Davids lilla klänning

Jag har precis sett gårdagens program på tv4 play men det fanns bara ett avsnitt, visades det bara ett?
 

 
Cain låser dörren när han och Amy gått in i huset. Han vill tvinga henne att ringa kliniken om ett aborttid men hon vägrar. Han försöker övertala henne och få henne att förstå att han inte vill ha med dem att göra och att barnet ändå kommer att bli omhändertaget. Tillslut säger han att hon får till i morgon på sig för att ordna upp saken, annars ser han själv till att hon förlorar barnet.
 
Andy berättar för John att de bestämt avresedatum. Alicia och han flyttar om fyra veckor. John vill att de firar med en öl på puben men då blir Holly ensam hemma. Hon har inget emot det eftersom hon måste lära sig att klara sig själv.
 
Val och Eric undrar var Amy är och de märker att Zak också letar efter henne.
 
David vill supa ännu mer men Nikhil försöker stoppa honom. När Nikhil sedan är på väg hem så möter han Ella i butiken och hon vill handla vin men han säger att det är stängt. Precis då ser de David ragla omkring på gatan i Leylas brudklänning. David går till puben för han vill ha öl. De som sitter där får sig ett gott skratt. Nikhil och Alicia hjälper en vilt protesterande David hem igen.
 
Declan ser Katie på puben och han kan inte sluta titta på henne. Ella kommer in och märker det men Declan bryr sig inte. Han går sedan fram till Katie som fortfarande är sur på honom. Declan följer med henne ut och de pratar och tillslut inser de att de inte kan hålla sig ifrån varann. De går hem till Home Farm men precis då kommer Mia ner för trappan och ser dem. Mia säger att det är ok, de är alla vuxna och hennes pappa får träffa vem han vill. Både Katie och Declan blir förvånade och undrar vad som hänt.
 
Victoria är orolig för Amy och tillslut hittar hon henne. De går hem till Pollards för att prata. Vic lovar att hjälpa sin kompis och hon försöker få Amy till att berätta för Eric och Val. De går till värdshuset men Val är så irriterad på Amy som hållt sig undan att hon inte orkar lyssna på henne nu.
 
Amy och Victoria går hem till Vic. Amy berättar att hon tänker göra abort eftersom barnet ändå inte har någon bra framtid tillsammans med henne.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag hade, som vanligt, spelat in och kunde i alla fall bara se ett avsnitt. Det kändes snöpligt.

2013-03-20 @ 09:06:32
Postat av: Lena

ja det var bara ett eftersom de ville visa en curlingmatch:-)

2013-03-20 @ 09:15:03
Postat av: finländskan

Ja, igen en gång fick vår ädla serie ge vika för sportprogram .. :o(

David var bara för rolig i dethär avsnittet, jag fick skratta åt hans fina skådespeleri flera gånger. Hoppas dock att han kommer ur sin sorg så att han inte fastnar i alkoholträsket.

2013-03-20 @ 09:31:26
Postat av: ELIZA

Denna djävla sport...Har själv typ ÅTTA!!! sport kanaler.. ANVÄND DOM!!! David spelade lysande!!! Tror aldrig jag skrattat så gott i HTG..Amy tog ett bra beslut,om hon nu genomför det..

2013-03-20 @ 10:12:49
Postat av: Tina

David var lysade eller skådespeleriet var det. Kul att få skratta för omväxlings skull. Sedan får han väl ta och rycka upp sig i sin självömkan.

Amy får snart lov att sluta upp med leka struts och ta tag i sina problem. Vissa av dem försvinner ju inte av sig själv.

2013-03-20 @ 10:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0