Amys hemlighet -er

Nikhil har jobbat ensam hela natten på fabriken. Gennie kommer dit och märker det. Hon försöker prata med honom och det visar sig att han pratat med Declan som kommer dit med Nicola för att hjälpa till.
De börjar packa godis när Jai dyker upp. Han har pratat med Gennie som råkat nämna problemen på fabriken. Jai styr upp det hela och förhandlar med personalen, Holly och Roz i alla fall. De ställer några krav men sedan återvänder de till fabriken för att göra klart arbetet.
Jai tvingar Nikhil till att be hela personalen om ursäkt. (Jag tycker inte Nikhil hade för orimliga krav på sin personal, de kommer och går nästan som de vill och ofta jobbar de inte speciellt effektivt. Sen kanske han inte är speciellt smidig när han pratar med dem men Jai ger med sig allt för lätt)
Efter arbetsdagen så ber Nikhil Gennie om ursäkt för att han betett sig illa. När hon är på väg att gå så kommer hon på att hon borde berätta att hon hört att Charity pratat illa om honom inför personalen.
 
Amy tar betalt av en av gästerna på värdshuset. Hon får pengarna i handen precis när Eric kommer in. Han tar hand om pengarna för att han inte riktigt litar på henne och det gör henne besviken. Val kommer in och hon förstår Eric så hon säger till Amy att hon inte orkar försvara henne längre.
 
Roz har ordnat med en anställningsintervju för både henne och Holly på ett modeföretag. Holly tvekar eftersom hon inte känner sig riktigt redo men Moira och hon pratar och tillslut tänker hon att hon ska gå dit i alla fall.
 
Ella och Mia sitter på puben när Alex kommer in och flirtar med Mia men hon nobbar honom. Han fortsätter även om de säger att han stör dem men då kommer Adam fram och säger åt honom att gå. Efteråt så stoppar Adam Mia ute på gatan för han vill prata med henne. De gör upp om att träffas senare.
 
Aaron ber Cain om att få jobbet på verkstan tillbaka men Cain går inte med på det. När Chas får veta det så försöker hon prata med Cain och plötsligt tackar hon honom för att han låter Aaron få en chans till, även om Cain inte sagt något om det.
 
Jared kommer in på cafét när Amy sitter där. Han vill ha mera pengar men hon säger åt honom att han inget får. Alex som också är på cafét kommer och sätter sig vid deras bord och då passar Amy på att gå därifrån. Hon söker upp Cain för att prata med honom men han vill inte lyssna på henne. Zak märker att hon är ledsen och frågar hur det är. Han får veta om att Jared pressar henne på pengar igen.
 
Jai upptäcker att de levererat 2000 chokladlådor istället för 200. Han anklagar Nikhil för att ha gjort fel men då inser Nikhil att det säkert är Charity som försöker sätta dit honom med det här också. Han ber Gennie berätta för Jai om vad hon hört men Gennie är inte så pigg på det. Nikhil försöker få Jai till att tro på honom men eftersom Gennie inte kan bekräfta det som sägs så är tilliten inte så stor.
Nikhil blir då sur på Gennie som inte ställer upp för honom men hon säger att hon är besviken på honom som inte höll tyst om det som hon sagt i förtroende.
 
Mia kommer hem till Adam för att prata. Han var inte riktigt beredd på att hon skulle komma dit och han är orolig för att Declan kan få reda på det. Han ber ändå om ursäkt och vill ha en andra chans. Hon låter honom tro att det kan bli de igen och när han böjer sig fram för att kyssa henne så vänder hon bort huvudet och säger att han får anstränga sig mer för att få henne tillbaka, sedan går hon därifrån.
 
Roz och Holly kommer tillbaka från intervjun. Det visar sig att Holly inte vågat gå dit men Roz får jobbet och även chansen att hyra ett rum i närheten av företaget.
Holly märker att Adam inte talar om för föräldrarna att Mia varit där och när de sedan är ensamma får hon veta om att brodern varit med Ella. Hon har väldigt svårt att tänka sig att det är sant men lovar att inget säga till någon.
 
Zak möter Alex och frågar ut honom om Jared. Alex får veta att kompisen är Amys fosterbror och att han pressar henne på pengar. Zak säger åt Alex att stoppa Jared annars kommer knytnäven att göra det. Det gör att Alex skyndar sig hem för att konfrontera Jared. Jared försöker med några bortförklaringar men Alex är så sur att han kastar ut honom.
Både Zak och Amy ser när Alex säger åt Jared att lämna byn. Jared hotar med att berätta allt och Amy blir rädd för att han ska göra det. Zak ser till att de går in för att reda ut saker och ting. Det visar sig att Amy flirtat med Jared pappa så att hennes fostermamma fått ett sammanbrott och att systern tagits ifrån familjen (uppfattade jag det rätt?)  Zak säger åt Jared att prata med pappan istället för att ge sig på och anklaga Amy som endast varit 14 år vid tillfället. Sedan ser de till att Jared lämnar byn och säger åt honom att aldrig mer visa sig där.
 
Amy försöker prata med Val men hon orkar inte med det just nu. Val skickar hem henne efter arbetsdagen.
Amy kommer hem till ett tomt hus, hon sätter sig i soffan och tar fram ett graviditetstest ur väskan...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Nu tycker jag faktiskt synd om Amy, hon var bara ett barn när hon flirtade med en gift man det är ju han som ska straffas inte hon.
Är det Cain som är pappa till hennes barn?
Jag håller på Nikhil, och hoppas att Charity blir påkommen med sitt lilla fiffel.
Och tack och lov att vi slipper Roz, en sämre kompis blir nog svårt att hitta.

2013-03-15 @ 14:13:39
Postat av: Tina

En stor eloge till Zak, som ställer upp för Amy.

Det är nog säkert Cains barn. Hon försökte ju prata med honom på puben.

2013-03-15 @ 19:11:28
Postat av: Hem till gården på Facebook

Hej, jag driver sidan Hem till Gården / Emmerdale på facebook, och jag undrar om det är ok om jag länkar din blogg på våran sida med hänvisningen att man kan läsa dagssummeringar här på avsnitten om man missat?
https://www.facebook.com/notes/hem-till-gården-emmerdale/har-du-missat-ett-avsnitt-eller-flera/499582936770321

Jag kan även upplysa om att en eventfirma har tagit på sig att anordna en Emmerdaleträff i Sverige till sommaren, allt är i plnaeringsstadiet men vi ger förslag om hur detta event ska utföormas för tillfället.

Vänligen
Tuva, admin Hem till gården sidan
https://www.facebook.com/pages/Hem-till-Gården-Emmerdale/128000230595262

Postat av: Linnéa

Tina: Det var bra sagt. Eloge till Zak :)

Amy var ett barn medan han var en vuxen man. Det finns ingen orsak till att hon ska ses som skyldig!

Tina V: Jag är övertygad om att det är Cain.

2013-03-16 @ 21:10:19
Postat av: ELIZA

Oj, Amy gravid med Cain..Då kanske han blir glad..Visst var någon annan gravid med honom,han var överlycklig,men det bidde inget..Kommer inte ihåg vem det var eller varför det inte blev nåt barn..Varför är Roz en dålig kompis? Har hon inte stöttat Holly och hjälpt henne till ett jobb,så hon kom utanför gården lite? Hoppas på ett avslut med Aaron, om Jackson affären..Är skit less på det där nu...Jag har tydligen missat att det är slut mellan Viktoria och Alex..Varför? Inte för att hon gjort någon förlust...Rhona är verkligen ett hår av hin..Skäller,har fel,och svårt för att be om ursäkt...Få se hur länge Paddy tar det..Charity, ska bli intressant att se hur Jai hanterar det här med henne...Hon är ett dubbelt hår av hin....Men hon löser den eventuella krisen som vanligt..Klipper med ögonfransarna,två glas, champagne,och drar med honom i säng...Ha ha ha...

2013-03-17 @ 12:39:56
Postat av: Jonas

ELIZA: jag tror att Victoria och Alex fortfarande är ihop.

2013-03-17 @ 13:51:51
Postat av: ELIZA

Varför raggade han på Mia då? Trodde det var slut...

2013-03-17 @ 14:28:33
Postat av: Jonas

ELIZA: det är väl inte första gången som han raggar på någon trots att han är upptagen...

2013-03-18 @ 08:16:44
Postat av: Tina V

Det var Roz som lockade Holly in i drogernas värld.
Hon försöker hela tiden locka med henne på fester, trots att hon är rädd för att börja med droger igen.
Skryter om sitt nya jobb fast hon borde se att Holly känner sig utanför.
Uppviglar personalen på fabriken att sätta sig upp not Nikhil, hon har ju nytt jobb och behöver inte oroa sig för att bli av med det gamla jobbet.

2013-03-18 @ 09:46:17
Postat av: Andrea

Chartity måste åka ditt det är hennes fel med personalen pratar illa om deras chef som är hennes pojkväns bro inte okej!!! hon sabbar ju för jai också. men hon vill väll ha ut nikhil ur företaget så att hon och jai ska ha de ihop själva. Hon får väll gå till baren och be om att få jobbet tillbaka hihi

2013-03-18 @ 23:08:59
Postat av: eve

vad heter "Alex" i verkligheten ?

2014-01-15 @ 13:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0