Barn eller inte?

Amy får veta att hon är gravid. Hon sjukanmäler sig hos Zak men dyker sedan upp i alla fall. De ska måla om Sarahs rum och det gör att Amy får tillfälle att prata med Cain. Han är inte glad över att Amy hänger i hans hus och han tror att hon är intresserad av honom så han gör det klart för henne att han inte vill att något händer mellan dem igen. Hon säger att snart få de ändå en påminnelse om deras träff. När Cain inser vad hon menar så blir han väldigt irriterad och förbannad. Han säger åt henne att hon måste göra abort. (Han var gladare över barnet när han var ihop med Jasmine, Ashleys brorsdotter)
 
Adam träffar Mia i byn och han vill att de ses igen eftersom han menade det han sagt till henne tidigare. Mia säger att han kan komma hem till henne eftersom hon kommer att vara ensam i huset.
 
Katie sitter på kontoret på Home Farm när Declan kommer in. De börjar genast flirta med varann men när han böjer sig fram för att kyssa henne så flyttar hon på sig. Strax efter kommer Ella in och det gör Declan irriterad. Han ser till att hon lämnar huset och när han sedan säger till Katie att han vill åka iväg med henne till något hotell så säger Katie nej och går därifrån.
 
Nikhil lyckas sälja den choklad som blev över efter den felaktiga leveransen. Tyvärr så måste han sälja den för produktionskostnaden utan övertidsersättningen. Jai är inte så glad och han vill fortfarande inte tro Nikhil när han säger att det är Charity som ligger bakom problemet med att det blev fel.
 
Holly avslutar sin metadonkur och familjen firar lite på puben. John och Moira erbjuder Holly att ansvara för administrationen i det nya företaget istället för att jobba kvar på fabriken. Holly svarar med att fråga om de har råd att anställa henne.
 
Amy berättar för Victoria om inbrottet och sedan berättar hon om graviditeten. Victoria erbjuder sig att följa med Amy till kliniken om det behövs och hon säger till sin vän att hon måste ta och bestämma sig för om hon vill behålla barnet eller inte. Oavsett hur hon väljer så måste hon berätta för Val och Eric.
 
David orkar inte ta hand om något utan super sig full istället. Han låter huset förfalla och Hannah får ta hand om butiken så gott hon kan. Nikhil frågar om David vill följa med ut och springa men David orkar inte. Leylas brudklänning har kommit med ett paket från posten och det gör inte David gladare.
 
Adam dyker upp på Home Farm och Mia är glad. Dermot inser vad som händer och han lovar att inget säga till Declan. Adam är inte beredd på att visa upp deras nya förhållande i byn än. Tyvärr råkar Holly se dem och hon retar honom för att han ligger illa till.
 
Nikhil skickar blommor med bud till Gennie som tack för att hon ställer upp för honom. När hon sedan ska tacka honom för det så påpekar han tydligt att det bara är för att hon jobbar så bra, inget annat.
 
Val är orolig för Amy som hon märker mår dåligt. Hon försöker prata med Eric men han säger att de gjort nog för flickan.
 
Declan försöker prata med Katie men hon vill inte smyga längre och han lovar att prata med Mia så fort han kan. Mia som sitter i bilen med Adam ser sin far med Katie. Först blir hon upprörd över att pappan fortfarande träffar Katie och tydligen gör det i smyg men sen inser hon att hon gör precis samma sak. Adam blir orolig för att Mia kommer att berätta för Declan om dem.
 
Cain ser Amy och han vill prata med henne. Hon är inte intresserad eftersom hon vet vad han tycker. Då säger han att han tar hand om sin familj oavsett vad som händer. Det slutar med att Amy följer med honom hem.
 

 
Tuva: Ja det är ok att länka hit på Facebook även om jag själv inte är med där. Det enda man får vara tydlig med är att här diskuterar vi endast de svenska avsnitten bland kommentarerna för vi vill inte veta i förväg vad som händer. Däremot finns det en flik "Närmaste framtiden" uppe vid headern som man kan klicka på om man vill diskutera det som händer i de engelska avsnitten.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag undrar vad Cain ska göra med Amy nu. Han såg ju riktigt skum ut när han stängde dörren. Jag hoppas att hon talar om allting för Val snart
Att David har flippat ut känns jobbigt.
Varför lyssnar inte Jai på Nikhil? Han vet ju att Charity kan göra dumma saker. Och varför går inte Nikhil och pratar med Chas om saken.
Jag fattar inte varför Nikhil är så taskig mot Gennie hela tiden. Jag förstår om hon säger upp sig.
När ska det komma fram vad Adam och Ela har gjort?

2013-03-18 @ 22:05:13
Postat av: finländskan

Jag tycker att Cain har varit väldigt argsint mot Amy de senaste avsnitten, hoppas att han inte hittar på nåt riktigt dumt nu då han fick henne att gå med in i huset. Hans tongångar var ju mildare just då, men jag undrar om det var bara för att locka henne med sig.

Adam är ju naiv om han tror att det inte skall komma fram att han är tillsammans med Mia igen. Jag kan tänka mig att det är just det som är meningen nu, att Declan får veta, det blir spännande att se om han berättar för Mia om Adam och Ella. Jag hoppas att han gör det, så att Ella blir riktigt bortgjord inför hela byn.

David .. ja, det är ju ett sorgligt kapitel. Jag hade inte väntat mig att Leyla skulle åka bort. Har hon faktiskt lämnat serien helt?

2013-03-19 @ 05:41:20
Postat av: Andrea

ja, de verkar ju som hon är borta men lite märkligt sätt att lämna. Hur ska hon klara sig utan jobb och pengar.

2013-03-20 @ 01:04:38
Postat av: Jonas

Är det bara jag, eller var det bara ett avsnitt igår?

2013-03-20 @ 07:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0