Leyla bla bla blaa...

David ringer runt och berättar att det inte blir något bröllop. Det visar sig att han avbokar lokalen så sent att han ändå måste betala för den. Eric kommer över och vill hjälpa till men först ska de till puben för att prata. David blir full och skäller på Jacob som också saknar Leyla.
Dagen efter upptäcker han att Leyla inte betalat leverantörer som nu vägrar att komma med varor, dessutom hittar han fler oöppnade räkningar hemma.
När Alicia kommer över skyller David allt på henne för allt hade varit bra om inte hon dykt upp med Jacob.
 
Ashley tar hand om barngruppen i kyrkan och Laurel får hjälpa honom. Marlon som har ledigt kommer också över med kakor och frukt. Ashley måste sedan hem till Sandy som vrickat foten så Laurel och Marlon blir ensamma med barnen. Det funkar så bra att hon ber honom hjälpa till resten av veckan. När de nästa dag skiljs åt så tittar hon länge efter honom...
 
Aaron och Chas flyttar in bakom puben. Diane är inte glad och hon blir inte gladare när hon märker av Aarons hetsiga humör. Hon försöker få Chas att förstå att det inte funkar med honom boende där. Chas bönar och ber för att hon ska få en chans till att prata med Aaron.
 
Debbie och Andy åker till läkaren med Sarah för det behövdes fler blodprover. Nu väntar de på svar.
 
Hazel försöker prata med Aaron för hon undrar om han vill ha något efter Jackson men han bara fräser åt henne. Carl som märker det säger åt Aaron och då blir Aaron sur. När Diane ber Aaron att lämna puben blir han hotfull mot henne. Diane säger till Chas att Aaron måste flytta för att inte skada hela verksamheten.
 
Aaron bryter sig in hos Kings. När de kommer hem står han bara och hånflinar. Jimmy vaktar Aaron medan Carl ska ringa polisen men han går och hämtar Chas istället. Hon ber dem att inte ringa polisen och hon gör vad som helst för att gottgöra det Aaron gjort. Aaron blir förbannad eftersom han anser att hon inte ska lägga sig i men Carl är nöjd när Chas nu blir skyldig honom något.

Kommentarer
Postat av: Tina

Nu har det försvunnet en massa människor, kommer det att komma in några ny nu?

Nu är jag verkligen trött på stökige Aaron och tråkiga Hazel. Jag hoppas att den historien tar slut snart.

Undrar hur sjuk Sarah är och hur det då går med Andy´s flytt.

2013-03-12 @ 22:30:00
Postat av: Linnéa

Det är tydligt, Aaron vill bli straffad.

2013-03-12 @ 23:28:26
Postat av: finländskan

Ja, det verkar som att Aaron känner sig så skyldig och vill få straff på annat sätt, då inte domstolen straffade honom för Jacksons död.

Men såg ni hur Laurel tittade långt efter Marlon efter deras utflykt med barnen?

2013-03-13 @ 05:48:12
Postat av: Mija

Hoppas Aron får proffshjälp snart, han behöver få lätta sitt tunga hjärta efter allt det hemska han varit med om. Ingen kan bära så mycket smärta inom sig utan att det går åt pipan...Tycker ibland att allt går i snigeltakt och att många i serien inte fattar förrän efter 20 avsnitt vad de borde göra...Men å andra sidan skulle det väl inte bli en serie då förstås ... :-)

2013-03-13 @ 08:39:37
Postat av: Frk Höger

Det verkar lite som om hon Rachel är på väg in, hon kollar ju in Sam.

2013-03-13 @ 08:43:44
Postat av: Jonas

Ja, Laurel suktade verkligen efter Marlon. Jag anar en blomstrande romans.

Hoppas att vi slipper se Amelias förmyndare mer, hon är otroligt ocharmig.

2013-03-13 @ 08:47:17
Postat av: Stina

Vad Rhona har blivit konstig. Hon hade väl klarat en tonåring i huset. Det är många nybildade familjer som har fått ta emot bonusbarn och Aaron är ju som Paddys egen son. Just nu skulle han verkligen behöva Paddy, så jag tycker att han svek honom. Man kan inte strunta i sina äldre barn bara för att man har fått ett barn till Och Rhona tror hon att bebin blir skadad av att en tonåring rusar in genom dörren? Och att de måste vara tysta hela tiden , bättre att bebin får vänja sig vid att ha ljud omkring sig annars blir det olidligt för alla.
Och dags för lite lycka i serien!!

2013-03-13 @ 10:16:11
Postat av: Frida

Såg en kommentar ovan om Sam och Rachel. Sa hon inte något i stil med: I min familj så är tjejerna lite ''stökiga'' när de gillar en kille.

Det var något sådant och så kollade hon på Sam. Tror att det kan bli något mellan dom, hur otroligt det än låter. Hon kommer ju defentivt komma in i serien

2013-03-13 @ 10:17:02
Postat av: Kristina

Men varför ska Laurel kära ner sig i Marlon? Han behöver ju inte mer strul nu
Jag förstår inte heller varför Aaron helt plötsligt behövde kastas ut. Och varför måste Carl alltid provocera honom? Jag kan förstå Diane att hon tycker det är jobbigt att helt plötsligt få två inneboende hos sig. Men visst, Chas äger ju halva så...

2013-03-13 @ 11:35:36
Postat av: Maria

Uppenbarligen ska det bli ngt mellan marlon och laurel för vilken frisk man väljer att spendera sin ledighet med massa ungar - obetalt? Tycker det är inte så troligt. Dessutom stör jag mig på deras överhurtiga och extremt positiva sätt, det känns bara overkligt. Samma sak gäller rhona som också är överglad och pratar i falsett trots att hon har ett utvecklingsstört barn, bor ihop med en man som verkar ha fått kalla fötter. Hon verkar dessutom inte ha ngr problem med att sparka it aaron som verkligen är i behov av stöd. Istället borde hon inse att paddy inte vill ha henne eller ungen. Dåligt av henne.

ÄNTLIGEN sa David till Alicia vad jag tänkt hela tiden. Har inte leyla räddat henne och Jake när de inte hade nånstans att bo, hon stal från dem och så kallarhon leyla egoistisk?! Var hade Alicia och Jake varit utan leyla?

Visst förstår jag att diane tycker det är jobbigt med aaron men hon verkar ha glömt att hon lät hustrumisshandöaren Andy (som jag för övrigt gillar) bo på puben och problembarnet Victoria. De är dessutom inte hennes egna barn. Hon verkar tro att hon ensam äger puben. Tycker dock att aaron behöver professionell hjälp, flytta in hos paddy och hålla sig borta från puben.

2013-03-13 @ 12:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0