Ilskan gror och någon får nog

Tyvärr så försvann hela mitt inlägg för igår så det får bli en kortare resumé.
 
Eric och Val vill verkligen ställa upp både för Amy och den lilla babyn.  De berättar även att de pratat med socialen om att adoptera Amy så det var därför Laura, socialtanten, var där.
 
Nu börjar alla i byn inse vad Cain gjort och många är väldigt förbannade på honom. Bland annat Priya som fått veta av Jai att det var Cains barn som hittats i telefonkiosken. Även John, Moira, Adam, Zak, Sharmas, Chas, Charity och Hazel har något som de ogillar med honom och flera av dem har indirekt hotat honom att något kommer att hända.
 
Debbie får veta om babyn och hon får nog och försöker kasta ut Cain men han vägrar flytta.
 
Jai vill inte ha Cain med på köpet så han gör slut med Charity och hon flyttar hem till Dingles. Cain ser henne ute på gården och hon är rätt förbannad på att han lyckats förstöra hennes liv. Cain säger att han älskar henne mer än någonsin. Hon ber honom dra åt helvete.
 
Idag:
Polisen kommer och söker Cain. Det visar sig att Jai anmält honom och Cain blir arresterad. Det tar inte lång tid innan han släpps och det stör Jai. Charity försöker prata med Jai om att Cain inte får komma emellan dem och att hon kommer att göra vad som helst för att hindra honom från att förstöra för dem. Jai vill ändå inte försöka igen med Charity så han säger att det är slut mellan dem.
 
Belle skäller ut Amy och säger att hon är lika dålig som Cain, att de beter sig på samma sätt. Detta sätter spår i Amy som mår ännu sämre för nu inser hon att hon ljugit, stulit och sedan lämnat sitt barn för att dö.
 
Katie försöker prata med Declan och hon erkänner att hon en dag kan tänka sig ta på sig ringen han gett henne men inte förrän hon slipper gissa sig till vad han tänker.
När Katie gått kommer Hazel till Home Farm. Hon är där för att säga till att det är en läcka i taket på övervåningen i huset hon hyr. Declan är inte intresserad av att ta tag i det. Hazel ser lådan med Mias saker och hon börjar prata med Declan. Först är han få ordig men hon ger sig inte. Hon bjuder in sig på en kopp te, sedan pratar hon om att det inte är någon idé att försöka få Declan att må bättre eftersom hon vet att det inte går. Sedan så får hon honom att förstå att det kommer att vara svårt att leva som förut för känslorna kommer alltid att finnas kvar men att man måste låta det ta tid.
 
Cain går till puben så fort han blivit släppt hos polisen. Ingen av de andra byborna blir speciellt glada när de ser honom och då vill han givetvis fira med champagne men Moira vägrar att servera honom det. Han fortsätter att vara stöddig men när en efter en av byborna säger att de går därifrån om Chas serverar honom något så får han lugna ner sig. Han går iväg men kommer strax tillbaka. Cain säger till alla att de inte är bättre än vad han är, eftersom de gjort massa fel så som knarkat, skattefifflat, legat med sin mans bror... Chas ber honom att gå därifrån och tillslut så gör han det.
 
Debbie har packat väskan åt Cain så när han kommer hem får han den sedan säger hon åt honom att sticka. Givetvis vill han inte det men när han märker hur arg Debbie är så tar han väskan och går, samtidigt säger han att han gör det för att han vill inte för att han måste.
 
Cain går till puben för att fråga Chas om han får bo där men hon nobbar honom. Han frågar Katie som också nobbar honom. Då kommer han på idén om att han ska bo hos Marlon. Han kan inte låta bli att reta John som sitter där och man ser att John blir mer och mer irriterad. När Cain går så följer John efter. Det blir bråk mellan männen ute på gatan och Moira försöker stoppa dem. 
 
Plötsligt på kvällen är flera av dem som är förbannade på Cain ute för att tänka eller söka upp honom
Cain går ute på byvägen när någon dyker upp bakom honom. Han hinner precis vända sig om när han blir nedslagen med ett järnrör (?) och misshandeln fortsätter.
 
Cameron som är på väg hem kommer körandes på vägen. Han upptäcker att något har hänt och stannar därför bilen. Cameron ser Jai vid Cains blodiga kropp. Jai säger att han kom precis och tänkte bara flytta på kroppen. Cameron ringer efter ambulansen och han säger att han tror att Cain är död...
 
 
De har verkligen lyckats bygga upp en "mordhistoria" med många misstänkta som har anledning till att skada/mörda Cain.
 

 
I morse såg jag på nyhetsmorgon på tv4 där de diskuterade världens bästa (skrivna) tv-serier genom tiderna. Experterna i Usa hade valt Sopranos till etta. Eftersom tittarna i Sverige fick maila in deras egna förslag så hade väldigt många sagt Hem till gården.
Det tycker jag var kul =D
 
I morgon är det uppehåll i serien men på fredag är det som vanligt. Nästa vecka är sista veckan innan sommaruppehållet.

Kommentarer
Postat av: Marie G

Riktigt bra avsnitt idag också! Cain är en skitstövel men ska han verkligen sluta såhär? Han tillför mycket i serien tycker jag så det vore lite synd. Instämmer i att det blev en väl uppbygd historia med många misstänkta - spännande!

2013-06-05 @ 14:12:53
Postat av: Jackson

Nog vore det synd om han inte skulle vara med i serien längre. Vem sköt?????? Oj, vad spännande!

2013-06-05 @ 15:02:46
Postat av: Mene Tekel

Tyvärr, måste man väl säga, så tycks Cain överleva. Eftersom han finns med i rollistan på engelska siten för serien.
Men nog hade man önskat att han verkligen vore död!

2013-06-05 @ 15:27:38
Postat av: Jackson

Ont krut.....

2013-06-05 @ 16:05:20
Postat av: Agneta

Nej jag vill inte att Cain ska dö! Riktigt spännande nu...

2013-06-05 @ 16:08:27
Postat av: Maria

Wow! Det händer grejer! Tycker att de lyckas väldigt bra med att väva samman alla historier. Man känner hur mkt som har samlats ihop och nu faller allt. Cain mår dock så dåligt så han bryr sig inte. Skådespelaren får verkligen fram Cains alla sidor, galen, farlig, ledsen, desperat osv.

Tror inte att det så självklart att det var Jai som misshandlade honom, många hade motiv och tillfälle.

2013-06-05 @ 17:53:24
Postat av: Gerd

För mig får Cain gärna dö men det gör han nog inte, har aldrig gillat honom. Kan inte med elaka människor !

2013-06-05 @ 18:59:35
Postat av: Marie G

Håller med Maria, Jeff Hordley som spelar Cain är verkligen bra på att få fram alla sidor av honom. (läste nånstans att han är karaktärens motsats dvs världens trevligaste kille). Även om jag inte gillar det så tycker jag synd om Cain. Han har ju varit bra på "sistone", dvs innan detta drog igång, han var ju bra med Jackson och Aaron, kämpade för relationen med Debbie och Sarah och när han friade till Charity...det var känslofyllt. Men nu..??

2013-06-05 @ 19:56:53
Postat av: Tina

Cain får gärna försvinna om jag får tycka, men jag tror inte att han gör det. det skulle ju vara att göra det för lätt. Eller ska han komma tillbaka som ett spöke och hemsöka alla som inte har gjort så som han har tyckt att de skulle göra. Maken till egotrippad karl får man leta efter.

2013-06-06 @ 09:55:39
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Jackson

Men skådespelaren är ju fantastisk! Bara blicken när han blir jättearg.

2013-06-06 @ 10:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0