Minnas eller inte?

Aaron har suttit på sjukhuset vid Cains sida hela natten. Zak är också där när Chas kommer över. Zak skyller på att han ska gå iväg för att handla en smörgås. Han blir borta ett bra tag och när Chas ser honom så undrar hon vart han varit eftersom han inte ens har någon smörgås med sig. Det visar sig att Zak suttit utanför avdelningen för nyfödda bara för att få en skymt av Amys baby.
 
Jai och Charity kommer till verkstan där Debbie är. Debbie frågar Charity om hon ska följa med till sjukhuset igen och det får Jai till att undra vad som händer. Han blir irriterad över att hon inte sagt något om det tidigare.
Jai konfronterar Charity och hon erkänner att hon varit oroiig för att Cain ska vakna efterson hon också varit på platsen när han slogs ner. Hon säger att hon helst ser att han dör. Jai erkänner då att han varit så förbannad på Cain att han tänkte mörda honom och det gjorde att han mixtrade med bromsarna på Cains bil men att han sett till att någon forslat bort bilen efter att Cain blivit nedslagen.
 
Laurel och Rhona är på cafét och de diskuterar hur Laurels klänning ska se ut när hon förnyar sina löften med Ashley. Laurel är inte på humör att ha något speciellt eller dyrt. Marlon kommer in och hon blir tyst och nämner att hon inte vill fira så stort.
 
Debbie träffar Lisa som får veta att Belle skolkat från skolan för att åka till sjukhuset med Sean. Lisa blir förbannad och kontaktar Ali för att be henne säga till Sean att hålla sig borta från Belle. Ali tycker att det är Lisas jobb att säga till Belle att hålla sig undan istället. När Ali berättar det för Ruby så erkänner Ruby att Sean tagit bilen igen. Ali blir givetvis förbannad på sin son men Ruby får henne till att lugna ner sig eftersom Sean börjat acceptera Ruby i familjen efter det.
 
Marlon möter Laurel ute på gatan och han är frustrerad över situationen. Han försöker förklara för henne att det är jobbigt och att han inte klarar av att se henne när hon ska erkänna sin kärlek för Ashley. Hon svarar att det är bättre att han inte kommer på ceremonin. Han säger att han inte tänker göra det eftersom han inte är någon maschokist.
Laurel som är på väg till Nicola är väldigt upprörd. När tjejerna sedan är ensamma så erkänner Laurel att hon tänkte lämna Ashley men att hon ändrade sig. Nicola får veta allt om Laurels känslor för Marlon och hon har svårt att tro att det är sant. Hon frågar sedan Laurel om det verkilgen är så bra att förnya löftena. Nicola säger till Laurel att hon kan ljuga för alla andra om sina känslor men inte för sig själv.
 
Aaron sitter vid Cains sjuksäng när han upptäcker att Cain håller på att vakna. Han kallar på sköterskorna.
Chas, Debbie, Lisa och Zak skyndar sig till sjukhuset när de får veta vad som hänt.
Marlon berättar det för Charity som inte alls ser så glad ut.
 
Declan möter Adam på puben. Han kan inte låta bli att pika Adam för att John bett om att sälja gården. Adam tror inte det är sant. Han frågar sin far när han kommer hem och får då veta att det stämmer. Adam blir besviken över att John inget sagt tidigare. Precis då kommer Holly in och berättar att Cain vaknat. John blir lättad och rusar iväg. Adam tror att det är för att Cain kan rentvå Johns namn men Holly tror att det är för att John är lättad över att det inte är mord.
 
Diane och Rodney funderar på vad de ska ge Laurel och Ashley men de kommer inte på något lämpligt. Efter lite tänkande så kommer de på att de ska ge Marlons mat till mottagningen. Marlon blir inte glad.
 
Aaron och Zak pratar med varann i sjuksalen. Zak tycker att det hade varit bättre om Cain dött men Aaron håller inte med. Zak varnar Aaron för att bli lik Cain.
 
Chas sitter vid sjuksängen och pratar med sin bror. Hon frågar honom om han minns vem som attackerade honom och tillslut så nickar Cain.

Kommentarer
Postat av: Tina

Undrar om Cain kommer att vilja berätta om vem det var, eller kommer han att "minnas" fel bara för att hämnas. Skulle inte förvåna mig.

2013-06-11 @ 17:58:14
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Lena

Om han är likadan som innan han föll i koma så vill han nog inte blanda in polisen.

Jag vet inte, men visst kan man bli aggressiv av hjärnskador kanske att det kan bli tvärtom också så vi får en snäll och lugn Cain nu.

Men knappast troligt :-)

Kan bara inte tänka mig Laurel och Marlon som ett par. Så tråkiga och veliga de skulle bli ihop (tror jag)

2013-06-11 @ 19:30:25
Postat av: Jackson

Laurel och Marlon beter sig som ett par ungar i förpuberteten, tycker jag. Det är ju varken eller.

2013-06-11 @ 19:34:04
Postat av: AnnaS

Trodde Laurel och Marlon var ett avslutat kapitel... Suck...

2013-06-11 @ 19:58:41
Postat av: Kristina

Jag tror också att Cain kommer att ange fel person :(

2013-06-11 @ 20:17:56
Postat av: Tina V

Har jag missat något?
När blev Laurel och Ashley vänner igen, han tålde ju inte ens se Laurel, och nu vill han förnya löftet igen.
Laurel uppför sig som inget har hänt, och klänger på Ashley.
Marlon uppför sig som en barnunge, vill han förstöra ett äktenskap bara för att själv bli nöjd, det är väl Laurel som kan välja bort sitt äktenskap och inte han som ska trycka på.

2013-06-11 @ 20:53:14
Postat av: Jonas

Det skulle inte förvåna mig om Cain vägrar att berätta vem det var, för att därmed kunna utöva psykisk terror på många i byn.

2013-06-11 @ 21:57:41
Postat av: viktoria

Jag tror det är zak som attakerade cain. Laurel och Marlon ja vad ska man säga hur länge håller det egentligen?och varför förnya äktenskapslöftena?.
Tycker att det lesbiska paret sätter lite krydda i serien men sean har jag aldrig gillat.

2013-06-12 @ 04:12:05
Postat av: Anonym

Jag tycker att Seans mamma har ett lite tyket (som vi säger här i Gbg:-)) sätt som jag stör mig på. Både i gester o tal.
Men ok det måste ju bli en blandning av folk så....
Min favorit är fortfarande Chas.
Chas är Chas men hon har ett gott hjärta o bryr sig om folk o det gillar jag.

2013-06-12 @ 11:16:30
Postat av: Lena

Mitt namn kom visst inte med här ovan i jag vill ju stå för mina åsikter så:-)

2013-06-12 @ 11:18:32
Postat av: Mene Tekel

Har inte med handlingen att göra - men är det fler än jag som irriteras av att översättningen blir sämre och sämre. Med massor av märkliga fel, som ger en helt annan betydelse till mycket.
Borde inte översättare, t o m på TV4, åtminstone behärska det mest rudimentära i engelska språket?

2013-06-12 @ 11:18:59
Postat av: Jonas

Mene Tekel: instämmer till fullo, men tyvärr verkar översättarna bli sämre och sämre.

Lena: jag tycker att Seans mamma är totalt ocharmig. Hon är mest sur hela tiden. Kul att Lisa försökte läxa upp henne, även om hon är en nästan lika god kålsupare även hon.

2013-06-12 @ 16:46:21
Postat av: Linn

Mene Tekel: Ursäkta ett sent inlägg, men jag håller helt med dig angående översättarna. De verkar inte ens insatta i seriens handling. I kommentarerna till ett föregående avsnitt skrev någon att det kanske är den brittiska engelskan som är problemet. Men jag tror inte det. Snarare kan det vara Yorkshire-dialekten, för den kan ärligt talat vara lite svår att förstå.

2013-06-12 @ 20:14:54
Postat av: Anonym

Ja Jonas

Jag tycker Lisa har varit sur och översittaraktig i flera månader nu men hon är lite mer nyanserad än Seans mamma i alla fall.


Skönt att Chas har lugnat ner sig lite och är charmiga Chas igen. Det fanns ju en period när hon bara skrek och grimaserade.

2013-06-12 @ 21:12:41
Postat av: Lena

Va kass jag är med att skriva mitt namn idag:-)

2013-06-12 @ 21:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0