Stanna kvar eller åka?

Ashley har fullt upp med att ordna ett läger för barn så han har inte tagit Laurels önskan om att resa bort på allvar. Hon har ordnat med barnvakt men tyvärr blir inte resan på tu man hand av.
 
Aaron är besviken och flyttar ut från Paddy. Chas är först förbannad på Rhona men inser att det är nog hennes eget fel. Han vill inte flytta in med henne på puben men vet inte vart han ska ta vägen.
Hazel som märker att det är problem erbjuder Aaron att flytta in med henne i huset men det tycker han är en idiotisk tanke. Tillslut finner han sig och säger att han flyttar in med Chas. Hon måste bara få tillstånd av Diane att flytta in bakom puben. Diane vill inte gå med på det men Chas struntar i det och säger att hon flyttar in ändå.
 
Debbie, Cameron och Sarah kommer till cafét för att äta glass men precis när de får glassen så märker de att Sarah inte mår så bra så de skyndar sig till läkaren och tar ett blodprov.
(Vi får nog snart veta vad det är för något som gör Sarah så hängig, för något måste det väl vara.)
 
Alan fyller år och gamlingarna är på puben för att fira honom. De har samlat ihop till en klocka eftersom hans klocka gått sönder.
 
David ställer ultimatum till Leyla, hon får välja mellan honom eller Jacob. Hon kan inte det men han ger sig inte och säger då att det kanske är lika bra att det tar slut mellan dem. Leyla försöker få honom att förstå hur viktig Jacob är för henne och David inser att pojken är viktigare än deras förhållande.
Alicia vill inte ha Leyla i närheten, inte ens när Leyla berättar att David kastat ut henne.
Eric pratar med David, han säger att de borde prova igen eftersom de har klarat av att reda ut problem tidigare.
Leyla bestämmer sig för att åka iväg från byn. Alicia låter henne få prata med Jacob om att det inte är hans fel att hon åker. Leyla säger till honom att hon också haft en liten pojke förut men att han nu är död och det var därför de lekte den där leken i stan.
När Leyla pratat med Jacob så försöker David få henne till att stanna kvar. Han tror att det lugnat ner sig tills han får höra av Hannah att Leyla packar in väskor i en taxi. Leyla förklarar att hon inte kan vara kvar, sen åker hon iväg...

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag måste ha missat nåt. Varför är Aaron arg på Hazel?
Tycker det är synd om Leyla försvinner. Hon har gjort bort sig gång på gång, men på ett sätt som jag tycker är mänskligt. Kanske förstår jag henne för att jag är lika konflikträdd som hon är...

2013-03-12 @ 04:46:37
Postat av: Jonas

AnnaS: Aaron har börjat tvivla på att de gjorde rätt. I efterhand tycker han att de kanske borde ha gett Jackson mer tid att komma över sin depression.

2013-03-12 @ 08:27:59
Postat av: AnnaS

Jonas: Tack! Jag har förstått att han tvivlar, men har missat att han anklagar Hazel för vad de gjorde. Jag har missat några avsnitt.

2013-03-12 @ 11:56:14
Postat av: Jonas

AnnaS: jag tror att han är upprörd över att Hazel fortfarande tycker att det var rätt beslut. Tror även att han förebrår henne för att hon inte vågade ge Jackson drogerna själv.

2013-03-12 @ 12:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0