Nice, Irland och Marrakech

Rachel kommer till cafét med Amelia och Sean. De firar Amelias födelsedag men eftersom de inte har så mycket pengar blir det inte så mycket firande.
Sam kommer in för att köpa en pepparkaksgubbe till Samson men sedan ger han gubben till Amelia istället. Det slutar med att allihop åker hem till Dingles för att kolla på djuren.  Sean är inte så imponerad och han är rätt oförskämd mot Sam.
 
Bob försöker muntra upp Hazel och frågar henne om hon inte vill ut och resa så som hon gjorde förut. Hazel skulle gärna åka till Marrakech men har inte råd. Då erbjuder Bob att låna henne pengar så hon kan åka. Hazel vill inte ta emot hans erbjudande först men efter en dag på jobbet med Brendas babblande så ändrar hon sig.
 
Gennie är trött på att bo med Charity så hon passar på att säga till henne att Jai går omkring och ser väldigt nere och ledsen ut. Charity tror att det för hennes skull så hon försöker få kontakt med honom och när de sedan ses på puben ber hon Jai att komma hem till henne senare på dagen så hon kan försöka bevisa för honom att hon ändrat sig.
 
Declan säger till sin far att hjälpa honom genom att flytta tillbaka till Irland och ta Mia med sig. Dermot är inte alls förtjust i tanken men när han hör Mia och Declan diskutera saken så frågar han henne om hon vill följa med honom dit. Mia går med på det även om hon hellre hade varit kvar i byn med sin far.
 
Jai deppar och tycker allt är svårt. Nikhil får veta att Mia ska åka iväg så han säger till sin bror att prata med henne innan hon åker. När Jai kommer till Home Farm ser han att Mia precis ska åka och hon håller på att ta farväl av sin far. Det gör att Jai inte kan säga något.
 
Cain försöker övertala Charity att flytta in hos dem men Cameron gillar inte tanken. Givetvis vägrar Charity det även om Noah gillar förslaget.
 
Declan är mycket gladare när Mia åkt och han har svårt för att låta Katie vara ifred när hon ska arbeta. Nicola ser lite generad ut när hon ser hans flirtade med Katie på kontoret.
 
Jai har ett möte med några viktiga klienter och han skulle ha gått med Charity men han orkar inte så han säger till Nikhil att gå istället för honom och att han ska ta med sig någon för det är bra att ha med sig "ögongodis" på mötet. Han får Nikhil till att bjuda med Gennie som blir väldigt förvånad men tackar ja.
 
Charity väntar på Jai som inte dyker upp. Hon söker upp honom på kontoret för att prata. Hon säger att hon ångrar sig och att hon märkt att hon faktiskt älskar honom. Det slutar med att hon ber honom gifta sig med henne.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Hur kan Bob ha kvar Brenda, hon skrämmer iväg kunder med sitt plumpa sätt.
Hoppas att Gennie och Nikhil kan bli ett par, det är dags för kärlek nu.

2013-03-27 @ 14:50:51
Postat av: Frida

Sean, vilken otrevlig unge. Man har ju kunnat säga att Aaron är otrevlig men han har ju bara temperament. Han har inte varit med på länge? Känns inte som att de avslutat hela '' jag dödade honom'' grejen.

2013-03-27 @ 16:37:08
Postat av: Tina V

Jag tycker att Sean ser ut som en tjej i killkläder.

2013-03-27 @ 19:51:06
Postat av: A

Värst vad alla flyttar från Emmerdale hela tiden och vad det går undan. Ena minuten bestämmer man sig och i nästa minut så är väskorna packade och taxin bokad.Fortsätter det så här så är väl byn snart folktom.

2013-03-28 @ 09:02:25
Postat av: Agneta

Det var inte A som skrev, det var jag :)

2013-03-28 @ 09:03:39
Postat av: Tina

Snart är det bara Dinglarna kvar.

2013-03-28 @ 09:16:33
Postat av: Lena

Lite sorgligt egentligen hur det blivit, känner inte att jag kommer att sakna några av de som gett sig iväg på sista tiden. Tänker istället, va bra nu kanske det kommer in någon roligare.
Håller med Tina att det är dags för lite kärlek o framförallt humor igen. Saknar Shadrach o hans alltid spetsfundiga kommentarer. Inte ena min f.d favorit Betty är särskilt rolig länge.

2013-03-28 @ 10:02:07
Postat av: Tina

Ja det är verkligen dax med nytt folk nu, lite s.k. vanligt folk.

2013-03-28 @ 19:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0