Den bittra sanningen

Cain fortsätter pika Amy om vad som är bäst och hon kontaktar en klinik och bokar tid. Hon berättar det sedan för honom och hon säger att det kommer att kosta ca 1000 £. Cain säger att han tänker följa med henne dit.
 
Mia kommer hem till Adam. Han är orolig för att någon ska se dem men hon vill inte smyga längre. Adam säger att det är bäst att han berättar för Declan. Mia går med på det bara de slipper smyga med förhållandet.
 
Sandy har varit hos läkaren och fått veta att han måste vila sin fot ett par veckor till eftersom det inte läkt som det ska. Alan såg inte allt för glad ut över att få höra det eftersom det betyder att han måste vara Sandys sällskap ännu längre tid.
 
Alicia kommer till David och säger åt honom att rycka upp sig. Han får order om att städa upp och ta hand om sig själv så fixar hon lite mat. Jacob har väldigt kul när han pikar David om klänningen. När David ska äta kommer Nikhil dit. David pratar väl om Gennie och säger till Nikhil att hon är en bra kvinna men Nikhil har svårt för att se dem tillsammans. David fortsätter att lovprisa Gennie och kanske får Nikhil andra tankar...
 
Declan och Katie sitter på puben när Ella kommer in. Hon är rasande över att Declan inte bryr sig om Mias känslor. Ella går hem och Jai följer med henne. De dricker vin när Mia kommer på besök och Ella frågar ut henne om Katie. Ella blir inte gladare när hon märker att Mia vet om att Declan träffar Katie och att hon inte verkar ha något emot det. Mia berättar sedan att hon och Adam träffas igen och då säger Ella att orsaken till att Adam gjorde slut med henne var för att han visste om att Ella varit otrogen.
 
Debbie är sen med mensen men det visar sig att hon inte är gravid.
 
David rycker upp sig och börjar ta hand om affären. Hannah visar honom alla obetalda fakturor som bara ligger och det visar sig att Leyla bytt leverantör så fort en räkning kommit. Han får sätta sig och ringa runt för att ordna upp problemen.
 
Mia konfronterar Adam om vetskapen om hennes mammas otrohetsaffär. Han blir först orolig när han får veta att Ella skvallrat men inser sedan att hon inte sagt hela sanningen så han lugnar ner sig. Han och Mia bestämmer att de ska ses på Home Farm eftersom ingen kommer att vara hemma sen.
 
Jai pratar med Declan på puben och han råkar nämna att Mia och Adam träffas igen. Det gör att Declan skyndar sig hem för att prata med dottern. Jai säger till Ella att han råkat göra bort sig och hon får veta att Declan vet så hon skyndar sig också till Home Farm.
 
Adam kommer ner i köket med nästan inga kläder på sig. Han blir något förvånad när Declan dyker upp. Declan är förbannad och vill att Adam sticker men precis då kommer Mia ner i köket. Hon märker att något står på och precis då rusar Ella in. Mia kräver att få veta vad som händer men både Adam och Ella försöker stoppa Declan. Tillslut berättar Declan om otroheten mellan hennes pojkvän och mamma. Mia blir förkrossad och säger åt dem att sticka. Declan kramar Mia och försöker trösta henne.

Kommentarer
Postat av: Lena

Äntligen. Nu kanske vi slipper Mias mamma. Elak och egoistisk och ocharmig och.......
kan hålla på hur länge som helst

2013-03-20 @ 13:31:12
Postat av: Anonym

I morgon blir det bara ett avsnitt igen på grund av curling 12.25. Ett otyg med de här sportsändningarna.

2013-03-20 @ 13:52:23
Postat av: Anonym

Fler ändringar: från måndag nästa vecka börjar HTG sändas 12.10 till 13.10. Permanent ny tid tydligen.

2013-03-20 @ 13:56:42
Postat av: Lena

Tack du Anonyma:-)
Har programmerat i förväg för lång tid så på måndagen hade jag blivit besviken.

2013-03-20 @ 15:14:25
Postat av: Jackson

Hur skall Mia klara det hemska beskedet utan att bryta ihop totalt??? Hur skall hon någonsin våga lita på någon igen?

2013-03-20 @ 16:40:16
Postat av: Stina

Visst tycker man synd om Mia. Håller faktiskt med Cain, Amy klarar ju inte att ta hand om sig själv hur ska hon klara ett barn. Förstår inte hur Ashley och Laurel står ut med att ha Sandy boende hos sig , kan han inte försvinna ur serien snart

2013-03-20 @ 17:14:02
Postat av: ELIZA

Ella är rasande för att Declan inte bryr sej om Mia´s känslor???? Men halåååå, hur bara kan du,Ella???? Elaka kärring...

2013-03-20 @ 19:07:22
Postat av: finländskan

Jag håller helt med ELIZA: Hur kan du, Ella??? Jag förstår inte Ellas logik då hon säger "Hur kan Declan göra detta mot mig?" (att han är tillsammans med Katie alltså). Det är ju Ella som borde skämmas ögonen ur sig, eller har hon helt glömt bort vad hon själv gjorde med Adam???

Jag börjar tycka synd om Amy nu, först dendär Jared och utpressningen, och sen gravid. Och med Cain dessutom!

2013-03-20 @ 19:37:02
Postat av: Jonas

Även jag tackar "Anonym". Ska omprogrammera min recorder nu.

Skönt att Mia äntligen fick veta, även om det är tragiskt på många sätt.

2013-03-20 @ 20:00:48
Postat av: SoP

Men Amy- vad jiddrar hon om? 1000 pund på en Ungdomsmottagning?

2013-03-21 @ 05:44:33
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Tina V

Bra att någon har koll på tiden, nu får man äta lunch senare så det passar ihop med HTG.
Jag måste ha missat något, varför har inte Leyla betalat några räkningar?
Vad hände med Jimmy och Nicola, ska dom leva så här eller har dom skilt sig?
Jag hoppas också att Ella försvinner, en riktig häxa är hon.
Varför måste dom para ihop par med så stor ålderskillnad, Ella och Adam, Declan och Katie, Cain och Amy, Katie och den där polisen.
Hoppas på lite nya ansikten och mer kärlek, en ny tjej till David hade varit bra.

2013-03-21 @ 07:22:16
Postat av: Jonas

SoP: hon skulle gå privat, därav priset.

Tina V: Leyla är inte så begåvad att hon förstår att räkningar måste betalas. I stället bytte hon i stället leverantör. David tror att hennes kärlek till Jacob tog upp all hennes tid och att hon därmed negligerade räkningarna.

2013-03-21 @ 08:05:24
Postat av: finländskan

Ja, in med nya ansikten, nu har ju både Scarlett, Eve och Leyla försvunnit inom en kort tid.

2013-03-21 @ 08:57:24
Postat av: Tina

Tina V: Ja nu får vi ta lunch lite senare;)

finländskan: Lite nya ansikten hade inte skadat och då helst inte några nya Dinglesläktningar. Vanligt folk alltså.

Tycker så synd om Amy. Under den dät tuffa utan gömmer sig en väldigt osäker liten tös.

2013-03-21 @ 10:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0