En mycket mycket arg präst

Gennie pratar med Nikhil på kontoret och han är väldigt osäker men när hon säger att hon skulle göra sitt livs misstag om hon inte tog chansen så inser han att hon vill vara med honom. Hon måste bara avsluta förhållandet med Nicky först.
 
Nicky och Gennie träffas på puben och han börjar prata om hundvalpar och att han kanske måste ta hand om en valp. Gennie blir ledsen och känner att hon är en hemsk människa men hon säger tillslut att hon inte älskar honom och att det är slut mellan dem. Nicky blir väldigt besviken och vill inte tro att det är sant.
 
Laurel och Ashley håller på att ordna i köket och de börjar prata om Marlon. Rätt var det är så frågar Ashley rakt ut om hon legat med honom. Laurel blir alldeles förstummad men svarar att det inte är så. Ashley berättar då att han vet om att de träffats och varit på hotell. Sedan vill han veta hur länge det pågått. Laurel försöker svara så försiktigt som hon bara kan och hon påpekar att hon faktiskt valde att stanna kvar hos Ashley. Han blir nästan tokig när han frågar henne om hon älskar Marlon och hon inte svarar.
 
Nikhil och Gennie träffas på puben och de blir kärleksfulla på en gång och de står och håller varann i hand. Brenda och Rodney kommer in och hon lägger genast märke till dotterns hand i Nikhils. Brenda blir väldigt besviken och skäller ut Gennie som dumpat en veterinär. Gennie blir arg tillbaka och ber mamman att inte lägga sig i utan att se över sitt eget kärleksliv.
Nicky kommer in med Katie och han ser givetvis att Nikhil och Gennie sitter tillsammans. Besviken som han är så går han fram till dem men Nikhil blir irriterad och säger åt honom att lämna Gennie ifred eftersom hon inte älskar honom.
 
Priya träffar Cain i smyg och hon får ett halsband av honom. När hennes mamma ser halsbandet senare så känner hon igen det som ett av de smyckena som försvann i inbrottet. Priya säger att hon lånat det av en kompis men när Jai sedan konfronterar henne med det så erkänner hon att hon fått det av en vän.
Priya söker upp Cain och frågar honom om halsbandet och han "erkänner" att han hittat det i baksätet på en bil. Hon frågar om han ljuger men då svarar han att han skulle ha hittat på en mycket bättre historia i så fall.
 
Marlon ser Laurel stå och banka på kyrkporten och ropa på Ashley. Han får veta att Ashley vet om allt. Laurel blir rasande på Marlon och skriker åt honom att allt är hans fel och att hon vill inte ha med honom att göra mer.
Ashley är inne i kyrkan och ber "Fader vår" och vägrar att öppna dörren.
 
Moira är på väg hem och Adam vill att de ordnar upp något extra fint till hemkomsten. Han märker att John inte verkar så entusiastisk och undrar varför. Adam och Holly pratar med varann och hon berättar om det hon sett mellan pappan och Cain. Det slutar med att alla tre barnen konfronterar John för att få veta vad som hänt. De vill att han säger sanningen och då kan inte John neka till att Moira haft en affär med Cain. När hon kommer in i huset så inser hon direkt genom att se de ledsna minerna hos barnen att de vet.
 
Marlon oroar sig för Laurel så han söker upp henne. Hon är inte alls intresserad av att prata med honom men han vill göra allt bra för henne eftersom han inte vill splittra en familj.
Marlon söker upp Ashley i kyrkan. Ashley blir rasande men precis då kommer Laurel in. Ashley säger till Marlon om han vill ha henne så får han ta henne, de älskar ju tydligen varann...

Kommentarer
Postat av: Kristina

Nu börjar det hända saker!

2013-05-27 @ 21:41:22
Postat av: Jackson

Kommer Nicky att stöta på Katie nu och hon överge Declan? Jag tror att det är läge för det!

2013-05-27 @ 23:21:13
Postat av: AnnaS

Fult gjort av Asley att spionera på Laurel! Och ska han verkligen säga nåt? Hur var det med den galna prästfrun Sally, höll inte Ashley på att förstöra äktenskapet med Laurel då genom att vara onödigt lojal med Sally? Dessutom har ju Laurel gjort sitt val och det är väl mänskligt att attraheras av nån annan nån gång. Sluta spela martyr och vänd andra kinden till!

2013-05-27 @ 23:42:33
Postat av: Andrea

När hon kommer in i huset så inser hon direkt genom att se de ledsna minerna hos barnen att de vet.

= de stämmde väll inte rikigt va?

2013-05-28 @ 01:10:05
Postat av: Andrea

hon undrade ju vad som hade hänt? varför Hannah var lesen?

2013-05-28 @ 01:11:44
Postat av: ELIZA

Håller med Ashley, älskar hon en annan, så gå då...Moira kom ju hem, hade John och hon pratat med varann, tro..? Eller skulle hon bara vara borta några dagar och hoppas på att det var glömt och förlåtet sen..? Jag tror inte på en affär mellan Katie och vet..Har inte hon och Declan "kommit närmare varann" i och med Mia historien..

2013-05-28 @ 14:44:30
Postat av: Jackson

Nu stack ju veterinären, så då blir det i alla fall inget mellan Katie och honom. LITET verklighetsfrämmande känns det att två sådana snyggingar som Nicky och Nikhil båda har blivit så betuttade i lilla, "vanliga" Gennie.

2013-05-28 @ 19:08:28
Postat av: ELIZA

Jackson: Du måste skoja...få igång en diskussion...

2013-05-28 @ 20:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0