En präst på rymmen

Georgia och Rishi kommer hem till Jai och Nikhil och talar om att de haft inbrott hemma. Tjuvarna stal lite pengar och smycken. (Bor de i närheten? Jag trodde de bodde närmare London och bara var i byn på besök men de åker alltså hem på kvällen och kommer tillbaka till byn nästa dag?)
 
Laurel vill hitta på något under dagen med Ashley men han har bland annat ett dop att utföra. Hon erbjuder sig att hjälpa till eftersom hon vill vara med sin man. Ashley blir förvånad.
När han sedan tar emot besökarna till dopet ser han Marlon och Laurel stå och prata ute på gatan. Det gör att han blir fundersam igen. Laurel kommer tillbaka och när han frågar hur Marlon mår så skyller Laurel på att Leo håller på att få tänder och det oroar Marlon.
Mitt under dopakten så tappar Ashley fattningen och klarar inte av att prata så han tar av sig prästkläderna och bara går därifrån. Laurel springer efter honom men när hon kommer ut är han försvunnen.
 
Andy och Debbie åker till sjukhuset för möte med läkaren. De får veta att dr Abbott inte anser dem som ett par så de kommer inte att få någon provrörsbefruktning. Andy tappar humöret och erkänner att de inte är ett par.
Tyvärr så måste de nu vänta på en passande donator.
 
Victoria vill träffa Amy och gå ut för att ha en tjejkväll eftersom gårdagen inte blivit så lyckad. Amy tackar vänligt nej för hon tycker Vic ska ägna sig åt Alex istället.
 
Debbie och Andy kommer hem och flera i familjen väntar på dem där. Hon berättar de dåliga nyheterna. Alicia och Andy går hem till honom eftersom nu behöver han inte bo hos Debbie längre.
Debbie får ett utbrott på Charity eftersom hon inte känner stöd ifrån henne.
 
Cain träffar Priya ute på gatan och han börjar flirta med henne. Hon flirtar tillbaka och talar gärna om att hon pratat med Charity om honom.
 
Georgia fortsätter att ändra om i Gennies system på kontoret.
 
Rishi kommer till cafét och hör när Zak pratar hästar. Han ger Zak ett vinnartips men Nicky som hör det avråder Zak.
Belle kommer in och börjar fråga sin far om adoptioner. När han undrar varför hon frågar så säger hon att det är ett skolarbete. Brenda hör det och säger till Belle att prata med Gennie eftersom hon vet hur det är att vara adopterad.
Senare så pratar Belle även med Lisa och Zak om de kan tänka sig att adoptera ett barn men de tror att det är försent för dem.
 
Ashely kommer hem och han vill helst vara ifred. Både Laurel och Sandy är oroliga för honom men han vill inte prata. Senare säger Laurel att hon måste prata med honom och hon tackar då ja till att förnya bröllopslöftena. Återigen blir Ashley förvånad över hennes beslut men han verkar inte så glad som han borde.
 
Gennie och Nicky sitter på puben. Han är irriterad på att Nikhil sitter och tittar på dem och när Gennie ska till jobbet vill han att hon stannar kvar. Hon går ändå till fabriken för att ordna lite när Georgia inte är där. Nikhil som ser henne försvinna följer efter. Gennie står vid en låda där hennes saker med små tofsar och fluffbollar på ligger. Nikhil kommer in och säger att han kommer att sakna dessa saker.  Det dröjer inte länge förrän Georgia också kommer dit men då tar Nikhil med sig henne därifrån.
 
Debbie och Andy bråkar när han flyttar ut därifrån. De säger båda massa hårda ord om deras förflutna. Andy går därifrån rasande efter att Debbie sagt att han är en dålig pappa.
Senare kommer Debbie och vill prata med honom. Hon säger att Sarah måste få ett syskon även om de inte får hjälp med det. Andy undrar om hon vill ha sex med honom men hon menar att de kan köpa "ett hjälp-paket" på apoteket. Hon gör vad som helst för att rädda Sarah...

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag undrade just hur lång tid det skulle ta innan Debbie skulle komma med förslaget till Andy.

2013-05-23 @ 21:00:49
Postat av: finländskan

Jag hade också fått intrycket av att Sharma-föräldrarna bodde långt borta eftersom de aldrig tidigare synts till. Men nu plötsligt verkar det som att de bor väldigt nära.
Jag börjar tycka synd om Nikhil då Georgia behandlar honom sådär illa, nästan hånfullt.

2013-05-24 @ 05:48:48
Postat av: Jackson

Sharma-morsan borde verkligen sättas på plats. Vilken elak skata!!! Men, som sagts ovan, var bor de? Gillar Gennie skarpt sedan hon fått mer skinn på näsan. Hoppas att hon genomskådar den tvålfagre veterinären snart. Efter diverse turer hit och dit kan det säkert bli Nikhil och hon - på riktigt....!

2013-05-24 @ 08:33:23
Postat av: Jonas

Jackson: jag tycker att det allt mer lutar åt en stundande romans mellan Gennie och Nikhil.

2013-05-24 @ 13:07:53
Postat av: Tina

ÄNTLIGEN!!!

2013-05-24 @ 13:13:23
Postat av: Lena

Vet inte om jag vågar tro på det riktigt än. Lite för bra för att få platsa i HTG nu för tiden.
Men hoppas det gör jag:-)

2013-05-24 @ 20:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0