Fiskpaj och anonyma klockringare

Ashley lagar mat till Sandy och barnen för han tänker bjuda ut Laurel på middag. Han måste bara hitta någon som vill hålla Sandy sällskap.  Sandy retar Ashley med att fråga om det är anonyma klockringare som har möte ikväll.
 
Bob möter Hazel ute på gatan och erbjuder henne jobb i cafét några timmar i veckan. När han senare hämtar henne för att hon ska komma ut lite medan byggjobbarna renoverar hennes hus så leder han henne till cafét och låter Brenda visa henne hur nya kaffemaskinen fungerar.
 
Rachel kommer in på cafét och frågar om det finns jobb där för henne men hon får svaret att de precis anställt Hazel.  Amelia kallar Rachel för mamma och vill gå ut till gungorna. Där möter de Sam och Samson som får bråttom därifrån. Amelia hinner berätta att hon fyller år i morgon och hon hoppas att de ses då.
 
Jai ser Charity på puben och han går fram till henne och ber om bilnyckeln eftersom han vill ha tillbaka bilen. Han går sedan fram till Gennie som sitter vid bardisken och erbjuder henne bilen, hon kan även få några körlektioner om hon vill. Gennie blir generad och tackar nej.
 
Amy pratar med Victoria om hur det gått med Val och Eric. Hon börjar ångra sig och vill boka tid för abort igen men Vic påminner henne om att hon inte har pengarna kvar. Victoria säger till Amy att prata med Pollards för snart kommer graviditeten ändå att synas.
 
Declan utmanar Jai på lerduveskytte. Nikhil vill följa med men får inte det denna gång.
När de sedan kommer ut på ängen så är Declan på ett konstigt humör men det visar sig att han tänker konfrontera Jai för att få veta sanningen. Declan är besviken över sveket för över 20 år sedan och att Jai inget sagt under alla år. Han berättar också att Mia är Jais son. Jai blir givetvis chockad.
 
Laurel söker upp Marlon för att berätta om en idé hon har. Hon tycker han ska skriva en kokbok och vinsten för den ska han ge till föreningen för Downssyndromskadade. Marlon blir eld och lågor och vill att någon provsmakar hans recept. Laurel tackar ja till erbjudandet. Hon berättar också att middagen med Ashley varit trevlig men att kvällen slutat hemma med tjafs mellan Ashley och Sandy.
 
Jai berättar för Nikhil om Mia. Nikhil försöker förstå och trösta sin bror. Jai vet inte vad han ska göra så han söker upp Declan på Home Farm.
Declan som har svårt att se Mia i ögonen försöker få henne att resa bort. Han erbjuder henne att åka till Nice för att kolla in ett hotell han tänkt köpa. Mia blir glad och börjar planera resan på en gång. Declan berättar sedan sanningen för Dermot och att han inte vill att Mia kommer tillbaka.
 
Cain pratar med Gennie på puben och får då veta att Charity försökt sabba för Nikhil och att det var därför Jai dumpat henne. Givetvis måste han berätta att han vet det för Charity.
 
När Jai kommer till Home Farm så är Mia hemma. Hon har inte tid att prata med dem eftersom hon planerar resan ihop med en kompis. Jai vill veta vad Declan ska göra och säga och han får då veta att Declan tänker skicka iväg Mia och att hon inte ska få återvända. Declan säger åt Jai att han inte vill att Jai pratar med Mia, aldrig någonsin. Jai säger att han aldrig kommer att säga något till Mia men Declan litar inte på honom. Då tror Jai att Declan gör sitt livs misstag genom att skicka iväg henne som "något slags skadat gods" och att han kommer att ångra sig.
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Aaron var med idag. Trodde han hade lämnat? :S Bor han hos Chas eller var håller han hus? Måste missat det/dem avsnitten :/

2013-03-26 @ 15:30:55
Postat av: Jonas

Aaron och Chas bor hos Diane på puben, om jag har förstått det rätt.

2013-03-26 @ 20:13:03
Postat av: AnnaS

Varför detta daltande med Sandy? Karln är ju vuxen och har bara stukat foten.

2013-03-26 @ 22:12:07
Postat av: Göran

Jag har inte sett några spoilers. Men inte kan dom vara helt säkra på att det är Jais dotter endast med bakgrund av vad Ella sa.

2013-03-27 @ 00:04:38
Postat av: Tina V

Hur tänker Declan, kan han inte älska ett barn som han varit med och uppfostrat bara för att hon kanske inte är hans kött och blod.
Nu straffar han Mia och skickar bort henne, då kanske det är bättre att Jai får vara hennes pappa istället.
Börjar tröttna på Sandy och Ashley, hade jag varit Laurel hade jag ställt ett ultimatum.
Sluta bråka annars flyttar jag ut, eller ni får flytta.

2013-03-27 @ 08:00:12
Postat av: Frida

Det hade varit rätt ''komiskt'' om Declan skjutit Jai om man tänker på vad den förra ägaren av Homefarm gjorde...

2013-03-27 @ 08:53:45
Postat av: 'Stina

Bort med Sandy tack. Declan beter sig väldigt omoget. Han kan ju inte överge sin dotter som han kännt i 20 år bara för att han kanske inte är den biologiska pappan

2013-03-27 @ 13:42:59
Postat av: SoP

finns det inga servicehus öht i England ? Familjelojalitet är en sak, dumhet en annan.ut med gubben.

2013-04-06 @ 00:47:28
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0