Jaha

Igår:
Adam kommer in ilsken på puben och han letar efter Cain. Zak och Sam hör det och undrar vad som hänt. Adam säger att Cain ska hålla sig borta från kvinnorna i Bartonfamiljen. Han går till garaget sedan och Zak och Sam följer efter. Adam är på väg att kasta sig över Cain när han ser honom men blir stoppad. Rodney som är där för att lämna en bil till verkstan hjälper Zak att hålla i Adam. De alla får veta att Adams ilska grundar sig i att Cain varit med Moira.
 
Mamma och pappa Sharmas katt har blivit förgiftad. Jai är övertygad om att det är Cains verk. De letar upp Priya för att tala om för henne vad som hänt med bilolyckan, inbrottet och katten. Hon vill inte tro att det är Cain som ligger bakom allt. De visar henne tillslut mms:et som Jai fått.
Jai blir nästan galen av allt elände och tillslut när han pratar med Charity så kommer de överens om att ställa in bröllopet.
 
Nicola meddelar Declan att krematoriet ringt och berättat att askan efter Mia är klar att hämtas. Katie erbjuder sig att följa med honom att hämta den. Senare så åker han iväg och sprider ut den i närheten av hans fars hus, ett ställe som Mia älskade att vara på.
 
Ali lurar Dan till ett möte på lunchen. Hon har med sig Sean för att Dan måste berätta om arbetet. Givetvis blir Sean besviken när fadern måste åka hem igen och han vill följa med men får inte det.
 
Priya konfronterar Cain om bilden han skickat men hon verkar inte så arg utan säger att han kan få bättre bilder på henne om han bara säger till.
Jai söker också upp Cain och säger att även om bröllopet är inställt så kommer han att se till att Cain får lida om inte eländet upphör...
 
Idag:
 
Aaron ska åka iväg på kurs via skolan och han har fått chansen för han är en av de duktigaste eleverna i klassen. Chas är mycket stolt men orolig.
Hazel får höra det och hon blir påverkad av det, inte så jätteglad men hon inser att det kanske är bra för Aaron.
 
Nikhil är väldigt tafatt när han är hemma hos Gennie på lunchen. Hon flirtar med honom och vill att de går upp till sovrummet men det tar ett tag innan han vågar följa med...
 
Declan säger åt Sam att städa ur Mias rum och han får ta vad han vill ha av hennes saker. Sam är osäker på om han ska ta något men Nicola vill gärna kolla. Katie tror att det är fel av Declan att göra sig av med sakerna så snabbt. Hon pratar sedan med honom men han verkar oförstående av vad hon vill. Tillslut blir hon desperat och säger att hon älskar honom och hon vill få respons på det men han svarar bara "Jaha". Katie orkar inte med en strulig man så hon säger att det är bäst att de inte träffas mer.
 
Jai är rasande på Priya som fortsätter att umgås med Cain trots deras varningar om att han bara leker med henne för att komma åt familjen. Hon vägrar att lyssna på Jai så han tar tag i henne lite hastigt och hon ramlar. Precis då kommer de andra i familjen hem och ser henne ligga på golvet. Priya är som tur är inte skadad men hon är förbannad och ber dem hålla Jai borta från henne. Hon söker givetvis upp Cain för tröst.
 
Det tar inte lång tid innan polisen ringer på dörren hos Sharmas och de anhåller Jai för misshandel. Han slipper undan med en varning.
Jai säger åt föräldrarna att flytta hem direkt, han vill inte ha dem där när det är så struligt och Georgia anklagar Charity för att det är hennes fel att Cain håller på.
Nu är det många som är förbannade på Cain över vad han gjort (Bartons, Sharmas, Zak och Lisa men även andra bybor som hört ryktet och då vet ingen mer än Belle om Amys graviditet)
 
Declan dyker upp hos Katie nästan direkt efter att hon lämnat honom. Han försöker få fram att hon faktiskt är viktig för honom och hon har hjälpt honom i denna svåra tid så han vill gifta sig med henne. Katie blir förvånad och kan givetvis inte svara på det direkt.
Katie och Declan ska ses på puben men han skickar Nicola till att säga till Katie att komma till Home Farm istället. Katie blir irriterad och åker dit och skäller ut honom. Declan säger inte så mycket men visar henne ett fint uppdukat bord och sedan går han ner på knä och friar till henne. Nu har han även en ring att ge henne.
 
Amy hör Val och Eric bråka men de slutar när hon kommer in. Hon får inte veta vad det gäller men när hon sedan ser sin socialsekreterare komma dit håller hon sig undan. I själva verket vill Val adoptera Amy men tyvärr hinner de inte göra det innan Amy fyller 18. Däremot kan de låta Amy byta efternamn till Pollard för att känna samhörighet med familjen.
 
Belle är orolig för Amy och hon får svårare att inget säga till föräldrarna om hur det ligger till. Amy börjar få ont och hon är okoncentrerad på jobbet. Efteråt söker hon upp Belle för att be henne hålla tyst eftersom hon tror att Belle skvallrat, för varför skulle annars socialsekreteraren komma. Belle säger att hon hatar Amy, sedan går hon därifrån.
 
Amy får ont och antagligen går vattnet för hon tittar ner på något. Hon genar över kyrkogården men får en riktig värk och måste sätta sig...
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Jag tyckte att Declan var ganska gullig när han friade "på riktigt".

2013-05-31 @ 07:21:42
Postat av: ELIZA

Var fanns "jag älskar dej" ?? Inte en enda gång har han sagt nåt bättre än att han trivs med henne..Och inte blir hon mer uppmärksammad fast dom gifter sej..Han är en sån som visar sin "kärlek" med att överösa med pengar..Inte för att jag skulle misstycka...Ha ha ha ...Cain, den där blir ju bara värre och värre..Och hur blåst i skallen är inte Prija eller vad hon nu heter...Lyssna på familjen...

2013-05-31 @ 09:54:00
Postat av: Stina

I Sverige kan man adoptera en person som är över 18 år, men det är kanske inte så i England. Jays syster verkar helt korkad, kan hon verkligen vara kär i Cain. Många kvinnor i HTG framställs som rätt dumma, bara intresserade av att shopa. Och hela tiden verkar de sjukanmäla sig eller gå hem tidigare. Inte undra på om Englands ekonom är dålig om det är så det fungerar i det landet.

2013-05-31 @ 13:46:02
Postat av: Linnéa

Stina: Ja, precis. I Sverige kan man genomföra adoptioner oavsett. Det skulle vara intressant att veta vad som hindrar det i England.

2013-05-31 @ 20:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0