Ellas nästa drag

Andy ska prata med Debbie angående Sarahs ledighet under sommaren eftersom de ska planera in besök till Spanien. Han tycker inte om att Cameron lägger sig i så han går därifrån och ber Debbie höra av sig senare.
Väl hemma så säger han till Alicia att han tycker att det är jobbigt att åka ifrån byn där han växt upp och där hans dotter bor. Alicia verkar inte helt förstå hans längtan efter Sarah för hon säger att dottern kommer att hälsa på.
 
Ella försöker prata med Mia när hon kommer in på cafét och ser dottern med Katie och Holly sitter. Mia ber sin mamma om att gå därifrån och aldrig mer visa sig.
 
David träffar Alicia och han ber om ursäkt för det han gjorde dagen innan. Hon förstår honom och förlåter honom när han säger att han faktiskt saknar Leyla jättemycket.

Alicia säger upp sig på puben även om det är några veckor kvar men nu är det officiellt.
 
Alan spelar kort med Sandy men Sandy använder en märkt kortlek så det går inte så bra. De spelar sedan Löjliga familjen med en barnkortlek och då går det bättre för Alan. Sandy är rätt påfrestande så Alan orkar inte vara hans sällskap längre, inte den närmaste månaden i alla fall.
 
Ella tröstar sig med vin och Jai försöker prata med henne. Hon hintar om att de två gjort samma fel i samma säng så han borde förstå hur det känns. Charity ringer och säger att hon och Noah är på väg hem.
Ella kan inte släppa tanken på Jai och hon tror att hans vänlighet beror på att han är intresserad av henne. Jai blir förbannad när Ella försöker förföra honom och han säger åt henne att packa ihop och flytta ut.
 
Victoria följer med Amy till ungdomsmottagningen och de får skjuts av Cain som vill se till att de kommer dit. Amy får veta att de måste göra ultraljud innan aborten och att det sedan kommer att ta en vecka innan själva ingreppet. Hon vill inte titta på skärmen men kan sedan inte låta bli. När hon kommer ut till Victoria så är hon skärrad och antagligen börjar hon inse att det är en liten bebis i magen.
 
Declan, Katie, Mia och Dermot sitter på puben. Ella är också där men när Adam kommer in så blir det liv i luckan. Mia säger åt Adam att inte smyga iväg utan ber honom att stanna kvar. Sedan berättar hon högt och tydligt allt om hennes mamma och Adam för alla som vill höra.
Ella blir  ledsen och går ut. När Kate går förbi så börjar Ella att tjafsa igen och hon säger att snart kommer den stora bomben och då blir det inte lätt varken för Katie eller Declan.
 
Nikhil tjatar på Jai om att konfrontera Charity när hon kommer hem om den felaktiga leveransen men Jai vill inte det.
 
Ella packar ihop och flyttar in på värdshuset. När hon möter Cain så säger hon till honom att hon och Jai haft ihop det medan Charity var på semester. Cain skyndar sig att tala om det för Charity som inte tror på honom.
 
Charity pratar med Ella som inte förnekar något utan talar om vitt och brett om hur bra de haft det medan Charity var borta. Det gör att Charity rusar in på fabriken för att få reda på sanningen men Jai kontrar med att han då vill veta sanningen om leveransfelet.
 
Declan söker upp Ella och erbjuder henne en enkel resa till Singapore men hon vill inte lämna byn för Mia finns där. När hon sedan söker upp Mia får hon veta att Mia helst skulle se henne som död. Ella packar då ihop sina saker och precis innan hon åker så träffar hon Declan. Hon säger att hon lurat honom hela tiden och att han inte är pappa till Mia för det är Jai som är hennes biologiska pappa. (Om det stämmer så är det en bra förklaring till Mias mörkare färger)
Declan står kvar på vägen och vet inte vad han ska tro.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Ella kan nog tala sanning, i och med att både Jai och Mia är mörka. Ella är blek som ett mumintroll och Declan är inte direkt mörk. Det skulle även vara typiskt Ella att inte berätta om en så stor sak, eftersom hon är så självisk.

2013-03-23 @ 09:01:50
Postat av: Jackson

Declan verkar ju jätteskärrad vid beskedet, så förmodligen tror han att det är sant.

2013-03-23 @ 09:21:20
Postat av: ELIZA

Och vem drabbar det, ett sånt besked. Mia så klart,hoppas att hennes liv inte blir så förändrat. Har man haft en pappa så länge så borde det förblivit så. Ella, får jag hoppas aldrig visar sej något mer...

2013-03-23 @ 10:01:41
Postat av: Kristina

Ja, då fick man förklaringen till varför Mia är så mörk när hennes föräldrar inte är det. Har hela tiden tyckt det var konstigt. Att inte Declan undrat över detta!
Men när ska Amy få tummarna loss och berätta allt för Val och Eric? Jag hoppas så att hon behåller barnet om hon nu vill det. Cain får inte tvinga henne till abort!

2013-03-23 @ 17:22:37
Postat av: Maria

Vilken chock men samtidigt inte. Mia måste vara ngt av ett biologiskt undantag för att två vita personer får ett så mörkt barn är ju inte vanligt. Vet personer som har varit med om samma sak i verkliga livet och det är ett riktigt trauma. De visar samma symptom som adopterade. Men Mia kommer väl gråta ngr krokodiltårar och fortsätta som vanligt... ;)

Hoppas också att Amy behåller barnet, förutsatt att hon skärper till sig rejält. Undrar hur val och Eric skulle ta den nyheten med tanke på hur illa hon ligger till. Hon är ju nästan utanför dörren redan efter alla problem hon ställt till med. Konstigt att hon inte tog dagen-efter-piller om de inte skyddade dig.

Tycker att Cameron har en konstig ton gentemot Andy. Tror han att ngr månader med leka-pappa-leken gör honom till Sarahs pappa? Har inte han egna barn att ta hand om? Förstår mig inte heller på debbie, säger inte camerons beteende ganska mkt om honom som person? Jag skulle fly illa kvickt...

2013-03-23 @ 17:39:18
Postat av: ELIZA

Har tänkt på Mia`s hudfärg hela tiden,men hade jag sagt nåt så är det spoiler??? Visste inte nåt..Blev konstigt när Andy nu börjat tveka inför flytten...Att han lämnar en dotter kvar i byn var väl ingen överraskning...Men nuuuu spoilar jag... Tror inte det blir nån flytt..För att Alicia berättar om Davids invit,och då vill inte Andy satsa på utlandsflytt...För undrar om inte Alicia blir liiite intresserad när inte flytten går fort nog för henne...??

2013-03-23 @ 19:10:03
Postat av: AnnaS

Och hur är det med Sarahs prover? Visar det sig att hon är sjuk kommer inte Andy att flytta.
Jag tycker att scenen på puben där Mia, Declan, Ella och Adam möttes kändes som nåt som Shakespeare kunnat skriva! Och spännande när Ella avslöjade att Jai är Mias far. Om det nu är sant - men som så många säger är ju Mia för mörk för att ha Declan till far. Det här kan bli intressant att följa.
Kommer Charity att dumpa Jai eller kommer Jai att dumpa henne? Hur som helst dags att dom gör slut, jag är trött på det orealistiska paret.

2013-03-23 @ 23:44:42
Postat av: Jin

Fy fan vilken vidrig karaktär Ella är/var ?, stora tuttar eller inte, släppa en sån bomb efter allt hon
gjort måste jag ranka bland det värsta jag sett i HTG.

2013-03-24 @ 04:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0