Oroliga bröder

Ashley undviker Laurel och han har svårt att se henne i ögonen när de pratar. Han säger att de kan vara så normala som möjligt ihop med barnen och att det inte borde vara så svårt för henne som övat i flera månader redan.
 
Marlon träffar Laurel på gatan och vill prata men det vill inte hon. Hon är ledsen för att han förstört och gjort situationen ännu värre.
 
Priya lånar Jais bil och är borta hela dagen. Han börjar lägga ihop två och två och inser att Priya antagligen träffar Cain. När Rishi råkar ut för en mindre bilolycka och Cain nämner den så blir han mer säker.  Jai berättar för Nikhil och Charity. Hon vill inte att de anmäler Cain för polisen eftersom han då kommer att bli ännu mer elak.
 
Nicky är ledsen och flyttar från byn. Paddy är lättad för då kan inte Rhona dreggla över Nicky längre.
 
Dan tar barnen efter skolan för de vill hellre vara med honom än Ruby. Han berättar dock inte att han måste åka hem och jobba i morgon.
 
Declan får en räkning från Mias kontokort. Han sitter sedan och funderar och bestämmer sig för att kontakta Katie och be henne komma över. Hon avbokar kvällen med Chas bara för att träffa Declan.
 
Moira och John har svårt att få det att fungera. Han berättar för Andy om vad som hänt. (Förlåt att jag skrev som jag uppfattade det som igår om att Moira insåg direkt att barnen visste vad hon gjort...)
Adam och Holly sitter på puben och väntar på att få konfrontera Cain som inte dyker upp.
 
Ashley vill att de förnyar äktenskapslöftena som en nystart. Laurel blir förvånad men glad.
 
Priya träffar Cain på ett hotell och de har sex. När hon somnat fotar Cain henne och mms:ar bilden till Jai.
Jai säger till Nikhil och Charity att när Priya återvänder hem så kommer han se till att Cain låter familjen vara ifred för alltid...

Kommentarer
Postat av: Andrea

De gör inte så mycket men rätt ska vara rätt. detta hade kanske inte så står betydelse men man blir lite lurad Moria insåg ju inte med en gång att barnen visste. men du gör ett bra jobb att sammanfatta allt när man har missat ett avsnitt.

2013-05-29 @ 00:11:45
Postat av: Tina V

Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb med att sammanfatta HTG, skulle inte kunna följa med i allt som händer om du inte la ner så mycket tid att skriva och berätta om dagens avsnitt.
När börjar sommaruppehållet? Har glömt datumet.
Vad trött jag blir på Cain, han verkar inte precis hålla på sig.
Först Amy, sedan Moira och nu Priya.

2013-05-29 @ 08:03:53
Postat av: Thomas

Vad är det som får så många tjejer/kvinnor att dras till skurkaktiga män ? Då det är så många tjejer som skriver här kanske ni kan ge ett svar ?

2013-05-29 @ 08:37:21
Postat av: Thomas

Har funnit svaret i en avhandling. Att kvinnor söker sig till avvikande personer beror på att det i alla kvinnors (och mäns) reptilhjärnor finns en drift att söka sig till det avvikande för att undvika inavel. Så det är en rätt sund inställning dessa kvinnor har ! Eller ?

2013-05-29 @ 10:24:07
Postat av: Stina

Är så trött på Sandy. Håller på och moraliserar över Laurel, som hon har gjort något jättehemskt. Hon har bar varit lite förtjust i en annan man , det hände inget. Är det någon som förstör deras äktenskap är det väl Sandy. Tänk att ha en så jobbig person boende hos sig hela tiden.
Angående Cain och alla hans kvinnor. Det finns ju vissa kvinnor som tycker att det är spånnande med farliga män. T. ex. män , ofta mördare, som sitter i fängelser och får beundrarbrev

2013-05-29 @ 11:03:30
Postat av: AnnaS

Håller helt med dig Stina! Jag blir tokig på Sandy bara av att se honom några minuter då och då!

2013-05-29 @ 11:57:20
Postat av: finländskan

Thomas: Jag tror nog att detdär är väldigt individuellt. En del kvinnor dras till skurkaktiga män, men de flesta av oss vill nog hellre ha en ärlig och trygg och ordentlig man. Eftersom jag definitivt hör till den sistnämnda kategorien så kan jag inte ge nåt svar på varför vissa kvinnor vill ha skurkaktiga män, kan bara säga att det definitivt inte gäller de flesta kvinnor.

2013-05-29 @ 13:26:54
Postat av: Tina

Om sedan Cain hade varit snygg, hade jag kanske kunnat förstå varför alla Emmerdales kvinnor dras till honom.

Undrar egentligen vad han sysslar med, förutom det att ge igen på Jay. Han gör sig ju ovän med alla verkar det som.

2013-05-29 @ 18:38:43
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Andrea

De undrar jag med, Cain Vad håller han på med!

Jag tycker att Cain ä läskig! de är väll meningen att ska dras till han. Alla kvinnor i byn har ju nästan varit med han ju? Moria, Amy,Holly, Charity, prästens brors dotter också. nån mer jag har glömt?

2013-05-29 @ 19:09:45
Postat av: Kristina

Är det kanske dags för Cain att lämna serien? Han verkar ju vara hatad av alla nuförtiden

2013-05-29 @ 20:35:13
Postat av: Tina V

Kristina!
Jag hade inte saknat honom, en otäck psykopat som inte kan se andra vara lyckliga.
Vem har han varit snäll mot, inte ens Debbie kan han vara trevlig mot.

2013-05-29 @ 20:47:18
Postat av: Gabrielle

Jag tycker om Cain och hans ögon, speciellt när han blir förbannad eller gör ett hånflin. *ler*

2013-05-30 @ 08:11:20
Postat av: Thomas

Helt ovetenskapligt kan vi då konstatera att de flesta på den här bloggen INTE har en reptilhjärna.
Skönt för mig att veta, som är snäll och omtänksam.

2013-05-30 @ 08:27:53
Postat av: ELIZA

Men nu börjar det väl dra ihop sej, ja, vem har han inte legat med?? Betty..? Ha ha ha...Amy ska väl till att föda snart och jag tror inte att hon lyckas försvinna och ingen får veta..Tvärtom, alla får reda på och då vet alla snart också vem som är fadern...Vem blir först att ge Cain ett riktigt kok stryk???

2013-05-30 @ 11:25:46
Postat av: Maria

Jag tror att kvinnor dras till cain för att han är "ranghög" bland männen, dvs han låter inte andra "hanar" köra med honom. Precis som i naturen har dessa hanar en högre testestoronhalt och det är större chans att få friska avkommor. Raka motsatsen är ex Ashley som pratar och är nästan på gränsen till feminin. Detta gör kvinnan frustrerad eftersom hon söker efter manligt könshormon och inte östrogen. Män som är mer känslosamma, analyserande och mjuka har en annan hjärna än de med högre testestoronhalt. DOCK MENAR JAG INTE ATT CAINS PSYKOPATBETEENDE DÄR HAN DÖDAR DJUR ÄR MANLIGT! Jag kan även tänka mig att ex priya ser honom som en utmaning, han är ju lite svårare än ex marlon. Kvinnor vill vara undantaget som den här kille INTE behandlar illa. Cain har ju dock spårat ur totalt och beter sig nu som en psykopat. Det var ngn här inne som nämnde att kvinnor som dras till män som sitter fängelse. Dessa kvinnor är lika sjuka och har ofta narcissistiska drag då de tror att just DE ska kunna bota och rädda de kriminella.

Måste bara säga att jag tycker priya är så patetisk. Hon har sitt leka-svår-prat men var ju inte vidare svår att få i säng. Tror inte cain ens tycker att hon är attraktiv. Det sjukaste är dock när han nästan dödar hennes pappa och det enda hon kan tänka på är att bli påsatt. Desperat och billig.

Det verkar som att många familjer går igenom svåra tider. Bartons, prästfamiljen, sharma. Spännande hur det ska gå... Dock är marlon och laurels relation barnslig, vad var det egentligen. De betedde sig som två tolvåringar och hittade på en relation som inte fanns.

Tycker även att de är fel att marlon kommer undan med det han gör bara för att han är ful och en mes. Han var ju ute efter Moira så det här skulle inte vara det första äktenskapet han skulle förstört om han kunnat. Visst är Sandy skrikig och jobbig men han är inte så borta som man tror. Han beskrev väl marlon som klängig och det stämmer.

2013-05-30 @ 12:01:13
Postat av: Jackson

Oj, vad det händer mycket nu!!! Spännande!!!!

2013-05-30 @ 13:01:50
Postat av: Andrea

de med Cain,charity,Jai är så jobbigt och trötsamt.

2013-05-30 @ 14:54:50
Postat av: Andrea

och Pariya som inte vill lyssna heller på sina bröder. men nu får hon skylla sig själv om de händer något med henne. Jai i fängelse nu... de borde vara Cain som ska sitta där. för alltid han lämnar ju inte Charity och Jai i fred. Besökförbud borde han ju få. Men han är ju Cain så han kommer undan med allt.

2013-05-30 @ 14:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0