På utflykt eller på rymmen

Igår:
Sam och Samson är på kyrkogården och sätter blommor på Alices grav. De ser att det är en väldig oreda på Jacksons grav och precis då kommer Hazel. Givetvis blir hon ledsen när hon ser det men hon ber Sam att inte säga något till Aaron.
 
Alicia måste jobba så Leyla erbjuder sig att skjutsa Jacob till ett kalas inne i stan. Jacob är sur och pratar mest om att han vill vara hos Leyla och han vill inte alls flytta till Spanien. När de sedan är på väg så ringer Leyla till David och säger att hon och Gennie ska prova tärnklänning i stan men till Jacob säger hon att kalaset är inställt. Hon och Jacob har en heldag på stan där de shoppar och spelar spel och tillslut så vill Leyla att de tar in på hotell. Hon lyckas lura honom att ge henne sin mobil.
 
Rachel som klagat på Samson i skolan söker upp Sam för att be om ursäkt för hon har fått veta att "dottern" varit dum mot Samson. Hon vill sedan att de alla går till lekparken.  De går även till cafét och dricker varm choklad, som Sam får bjuda på.
 
Victoria frågar ut Amy om var hon varit eftersom hon ljugit för Val och Eric och sagt att hon varit hos henne. Amy slingrar sig och vill inte berätta mer än att hon vill att Vic litar på henne.
 
Val märker att Amy och Victoria tisslar och tasslar så hon pratar med Diane eftersom hon börjar tro att Amy är skyldig trots allt.
 
Sarah är fortfarande väldigt trött av sig och när Debbie vill söka information via nätet så stoppar Cameron henne och säger att Sarah bara har växtvärk.
 
Jared söker upp Eric och Val för att fråga var Amy är. Han presenterar sig som en gammal vän till Amy.
Sedan hittar han Amy i cafét och får pengar av henne. Hon ber om att det ska räcka så de får vara ifred men han säger att han bestämmer när det räcker.
 
Chas träffar Hazel och de pratar om Aaron. Hon berättar att Aaron varit vid kyrkogården kvällen innan och då inser Hazel att det är Aaron som vandaliserat Jacksons grav. De konfronterar honom och han erkänner. Han mår dåligt och tvivlar på att han gjort rätt.
 
Alicia får veta att Jacob är med Leyla och att de är svåra att få tag på. Hon blir orolig och samtidigt förbannad så hon ska leta reda på dem inne i stan. Andy och David försöker lugna ner henne och att de vill att hon ska vänta hemma eftersom de tror att Leyla kommer hem snart.
 
Diane måste handla men det finns ingen som kan jobba i baren. Eve som finns i närheten berättar att hon har erfarenhet och då låter Diane henne jobba där så länge.
Chas kommer tillbaka och blir vansinnig när hon ser Eve bakom bardisken. Hon nästan lyfter ut Eve och är nära att slå till henne men då kommer Edna så Chas lugnar ner sig. Eve är rasande så det blir en ordväxling mellan henne och Chas. Eve säger sedan att hon ska till Scarlett i Mexico, kort därefter packar hon och åker iväg.
 
Victoria fortsätter fråga ut Amy som nekar till inbrottet. Amy lovar och svär att hon inte är inblandad men vet vem som gjorde det.
 
Amy som jobbar med Zak berättar för honom om att hon gjort inbrottet för att hon kände sig tvingad av Jared men hon vill inte berätta för honom om varför han tvingar henne.
 

 
Tyvärr kommer jag inte att kunna skriva om dagens avsnitt men ni får gärna berätta lite bland kommentarerna om vad som hände.
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Hade Andy varit det minsta smidig hade han sagt till Jske att Leyla ville leka mor och barn för att hon önskar sig en egen son och sen glömt alltihop. Men Andy är lika dum som han ser ut. Det var ju inte så taktiskt av Leyla att sticka iväg med Jake, men jag tycker inte att det var nån skada skedd.

2013-03-08 @ 12:44:39
Postat av: Malin

Känns som att Leyla är på väg ut ur serien.
Synd för jag gillar henne, men på senaste tiden har hon dock varit lite jobbig.
Visserligen ingen skada skedd men hon förbättrade ju inte direkt situationen för sig själv.

2013-03-08 @ 22:47:38
Postat av: Tina

Känner också att Leyla är på väg ut, men hoppas att jag har fel och att hennes syster kan sticka till Långtbortistan och bli där. Jag förstår Leylas längtan efter sonen. Blev hon inte tvingad att lämna honom till Alisha? Eller kommer jag ihåg fel.

2013-03-09 @ 13:39:10
Postat av: Carina

Jag förstår ju också hur komplicerad relationen till jake blir för Leyla, men oavsett om hon är biologisk mor, så är det ju Alicia som är mamma i praktisk bemärkelse för Jake. tycker att Leyla har handlat både omoget och egoistiskt. Hon verkar inte ha någon som helst tanke på att vad hon gör har konsekvenser.
Förstår att David nu sätter ultimatum. Egentligen är jag ganska förvånad att han över huvud taget ser det möjligt att gifta sig. Leyla verkar ju inte kapabel att prata sanning.
Gång på gång på gång så gör hon om det, små lögner, stora lögner. Varje gång säger hon att det var sista gången. Hon har varit som besatt av jake och verkat helt ointressad av att hon ska gifta sig.
Tror hon kommer stå där ensam till slut - ingen syster, ingen jake och ingen david.

2013-03-09 @ 14:57:43
Postat av: Jonas

Håller med Carina. Leyla är ju en mytoman och det kan väl knappast vara roligt att vara gift med en sådan.

2013-03-10 @ 20:06:16
Postat av: Carina

Amy verkar ju också inkapabel att tala sanning, trots att hon har människor som verkligen bryr sig om henne. Hade det inte varit för Val hade hon nog åkt ut för länge sen. Val ser väl en yngre upplaga av sig själv i Amy, men tror inte att Val tar hur mycket som helst.

2013-03-11 @ 11:18:25
Postat av: Tina V

Bort med Amy, en mer lögnaktig och svikande människa är nog svårt att hitta.
Hon ljuger lika mycket som Leyla, hoppas David har fått nog nu.
Han förtjänar någon som inte bara ljuger hela tiden.

2013-03-11 @ 11:20:17
Postat av: Jonas

Skillnaden är väl att Leyla är dubbelt så gammal som Amy och kanske borde veta lite bättre.

2013-03-11 @ 11:49:26
Postat av: Carina

David måste verkligen älska Leyla bortom vett och sans. trots allt så får hon en chans till och vad gör hon... sticker!
Det är som att när det blir för jobbigt så antingen ljuger hon eller flyr fältet. Jag vet inte om man ska önska att David hitter henne eller inte.

2013-03-11 @ 12:44:03
Postat av: Jonas

Personligen önskar jag att David dumpar den synnerligen opålitliga Leyla och skaffar sig en ny flickvän.

2013-03-11 @ 13:18:43
Postat av: Carina

Jo, Jonas, hade nog varit lugnare för David i längden. Hmm, Gennie är ju ledig... fast hon kanske är för lugn och pålitlig, han har ju haft en försmak för kvinnor med humör och åsikter (Nicola)...

2013-03-11 @ 16:18:19
Postat av: Jonas

Carina: ja, jag vet inte om det finns någon lämplig dam i byn. De kanske måste skriva in någon ny.

2013-03-12 @ 08:27:10
Postat av: Frida

kanske David och Alicia. Tror att om det tar slut mellan henne och Andy så kanske de två håller ihop för Jakes skull?

Tror att om det nu är så att Sarah har en sjukdom (vilket skulle vara hemskt oavsett vilken) så skulle det hindra Andy och Alicia från att åka till Spanien.

Har tänkt på många andra saker som hindrar dom då jag inte tror att de kommer åka.

2013-03-12 @ 10:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0