lena

Jag tycker att Chas besök hemma hos John var lite för mycke. Nog såg det ut som hon ville äta upp John där alltid :-)
Gränsen mellan charmigt småvulgär och sliskig och hårfin och Chas brukar (i mitt tycke) hålla sig på rätt sida, men undantag av besöket hos John.
Annars tycker jag att det finns go kemi mellan Cameron o Chas. Vilket saknades helt när han var med Debbie. Där var ju kallt som i ett kylskåp.

2013-10-02 @ 14:23:03
Postat av: Maria

Jag är nog lite mer konservativ i mitt synsätt (är 80-talist)men jag tycker att man som kvinna inte ska sära benen för vem som helst. Man är bara billig och desperat och det är inte attraktivt någonstans. Att ta för sig är en annan sak men i en så liten by så är det nog svårt att bli av med slampstämpel om man har haft ihop det med 99% av den manliga befolkningen i passande ålder. Vem har hon INTE varit med blir ju istället frågan? Jo, sina släktingar.

Och jo, john var upptagen, GIFT med hennes anställde så om man har skam så ger man sig inte på en sådan man. I andra länder som inte är så extremt liberala som
Sverige anses det som otrohet. Att det knappt är slut mellan Cameron och debbie verkar inte heller störa henne. Usch, vem behöver fiender när man har henne som vän?

2013-10-02 @ 17:02:19
Postat av: ELIZA

Har läst kommentarerna sista veckan..Håller inte alls med om att Cameron handlat fel..Är väl sur-Debbie som gjort det i så fall..Hon skulle inte dragit in någon överhuvudtaget i den här barn grejen..Alltså jag menar någon kärlek..Tror man får leta för att hitta någon så storsint karl, som accepterar det hon gjort..Chas är också en favorit för mej,lågvattens märket var besöket hos John..Hon kunde väl vara mer diskret ,men what the hell, vad skulle vi då diskutera..Lågvattnet nr 2 är väl Val..Snacka om skata, stjäla alla pengar,för stöld är det, dom har tjänat ihop dom tillsammans...Har aldrig tyckt om henne..Med sitt falska leende..

2013-10-02 @ 18:05:59
Postat av: Maria

@ eliza Håller med dig ang Cameron. Det kan inte vara lätt att vara i hans situation. Vad han än gör blir det fel. Allt ska hela tiden gälla andra och om han sätter sig själv främst är han egoistisk eftersom Sarah är dödssjuk. Knivig situation.

2013-10-02 @ 18:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0