En besatt man

Cirkusen runt Andy och Debbie går vidare. Cameron och Alicia får finna sig i deras idéer. Andy får lov att flytta in hos Debbie för att allt ska verka trovärdigt. Cameron protesterar först men det hjälper inte eftersom Debbie bestämt sig för att göra vad som helst för att rädda Sarah. Alicia gillar inte heller läget men efter lite övertalning så accepterar hon det i alla fall. Cameron flyttar in hos Alicia och Andy hos Debbie.
 
Middagen hos Sharmas går vidare med utfrågning av Charity. Georgina vill veta hur Charity och Jai träffades.  Allt avbryts när Priya knackar på. (Är det en ny skådespelerska som spelar henne eller har jag bara glömt hur hon såg ut?) Det blir sedan visning på fabriken innan det kommer fram att Priya vill flytta in hos Jai och Nikhil. Bröderna protesterar men det hjälper inte. Priya frågar Gennie hur hon avancerat så snabbt på jobbet och hon tror att Gennie legat med Nikhil för att få jobba på kontoret. Nikhil försöker försvara Gennie men hon lyckas själv säga vad hon tycker, att inget jobb i världen är värt att ligga med en sådan elak egoist som Nikhil.
 
Diane råder Moira att inte berätta något för John om vad hon gjort. Moria blir tacksam för väninnans stöd och efteråt så blir hon extra gosig mot John som kommer till puben.
 
Nicola och Katie pratar om MIa som ringer till Declan men aldrig får prata med honom.
De spekulerar om Mia kan vara gravid eller så men precis då kommer Declan och undrar vem de pratar om. Sam som hört allt påpekar glatt att det är Mia. Det gör Declan rasande. Katie försöker prata med honom om Mia men han vägrar och säger att det är hans problem. Katie tvingar sedan Declan att prata med Mia men han är väldigt kort och skyller på att han ska på möte och kan ringa upp henne senare. Han blir väldigt irriterad på Katie som tvingat honom att prata med dottern. Katie tröttnar på att han inte har mer förtroende för henne och hon säger till honom att det inte funkar om de inte kan prata med varann.
 
Cain får upp ögonen för Priya och försöker flirta in sig hos henne. Hon har blivit varnad för honom så hon nobbar honom.
 
Nikhil konfronterar Nicky om vem Vicky är. Han säger att det är hans brors fru men Nikhil tror honom inte. Gennie får veta vad Nikhil gjort och hon blir så arg att hon skäller ut honom. Nikhil ger sig inte och när han hör att Nicky ställt in en date med Gennie för att jobba medan Pearl säger att NIcky tagit ledigt så blir han misstänksam. Han får med sig David på sin skuggning av Nicky. De ser sedan att Nicky pussar en blond kvinna på kinden.
Senare på puben så får Nikhil nog när han ser Nicky så han gå fram till honom och ger honom en smäll på käften. Det blir ett mindre slagsmål som avbryts snabbt av andra. Nicky presenterar sedan den blonda kvinnan, som dyker upp, som någon han träffat för att ordna nytt jobb till Gennie.
Gennie blir fruktansvärt ledsen på Nikhil och skäller ut honom igen.  Han säger inget utan står bara där...
David pratar med Nikhil och säger åt honom att ta det lugnt för allt kommer att lösa sig så småningom, han måste låta det ta tid.
 

 
Som nämnts i kommentarerna så är det inget HTG i morgon eller på torsdag. Jag försöker hålla koll och uppdatera fliken under "UPPEHÅLL?"
Tack för infot om att det börjar tidigare igen från och med måndag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann

Jepp, det är en ny skådis som spelar Priya. Tidigare var det Effie Woods och nu är det Fiona Wade.

2013-05-14 @ 12:26:48
Postat av: Jonas

Ja, jag tyckte väl att Priya var väldigt olik sig.

Hur troligt är det för övrigt att någon skulle lägga in sin brors flickvän/fru i telefonboken under namnet Fit Vicky?

2013-05-14 @ 12:59:24
Postat av: Stina

Visst är det konstigt det här med reservdelsarn som man skaffar sig för att rädda ett äldre barn?
Stackars Nikhil, hans person blir mer och mer löjlig
Visst är det konstigt med affärside på gården , det känns inte riktigt autentiskt, men det kanske det inte behöver vara i HTG

2013-05-14 @ 13:48:32
Postat av: Frida

Idag var det lite typiskt att det var uppehåll just när vi haft orientering i skolan och man kommer hem tidigt... :)

Jag har ju lite dålig humor men David har blivit mycket roligare sen Leyla stack. Han är skrattretande eller hur jag nu ska förklara! :)

2013-05-14 @ 14:08:42
Postat av: Kristina

Det här som Nikhil håller på med påminner ju mycket om när Laurens pappa försökte avslöja Charlie som sol-och-vårade Diane. Hoppas bara att Gennie inte blir lika lurad!

2013-05-14 @ 14:50:43
Postat av: Jonas

Jag är helt övertygad om att Nikhil inte är ute och cyklar, utan veterinären är skum.

2013-05-14 @ 15:04:04
Postat av: Tina

Jag tror också att veterinären är skum. Undar hur det kommer att uppdagas för det kommer det att göra alla gånger annars hade inte det inte visats så mycket om det.

2013-05-14 @ 17:45:56
Postat av: Jackson

Tycker att veterinären sände ut negativa vibbar redan allra första gången man såg honom. Jag blev jättepaff när han visade intresse för Gennie. Chas hade stämt bättre. Ganska krångligt att när Gennie bekände sin kärlek till Nikhil var han sårad över att Chas hade övergivit honom och dömde ut Gennie totalt och var allmänt oförskämd mot henne och nu, när hon är upptagen, är han plötsligt hur intresserad som helst.

Blir det någon positiv lösning för Sarah, tro?

2013-05-14 @ 18:05:16
Postat av: finländskan

Jag är lite förvånad över ert misstroende mot veterinären. Jag uppfattar honom som helt ärlig och pålitlig, har inte sett nåt hos honom som skulle få mig att tro annorlunda. Nikhils misstankar mot honom beror bara på att han är svartsjuk och vill ha Gennie själv.

2013-05-14 @ 18:17:23
Postat av: Jonas

finländskan: han verkar vara lite av en player. Att ha sin brors flickvän i telefonboken som "Fit Vicky" är föga trovärdigt.

2013-05-14 @ 21:36:12
Postat av: Andrea

och de ursäkter han kommer med att han ska jobba men sen inte gör det och han flörtar med andra tjejer på den baren de var på.

2013-05-14 @ 23:33:05
Postat av: finländskan

Jag tror att både "fit Vicky" och flirtandet med tjejerna i baren var med i serien bara för att Nikhil skulle tro det värsta och bli sådär hysterisk som han blev.
Men vi får väl se hur det hela utvecklar sig, kanske jag ännu kommer att bli oerhört förvånad (vilket jag sannerligen blir i så fall) om/då Nicky visar sig vara den skumma playern många av er ser i honom.

2013-05-15 @ 10:39:42
Postat av: Frida

Jag tror precis som dig finländskan!

Det är ju självklart att Gennie fortfaranda gillar Nikhil även om hon önskar att hon inte gjorde det.

2013-05-16 @ 08:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0