En divas återkomst

Megan har flyttat in hos Carl tillfälligt.  Hon stressar runt på morgonen samtidigt som hon pratar i telefonen. Jimmy blir lite irriterad och frågar Carl om hur länge hon ska stanna och Carl svarar att det blir så länge hon behöver. Declan kommer över och frågar om Megan ska komma till arbetet men hon jobbar hemifrån. Megan tänker inte komma tillbaka förrän Declan ringt Robbie och sagt att allt är ett misstag.
 
Rishi är barnvakt till Noah som fortfarande är sjuk. Charity och Jai är på jobbet men Charity vill hellre gå ut och ha kul. Priya är snabb med att haka på och de kommer överens om att börja tidigt så de kan avsluta tidigt och därmed kunna jobba dagen efter.
 
Sean kommer till skolan och snabbt så är det några killar framme för att göra sig lustig över att hans mamma går i skolan. De tar Seans väska och börjar kasta runt. Ali ser det och blir rasande. Hon blir ännu mer förbannad när hon ser att en av killarna har Seans nya skor på sig. Hon kastar sig över killen så han hamnar på marken och hon sätter sig över honom och håller i ett hårt grepp. Flera av de andra eleverna ser det och börjar filma med sina mobiltelefoner. En lärare går förbi och ser det och han tar tag i Ali så killen kan komma upp. Han frågar sedan hur killen mår och givetvis har han väldigt ont. Läraren är arg på Ali och säger att om killens föräldrar tänker göra en anmälan så ställer han upp som vittne.
 
Brenda vill bjuda familjen på lunch. Hon ser till att både Gennie och Nikhil kommer och även Amy. De är hemma hos Eric och han tar fram ett gammalt vin han sparat till ett speciellt tillfälle. Gennie är lite orolig för att hennes mamma är så förälskad i Eric men att han kanske inte är lika allvarlig i sina känslor men Brenda nöjer sig med det. Nikhil säger att han behövs på jobbet och därför måste gå därifrån. Gennie undrar vem som sms:at eftersom Jai är på möte men Nikhil skyller på att Jai talat om det precis när han gått ifrån fabriken.
 
Val kommer tillbaka och första stället som hon besöker är givetvis puben. Chas blir väldigt förvånad men säger inget till Val om Eric och Brenda. Nikhil som kommer in på puben ser Val så han ringer Gennie på en gång. Hon ser dock att han ringer men väljer att inte svara.
 
Jai passar Noah medan Charity är ute med Priya. De spelar tv-spel och har roligt. När Jai får ett arbetssamtal så får Rishi ta över tv-spelandet med Noah. Rishi börjar fråga Noah om vad han tycker om Jai och om Jai är en bra pappa och om Noah vill ha honom som pappa. Jai återkommer och Noah säger att de pratat om att Jai ska adoptera honom.
 
Ruby börjar fnissa när Ali berättar om slagsmålet. De blir avbrutna av att Ali får samtal från skolan som meddelar att hon blivit avstängd från läskursen. Sedan får Ali veta att föräldrarna till killen inte kommer att anmäla henne. Hon går då tillbaka till jobbet och talar om för Nikhil att hon blivit avstängd från kursen. Han är inte förvånad men besviken. Lizzie som hör det frågar sedan Ali om varför de bråkat om förstahjälpenkursen så Ali erkänner hon inte kan läsa eller skriva.
 
Nikhil ser att Val försvunnit från puben så han rusar iväg hem till Eric. Han hinner precis in innan Val kommer in så han kunde inte förvarna dem. Val beter sig som om inget hänt och att allt är som vanligt förutom att hon vill veta alla nyheter. Eric blir rätt förbannad över att hon bara kommer in och Amy är arg över att Val inte hört av sig fast hon påstår att hon bryr sig om henne så mycket. Gästerna går hem för att undvika bråket.
 
Jacob kommer hem efter att ha varit hos sin pappa. Han börjar fråga David om vad en bestman gör. Det visar sig att Justin ska gifta om sig och Jacob ska vara hans bestman. Alicia blir upprörd och sur över att Jakey kommer att få en styvmamma.
 
Jai är ute och spelar fotboll med Noah och han frågar sedan om vad Noah tycker om adoption. Noah vill inte det eftersom han är så rädd för att bli lämnad igen för att Charitys alla män lämnat dem. Jai försöker övertyga Noah om att denna gång är annorlunda men Noah säger att så har alla andra sagt också.
Charity kommer hem tidigt och får då höra av Noah att Jai ska adoptera honom. Hon blir förvånad och när hon sedan får tillfälle att prata med Jai säger hon att hon gärna vill vara med vid sådana beslut och att han inte ska ta Noah som näst bästa alternativ eftersom hon inte vill ha fler barn. Jai förnekar att han ser Noah som ett surrogat för eget barn eftersom han tycker så mycket om honom ändå.
 
Val har sovit en stund och när hon vaknat till ska hon ta hand om sin tvätt. Hon blir rasande när hon ser kvinnounderkläder i tvätten. Hon frågar vems "flodhästtrosor " det är som ligger där. Amy säger att det är Brendas och det gör Val ännu mer förbannad. Val skäller ut Eric men då försvarar Amy honom och Brenda.
 
Brenda, Gennie och Nikhil sitter på puben. Brenda är jätteledsen och dränker sina sorger i vin. Val kommer in och kastar en svart sopsäck med Brendas underkläder framför dem. Hon skriker åt Brenda att låta bli gifta upptagna män.
 
Sean lämnar ett kort till Ruby och Ali. Han vill att de läser det senare men Ali vill visa sina kunskaper så hon börjar läsa på kortet. Sean har skrivit att han ber dem båda om ursäkt för det han gjort.
 
Val har kommit hem och ska gå och lägga sig. Eric och Amy ska iväg till värdshuset för att jobba och träffa Brenda. När Eric tvekar så blir Amy orolig för att han ska gå tillbaka till Val.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Usch Val igen!
Om Val och Eric är skilda och Val har tagit alla deras pengar, då kan ju Eric be henne att flytta eller anmäla henne för stöld.
Hoppas han väljer Brenda.

2013-11-19 @ 14:45:10
Postat av: Linnéa

Allvarligt? Trodde Val att hon kunde komma tillbaka efter flera veckor som om ingenting hade hänt?

2013-11-19 @ 14:59:31
Postat av: Catrin

Hoppas verkligen inte Eric tar tillbaka Val. Hon är bara för mycket.

Äntligen ett leende från Ali. En fin stund där när hon läste kortet :)

2013-11-19 @ 15:09:44
Postat av: Julia

Var det någon som blev glad över att se att Val var tillbaka? Inte jag i alla fall. Har gillat Val förut i början när de tog sig ann Amy osv. Då var hon en lugn och trevlig typ. Nu är hon ju helt galen och det värsta är att jag tror Eric fortfarande älskar henne. Suck, det var verkligen mycket drama kring de för någon månad sedan och det var verkligen tröttsamt. Orkar inte se det en gång till.

2013-11-19 @ 17:37:33
Postat av: Jackson

Jag blir inte alls förvånad om Eric tar tillbaka Val och Amy förlåter henne säkert också när den värsta ilskan har gått över. Eländes elände! Rörande scen när Ali stapplande läser Seans kort. Kändes fint.

2013-11-19 @ 17:49:16
Postat av: Tina

Jag tyckte att Rishis min när Noa berättade för Jai om adoptionsplanerna, var betalbar. I övrigt mycket bra två avsnitt.

2013-11-19 @ 18:15:59
Postat av: Sanna

Jepp, två mycket bra avsnitt. Stackars lilla Brenda...men varför sitter de bara och tar emot Vals vidriga utbrott? Det känns inte så trovärdigt.
Tror också att Eric tyvärr tar Val tillbaka, deras förhållande verkar riktigt osunt och han verkar närmast rädd för henne.
Instämmer också med övriga om att läs-scenen med Ali var fin. :)

2013-11-19 @ 19:56:17
Postat av: Agneta

Jag blev faktiskt glad över att se Val igen men så är jag ofta svag för riviga fruntimmer också :)

2013-11-19 @ 19:56:41
Postat av: Maria

Är verkligen upprörd. Saknade verkligen val när hon åkte, tycker att hon har " ngt" trots att hon inte var särskilt trevlig när hon stack men detta... Usch, hon är verkligen vidrig. Hur kan man vända en situation som man själv har orsakat till att göra sig själv till offer? hur fel är det inte huvudet på en sådan person? Kan bara säga att jag Aldrig hade accepterat att ngn hade pratat (skrikit) så till min mamma. Hade gett henne en smäll.

Näst värst var väl nikhil som jag bara vill kastrerar då hans bollar inte gör ngn skillnad. Hur kan man så aktivt vara emot sin egen flickvän? Varför hindrade han gennie på puben från att freda sin mamma från en psykopatkärring? Varför var inte han man att göra det? Hispig, självcentrerad hypokondriker. Dessutom är han urusel med personalen, mardrömschef. Totalt socialt inkompetent.

2013-11-20 @ 00:35:22
Postat av: Maria

Måste också säga att jag börjar tycka om lebbfamiljen (har verkligen haft svårt för dem). Tycker ruby är riktigt behaglig och en bra förebild.

Chas är så billig så det inte finns. Roligt när hon hade sin lilla lek att de inte skulle träffas, lekte väl lite svår. Hon tycker att det är roligt att leka med sin brorsdotters sambo - annorlunda humor.

2013-11-20 @ 00:39:39
Postat av: finländskan

Ojdå, Val är tillbaka, och värre än nånsin i sitt stora ego och tror att alla skall välkomna henne med öppna armar. Hoppas verkligen att Eric inte tar henne tillbaka, utan i stället läser lusen av henne och sparkar henne långt ut på åkrarna.

Och så håller jag med er andra, äntligen en positiv scen mellan Ali och Sean.

2013-11-20 @ 05:50:55
Postat av: Jackson

Skrattade litet åt mig själv när jag, på dagens motionsrunda, kom på mig att tycka att en dam jag mötte var en exakt kopia av Ali - inklusive butter uppsyn. HTG-skadad??????

2013-11-20 @ 11:13:26
Postat av: Hedda

Hur
i helsike är det möjligt att Laurel och Ashley inte ens har råd att
betala en räkning, hade de inga besparingar? De har inte verkat så
slösaktiga direkt.

2013-11-20 @ 13:07:44
Postat av: gerd

Ja det har jag undrat också, har de inga besparingar alls kyrkan har ju betalat hyra åt dem. Farfar kan väl också bidra han har ju pension. Alla tycks vara utan pengar i byn fast de jobbar, nåja de sitter nog mycket på puben också så det är väl dit lönen går !!

2013-11-20 @ 19:21:33
Postat av: Andrea

De händer ju lite saker nu när Val is back again :)

2013-11-21 @ 00:49:01
Postat av: SoP

Ser ikappveckans avsnitt- svor långa haranger när Val dök upp igen- åh nej inte den j***a haggan igen- Men, undrar om hon varit ledig o iväg o fixat fejan?Visst var hon mycket "haggigare" på Utsidan innan hon försvann..

2013-11-25 @ 01:45:07
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0