Som en dotter eller en vanlig gäst

Declan är märkbart påverkad av nyheten Ella släppte innan hon åkte. Han har svårt att koncentrera sig och när han möter Mia försöker han vara sig själv även om han har mycket att tänka på. De går till puben men när Jai och Nikhil kommer in får Declan bråttom att gå därifrån.
 
Ashley klagar på Sandy som inte lyckades hålla Alan kvar som sällskap och nu när Ashley ska jobba får han inget arbetsro. Laurel passar då på att stämma träff med Nicola på puben.
 
Charity fortsätter att neka när Jai frågar henne om hon saboterat för Nikhil. Hon frågar honom om Ella och han säger som det är att det aldrig hände något mellan dem. Charity märker att något inte stämmer och får tillslut veta att Jai och Ella haft ihop det en natt för länge sedan. Hon blir förbannad över att han aldrig sagt något om det. Jai forsätter att fråga henne om sabotaget och när han frågar om hon kan svära på att det inte stämmer så blir hon tyst. Han inser att hon ändå har ljugit för honom.
Jai konfronterar Gennie och Chas som inte vill berätta men tillslut får han veta att Charity planerat att förstöra för Nikhil. Han blir så förbannad på henne att han gör slut och ber henne flytta.
 
Amy vill göra aborten så fort som möjligt men det finns ingen tid förrän till måndagen veckan efter. Hon börjar tveka på hur hon ska göra. Victoria går ut till Cain och säger att allt är fixat och nu måste Amy stanna kvar en tag p.g.a. blödningar men han kan få betala en taxi så åker de hem senare. Cain ger Victoria pengar och åker sedan hem.
 
Declan försöker jobba men Nicola nämner Ella och han blir förbannad och förbjuder att de nämner det namnet i hemmet. Både Katie och Mia försöker sedan prata med honom men han drar sig undan och skyller på jobb.
 
Charity och Noah flyttar hem till Gennie och Katie. Katie säger till på en gång att de andra två måste hålla sams annars får Charity inte bo kvar där.
 
Debbie är orolig eftersom läkarna har hört av sig och vill ta fler prover på Sarah.
 
Jai är ledsen över det som hänt och Nikhil ber om ursäkt eftersom han aldrig ville förstöra för sin bror i förhållandet med Charity, han ville endast ha bort henne från företaget. Jai får veta av Nicola att Declan mår dåligt så han och Nikhil åker till Home Farm för att muntra upp honom. Declan är inte alls sugen på att tillbringa tid med Jai så han ber dem att gå igen.
 
Nicola dyker inte upp på puben så Laurel blir sittandes för sig själv. Marlon passar då på att sätta sig en stund för att prata med henne. De kommer bra överens och det slutar med att de håller varann i hand men precis då kommer Alan och ber om att få bli serverad av Marlon.
 
Amy tar pengarna hon fått av Cain för aborten, som hon aldrig gjorde, och ska lösa in smyckena hon lämnat på pantbanken. Tyvärr är Vals mammas ring redan såld.  Amy försöker be om ursäkt och förklara sina handlingar men både Val och Eric är så besvikna att de orkar inte med fler av Amys lögner och bortförklaringar. Val frågar sedan om det finns fler hemligheter som bör berättas men Amy nekar till det. Då säger Val att hon är så besviken så hon kommer inte att försöka vara Amys mamma längre utan Amy får bo kvar och hon får mat men mer kan hon inte begära...
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Tycker HTG är skittrist just nu men det blir väl bättre.

2013-03-25 @ 16:02:02
Postat av: ELIZA

Jag tyckte som Du,när Jackson grejen aldrig tog slut...Men tycker nu precis tvärtom!! Har ju gått på sparlåga länge..Nu händer det ju saker..Jai-Charity slut..Inte tror jag hon ger upp...Vad händer med Sarah..Nya prover..Amy - abort eller..? Och vad är på gång mellan Laurel och Marlon..? Leyla dragit, hur går det för David..? Och framförallt, vad händer med Declan-Jai-Mia...??? Och har Declan tid med romansen med Katie nu..?

2013-03-25 @ 21:29:46
Postat av: Andrea

Gennie och Nikhil?

2013-03-25 @ 23:39:32
Postat av: Lena

Äntligen känner jag att jag ser fram emot dagens avsnitt med nyfikenhet och tycker det ska bli rolig.
Länge, länge har jag bara slötittat för att hänga med i handlingen vid framtida förhoppningsvis (i mitt tycke) bättre perioder.
Hoppas det kommer nu:-)

2013-03-26 @ 09:03:53
Postat av: Jackson

Tycker att Declan spelade mycket bra i det här avsnittet. Man kände verkligen hans frustration när man såg hans sammanbitna ansiktsuttryck.

2013-03-26 @ 09:49:22
Postat av: Tina V

Varför är Declan så avog mot Mia, hon är ju inte skyldig till något.
Först en hemsk mamma och nu en lika dum pappa, det måste vara förvirrande för henne.
Amy har satt sig själv i klistret, men hon förtjänar att Val och Eric lyssnar på henne, hon är ju faktiskt bara ett barn ännu.

2013-03-26 @ 10:26:53
Postat av: maria

Vilken chock för declan! Tycker också att han spelar väldigt bra. Tror att han har svårt veta hur han ska förhålla sig till allt, sin exfrus svek, jais svek, hela familjen som egentligen är en stor lögn då Mia inte är hans. Hon är ju "beviset" på sveket. Men om han fortf är fertil kan han ju få ett eget barn med ex Katie. Hoppas att det kommer fram snart då de andra, Mia och Jai har rätt att veta tycker jag.

2013-03-26 @ 12:05:39
Postat av: Maria

Just det, tycker det är bra att Amy behåller barnet. Dock undrar man hur det ska gå med val och Eric då hon knappt tillhör familjen längre. Tycker synd om henne för detta drabbar ju inte bara henne utan även barnet. Hon vill ju ställa allt till rätta men det verkar försent tyvärr och kan förstå val och Eric.

2013-03-26 @ 12:08:51
Postat av: Stina

Amy är för ung och strulig för att skaffa sig barn. Och Sandy förstör ju Ashleys och Laurels äktenskap, föräldrar ska inte på hos sina barn , speciellt inte om man är så jobbig som Sandy

2013-03-26 @ 14:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0