Dags för ännu en rättegång

Idag var det dags för rättegången mot Aaron. Hazel fick vittna och åklagaren (rätt lik Dustin Hoffman) ställde frågor så Hazel fick det som att låta som om Aaron var skyldig till mord, inte medhjälp till självmord.
Chas blev förbannad på henne men lugnade sedan ned sig.
Andra dagen fick Jerry vittna och han hade ingen förståelse för det Aaron gjort.
De fick även se några av de videoinspelningar Jackson gjort.
 
Ashley kom till rättegången för att visa sitt stöd. Chas och Cain blev inte glada men Hazel sa att det var ok.
 
Scarlett är sur på Carl och Edna som märker det vill veta varför. När Edna hör vad som hänt är hon också besviken på Carl. Jimmy som försöker lösa problemet vill att de tar med Scarlett som aktieägare i deras åkeri. De vill göra upp en avbetalningsplan med ränta för att hjälpa henne med ekonomin som håller på att gå åt skogen på grund av företaget som inte är lönsamt. Scarlett blir sur när hon hör det och tror att de bara är ute efter hennes pengar.
 
Ella söker upp Katie på kontoret och är väldigt tvetydig när hon pratar om hur Declan byter ut saker och ting varje år och sedan kastar det på soptippen. Katie tycker hon är sorglig som håller på och hon berättar det för Declan som söker upp Ella och säger åt henne att låta Katie vara annars kommer han att berätta för Mia om Adam. Ella tror inte han kan såra sin dotter så djupt men Declan svarar att han kan tänka sig att göra det för Ellas skull.
När han berättar för Katie att Ella inte kommer att besvära henne mer så säger Katie att hon kan tänka sig att ha ett förhållande i smyg med honom. Precis när de ska kyssa varann så backar Declan och säger att han inte kan svika Mia.
 
Belle har börjat titta i olika tidningar efter skönhetstips och idag hittade hon en ny frisyr hon provade ;)
Hon fick hjälpa Sam med Samson men råkade dra i honom så han ramlade. Sam som märker att sonen är ledsen över att gå i skolan, känner att han inte är någon bra pappa men Belle säger att det är han även om han inte är bra på allt.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Jag blev väldigt rörd när de spelade upp Jacksons video, där han berättade om sitt val och hur svårt det var för Aaron och Hazel. Det är svårt att förstå hur Jerry kan vara så tjurskallig och inte tar hänsyn till vad Jackson säger på videon.

Declan borde berätta för Mia om Ellas affär med Adam, det skulle säkerligen sätta Ella på plats. Så klart Mia skulle bli helt förtvivlad en tid, men jag tror ändå att det skulle bli bäst så.

2013-03-04 @ 16:13:14
Postat av: Carina

Håller med, tycker också att Declan ska berätta.
Fattar inte vad Ashley skulle på rättegången att göra. Bra sagt av Laurel, om det var för deras eller hans skull...

2013-03-04 @ 21:59:34
Postat av: Andrea

Ja, de skulle sätta Ella på plats.

2013-03-05 @ 01:38:33
Postat av: Jonas

Varför måste alltid Hazel skaka på huvudet eller nicka hysteriskt efter varenda mening? Hoppas att hon blir utskriven snart. Jag är väldigt trött på hennes självupptagenhet (framför allt "So I said to myself, I said: Hazel etc).

Håller med om att det var dumt av Ashley att gå på rättegången.

2013-03-05 @ 07:58:58
Postat av: Ashley

Förstår inte hur Ella tänker, hon måste ha en väldigt konstig uppfattning vad äktenskapet är och vad kärlek är. Varför skulle ngn vilja ha henne? Vad har hon att erbjuda? Dessutom är det ytterst olämpligt att dricka med sin dotter såsom hon gör. Mias beteende är också märkligt. Borde inte hon försöka få sin mamma att skaffa hjälp, ställa henne till svars för vad hon har gjort och inte ge sig på sin pappa.

Undrar om inte aaron insåg att han borde skaffat en mer kompetent advokat inom det området.

2013-03-05 @ 08:41:21
Postat av: Maria

Skrev inlägget ovan och inte Ashley. Tänkte på honom och att det var ett dåligt beslut att gå på rättegången.

2013-03-05 @ 08:42:48
Postat av: Kurt

Vadå ? Ella är ju supersexig !

2013-03-05 @ 08:45:16
Postat av: Jonas

Ella ser hemsk ut. Skrattade nästan högt när hon anlände till puben och hon då förklarades het.

2013-03-05 @ 09:07:08
Postat av: Andrea

för mycket botax där. Hon kan spela häxa om hon vill.

2013-03-05 @ 17:22:45
Postat av: SoP

Jag tänkte på hur gammal Mia är,men hon måste ju rimligen vara vuxen,hon dricker ju på Puben,så jag undrar varför vuxna barn "alltid" bor hos föräldrarna o också förväntar sig att de ( föräldrarna) ska valsa efter deras pipor? Vuxna ungar har väl inte NÅT med att göra vem deras (ofta skilda) föräldrar vare sig ligger med eller umgås med- verkligen märkligt.

2013-03-06 @ 20:27:01
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0