Mamma i högst en timme

Declan får reda på att Megan redan lämnat ett brev till Robbie så han tycker att hon borde söka upp honom. Katie håller med Megan om att det faktiskt är Robbie som får höra av sig nu när han fått Megans adress.
 
Det är kaos hemma hos Bob. Han frågar Dan hur länge barnen ska bo där men Dan säger att att de får inte bo hos Ali så länge Ruby är där. Bob tror inte det stämmer det Sean säger men Dan är övertygad om att Sean inte ljuger.
 
Megan och Declan har möte på Home Farm. De träffar en kvinna som ska ta hand om PR-materialet för festivalen. Nicola erbjuder sig att vara ansiktet utåt men de andra tvekar.
 
Chas träffar Dan i affären och pratar lite med honom om hur män tänker. Charity kommer dit och hon vill prata med Chas. Hon berättar att Jai vill ha barn men inte hon.
 
Zak sitter på psyket och säger inget. Skötaren försöker spela ett spel med honom men Zak reagerar knappt.
 
Robbie dyker upp på Home Farms kontor. Nicola får gå iväg och hämta Megan som sitter i möte. Megan avbryter mötet och kommer till kontoret. Robbie är sur eftersom hon ratat honom två gånger tidigare och han undrar vad hon vill nu. Han är bitter och besviken och han vill inte ha någon som helst kontakt med henne mer.
 
Bob möter Dan med barnen ute på gatan. Precis då kommer Ruby dit och hon ber Sean att berätta sanningen men han envisas med att det han sagt är sant. Dan och barnen ska äta men eftersom det inte finns någon mat hemma hos Bob så vill han äta på cafét. Bob går med på det motvilligt och samtidig ber han Ruby att gå hem tidigare och hon får betalt för hela dagen.
 
Jai får samtal från skolan och han måste åka iväg för att hämta Noah som blivit sjuk i vattkoppor. Smittan har spridit sig och även Elliot har vattkoppor. Nicola säger att han får leva i karantän eftersom hon inte vill att Angel ska bli smittad. Strax efter visar det sig att även Nicola är smittad så hon och Elliot får hålla varann sällskap.
 
Robbie är på väg ut från Home Farm men Megan springer efter honom. Declan kommer också och tillslut så går Robbie med på att prata med henne i en halvtimme. Han ändrar inte inställning till henne och när han frågar efter vem hans far är så säger hon att han är död. Robbie får tillslut nog och går därifrån.
 
Jai fortsätter att tjata på Charity om hur gärna han vill att de skaffar barn.
 
När Declan och Megan blir ensamma igen så frågar han henne om varför hon sagt att Robbies pappa är död när han inte är det. Hon svarar att det är enklast så. Sedan säger hon till Declan att han aldrig får nämna Robbies namn något mer för då sticker hon därifrån.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag vet inte...lite mellanavsnitt nu känns det som. Jag blir i alla fall inte engagerad. Jo, kanske i Sean/Ruby-historien. Otäckt att pappan inte kan sansa sig. Hur ska länge ska Ruby stå ut?

2013-11-14 @ 17:58:04
Postat av: JH

Lite utanför ämnet nu men någon som såg på Holby city idag? Brukar inte kolla men så lämna tvn på efter htg och jag råkade se början. Finns tydligen en läkare där som ska föreställa att vara från Sverige, och som heter Hanssen btw. I dagens avsnitt läste han upp en del av sitt föredrag som han skulle hålla på en konferens i Stockholm. Han läste då på "svenska" och var så nöjd över att han skulle få åka hem en sväng. Seriöst, det var den sämsta tolkning av svenska jag har hört! Hysteriskt kul förvisso men ändå jättesvagt att de inte kan vara så pass seriösa att de kan researcha hur det ska sägas. Och Hanssen är kanske inte jättesvenskt efternamn..?? ;) Kolla om ni har möjlighet! Känns nog som en stor nivåskillnad på htg och hc.

2013-11-14 @ 18:51:22
Postat av: Linn

JH: Ser "Holby city" ibland. Ja, Hanssen är en parodi på hur engelsmännen tror att svenskar är, tyvärr. Dessutom blandar de ihop oss med finländare, norrmän och danskar, och förstår inte sig på skillnaderna dem emellan. Skådespelaren som spelar Hanssen är definitivt inte svensk, så mycket är säkert!

2013-11-14 @ 19:06:55
Postat av: Tina V

Oj vad rädd jag blev ett tag att det var Declan som var pappan till Robbie, han såg så konstig ut när dom pratade om att pappan var död.
Måste alla killar likna Aaron i serien,först Sean och nu Robbie också.

2013-11-14 @ 19:13:48
Postat av: Elin

Tror ni Aron kommer tillbaka? lite tomt utan han tycker jag :)

2013-11-14 @ 22:45:04
Postat av: Maria

Ngn kommenterade tidigare att debbie bara verkar ha ett ansiktsuttryck. Katie har hela 3 st; guldfisk, himla med ögonen vilket kan innebära att hon är ogillande, oförstående, ovetande, misstycker och "arg". Tycker faktiskt att Robbie spelar bättre än både Katie, megan och declan. Declan och katies förhållande är lika sexuellt som ett glas vatten.

Löser man inte frågan ang innan man gifter sig? Noah är ju inte jais barn oavsett hur mkt man leker det. Isf är han ngt genetiskt undantag. Tycker det är helt sunt av Jai att vilja ha egna barn.

Vad går nikhil och gennies förhållande ut på?

2013-11-15 @ 02:56:30
Postat av: Maria

Glömde ordet barn i mitt inlägg tidigare ang Jai.

2013-11-15 @ 02:57:42
Postat av: Thomas

"Vad går Nikhil och Gennies förhållande ut på?"
Svar: Sex kanske ?

2013-11-15 @ 07:41:48
Postat av: Maria

Haha. Tycker bara att det verkar som att de stör sig på varandra, bråkar och tjafsar. Tror att gennie känner sig obekräftad och otillräcklig och nikhil är sitt stirriga, hypokondriska jag. Han säger ju hela tiden saker som gör att man tror att han inte ser dem tillsammans om ex tio år. Han verkar ju inte ens finna henne attraktiv vilket är en bra förutsättning i ett förhållande. Han sval en hel del åsikter innan de blev tillsammans, när han fick reda på att hon var intresserad. Själv skulle jag bli förbannad om min kille inte var lojal med mig som jag tycker att han inte är ang charity som är en lömsk parasit.

2013-11-15 @ 08:20:41
Postat av: Jackson

Jag tror att Gennies och Nikhils förhållande är på upphällningen. De verkar ju, som Du skriver Maria, gravt irriterade på varandra mest hela tiden. Undrar om inte bägaren snart kommer att rinna över för Gennie och hon ber både Charity och Nikhil att dra. Eller så får hon nog av hela byn och söker sig därifrån. Sympatiska Ruby har, oförskyllt, alltför många mot sig f n. Hennes sambo (som jag oftast glömmer namnet på. Förträngning.... haha!) gapar, skriker och är på dåligt humör, Sandy blir oförskämd när hon vill hjälpa honom, Sean ljuger och Dan beskyller henne för saker hon inte har gjort. Att HON inte drar är en gåta.

2013-11-15 @ 11:13:11
Postat av: Linn

Jackson: Ali heter hon (Rubys sambo). Bara som en liten påminnelse... :)

2013-11-15 @ 15:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0