Kärleken gror...

Marlon och Laurel gör fingerdockor i barngruppen och de har rätt kul ihop. När dagen är över så kommer inte Rachel och hämtar Amelia men däremot så kommer Amelias storebror (påminde om en tjej tycker jag) lite senare. Laurel vill inte släppa i från sig Amelia men han tar med sig systern och går.
 
Chas försöker prata med Aaron men han  vägrar fortfarande att lyssna. Hazel ger honom en kasse med saker som tillhört Jackson men Aaron kastar den i soporna. Han får sedan ett utbrott på Diane som tjatar på Carl och Jimmy om att ringa polisen efter att de haft inbrott eftersom Pollards också haft inbrott nyligen. Diane får nog utav Aaron och säger till Chas att han måste ut. Hon blir ledsen och berättar att hon mår tillräckligt dåligt över att behöva oroas för att han kanske försöker att ta livet av sig igen. Diane vill hjälpa henne och ger henne telefonnumret till Andys terapeut.
 
Edna besöker Ashley och märker hans irritation på Sandy. Hon frågar sedan Alan om han kan hålla Sandy sällskap och hjälpa till när det behövs. Ashley blir glad över beskedet för då kan han ägna sig åt barngruppen igen. Laurel ser däremot besviken ut när hon får veta att Marlons hjälp inte behövs längre.
 
Alan dyker upp och håller Sandy sällskap. Sandy tycker det är tråkigt och smiter iväg med förevändningen att han ska handla något som de kan äta medan de spelar kort.
 
Rachel vill bjuda Sam på en brownie efter att de lämnat barnen i barngruppen. De möter Sandy, Mia och Belle utanför cafét. Sandy vill ha sällskap till puben så den enda som vill följa med är Belle. Rachel frågar om hon får bjuda Sam på en öl någon dag.
 
Paddy märker genast att Marlon är förälskad. Marlon förnekar det men inser sedan att det kanske stämmer. Paddy berättar det för Bob som givetvis skojar om det.
 
Lisa vill sluta tidigare från fabriken för att hämta Samson när Sam fått förhinder. Nikhil säger att det får lösas på annat sätt eftersom hon faktiskt ska jobba hela arbetspasset. Lisa blir sur och muttrar. När Nikhil sedan måste gå iväg på affärsmöte så låter han Gennie se till att arbetarna sköter sig.
 
Chas försöker prata med Aaron men han är inte intresserad, varken av att prata med henne eller någon annan. När han sedan ska lämna en bil som blivit lagad på verkstan så följer hon med honom. Aaron är förbannad och börjar köra fort och slarvigt. Cain åker bakom dem eftersom han följer med så de får skjuts hem efter att de lämnat bilen.
Plötsligt tappar Aaron kontrollen över bilen och den sladdar över vägbanan...
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Laurel och Marlon..? Vad händer..? Hade varit bättre om Aaron fått "lite" fängelse..Om han tycker att han vill sitta inne.. Däremot ska han sluta sura på Hazel, det var , var och ens beslut , det dom gjorde..Är man vuxen nog att ta beslut får man vara vuxen nog att leva med det..

2013-03-13 @ 15:00:30
Postat av: Anonym

Tycker så synd om Aaron och är så trött på ego- Rhona. Jag tyckte också att Amelias brorsa såg ut som en tjej.

2013-03-13 @ 16:12:24
Postat av: Agneta

Äsch jag är inte anonym :)

2013-03-13 @ 16:13:13
Postat av: AnnaS

Hoppas inte Amelias brorsa ska bli kvar i serien. Räcker med en skitförbannad tonåring (Aaron). När ska han växa upp och ta ansvar för sig själv och sluta förpesta livet för alla andra? Det såg ju ut som om Chas slog i huvudet i kraschen.. Det kanske kan få Aaron att tänka om.
Gulligt med Laurel och Marlon! Tycker att Marlon blivit en mycket bättre skådis på sistone. Och Laurel kan behöva nån roligare än tråkAshley!

2013-03-13 @ 23:22:01
Postat av: Jonas

Jag var helt övertygad om att brodern var Amelias mamma.

2013-03-14 @ 08:57:55
Postat av: Tina V

Jag har börjat tröttna på Aaron, så självupptagen och jobbig.
Åk från Emerdale och börja ett nytt liv, istället för att förpesta alla andras.
Inte fler konstiga typer nu, in med fler män och kvinnor så det kan bli lite kärlek och glädje.
David borde kräva Leyla på pengar, hon var ju också ansvarig för deras utgifter.

2013-03-14 @ 10:43:47
Postat av: Jonas

Leyla är väl inte bara delvis ansvarig för utgifterna. Som jag förstod det gällde de obetalda räkningarna affären, som väl drevs av Leyla. Hon är således helt ansvarig.

I övrigt är arbetsmoralen på fabriken fortsatt låg. Nikhil har egentligen helt rätt i att det inte är hans problem att Lisa skulle hämta Sam. De har trots allt inte flextid.

2013-03-14 @ 13:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0