En son

Belle får veta vad som hänt i byn. Hon förstår genast vems babyn är men säger inget. Zak ser på henne att hon är orolig och tillslut lyckas de få Belle till att prata och tala om att det är Amys son. Hon säger dock inget om vem som är barnets far.
 
Moira står och packar väskan medan Holly frågar ut henne om Cain. Holly blir mer och mer hatisk men Moira får nog och skriker att Holly ska sluta.
Hannah försöker få Moira att stanna och hon ber sin far att säga något men John är tyst. Adam skjutsar Moira in till byn och där träffar hon Marlon som genast erbjuder henne att bo hos honom.
 
Hazel mår dåligt och tankarna på babyn finns där hela tiden. Hon tror nästan att det var ett tecken på att hon skulle få behålla bebisen men inser att hon inte kommer att få det.
 
Val och Eric skyndar sig till sjukhuset och de väntar där med David. Läkaren berättar att Amy mår trots allt bra efter förlossningen. Val och Eric får gå in till Amy och det blir känslosamt inne i salen. Val gråter och ber om ursäkt för att de inte funnits där för Amy och Amy ber om ursäkt för det hon gjort. Eric frågar vem som är far till barnet men Amy vill inte berätta det så hon säger att hon inte känner killen.
 
Hela byn har snart fått veta vad som hänt även om de inte vet vems barnet är. Victoria blir misstänksam och försöker få tag på Amy. Diane får sedan veta det från Val och då berättar hon det för Vic som råkar säga att hon trodde att Amy hade gjort abort.
 
Jimmy och Nicola sitter på puben och pratar om Cameron och sjuka Sarah. När Nicola får veta att de försöker få ett nytt syskon till Sarah börjar hon prata om att Angel borde också få ett syskon. Jimmy är inte alls lika säker på att det är en bra idé.
 
Belle mår dåligt och tillslut så måste hon berätta det hon vet. Zak blir rasande när han får veta att Cain är far till barnet och att han hotat Amy till att göra abort.
 
Val är förtjust i babyn och vill att Amy börjar tänka på ett namn men hon vill inte det eftersom hon är säker på att hon ska adoptera bort pojken.
De kommer hem och får besök av socialen men Amy har inte ändrat sig, hon ska adoptera bort barnet. Amy går sedan ut för att sms:a Vic men då kommer Zak. Val ser Zak och undrar vad som händer. Zak säger till Amy att berätta allt innan någon annan gör det och det leder till att Eric och Val får veta vad Cain gjort. De lovar att hjälpa Amy och barnet hur det än blir i framtiden.
 
John ser Cain vid verkstan och han är irriterad men precis då kommer Zak. John frågar Zak om han är stolt över sin hemförstörande son och Zak svarar att han inte är det. John lovar att det inte är slut med problemen med Cain sedan går han därifrån.
 
Belle träffar också Cain och hon berättar om att hans son är född. Cain blir först chockad men inser sedan att Amy inte gjort abort.
 
Adam tar en öl med Alex på puben. När de ser Moira så blir Adam påmind om att han är förbannad på Cain och går därför ut. Han lovar att hämnas på Cain någon gång.
 
Zak söker upp Cain och han är rasande. Lisa stoppar honom från att göra något dumt. Cain fortsätter att vara arrogant och hånflinar. Det gör Zak än mer förbannad och när Cain kallar honom för pappa så svarar Zak att "Du är inte min son längre" .
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie G

Bra avsnitt idag tycker jag. Nu hoppas jag att Amy,babyn, Val och Pollard (har tappat förnamnet) blir en lycklig familj, även om oddsen inte verkar vara på deras sida riktigt. Belle är fantastisk, hon vågar säga ifrån även till Cain.

2013-06-03 @ 21:57:39
Postat av: Carina

Bra att Belle berättade om Cain. Snart kommer det nog fram till Debbie också - det verkar just nu vara det enda Cain bryr sig om.
Och äntligen har Amy och Pollards blivit en familj - de passar ju så bra ihop på nåt märkligt vis :-)

2013-06-04 @ 09:40:32
Postat av: Jackson

Vad gör Cain när hela byn vet, för det är väl en tidsfråga? Är rädd för att Amy kommer att råka illa ut, för hämnas skall han väl till varje pris.

2013-06-04 @ 09:46:26
Postat av: Tina V

Jag förstår inte att ingen gör något åt att Cain hotar folk runt omkring sig, det går väl att anmäla honom.
Usch vilken människa han har blivit, egoist och elak utan några goda egenskaper.
Skådespelaren som spelar Eric P är bra, det ser så äkta ut när han blir rörd.

2013-06-04 @ 11:29:04
Postat av: finländskan

Ja, usch så elak och hemsk Cain har blivit. Tidigare började jag nästan gilla honom, han blev ju nästan snäll en tid, särskilt då han hjälpte Sean.

2013-06-04 @ 13:37:02
Postat av: Jackson

Jag tyckte också att han hade sina ljusa stunder ett tag, men han är ju tydligen kapabel att göra vad som helst p g a sin aldrig (?) övergående besatthet för Charity.

2013-06-04 @ 14:02:16
Postat av: Tina

Finns det någon som är mer egotrippad än Cain?

2013-06-04 @ 22:39:30
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Sanna

Hej alla! Har inte kunnat hänga här på ett bra tag eftersom jag har legat så långt efter i serien. Nu har jag tittat i kapp alla bandade avsnitt och jag måste säga att det är riktigt spännande i byn just nu!
Cain Dingle måste vara norra Englands mest hatade man. Hur kan man sprida så mycket kaos omkring sig? Underbar rollkaraktär. Det närmar sig ett klimax, folk är ju så hatiska mot honom att det närmar sig lynchning. Undrar vad som kommer hända?
Amy tror jag att de kommer att låta slå in på ett nytt spår. Hon är inte längre kletigt sminkad med rinnande mascara utan börjar se fräsch och trevlig ut. Indikerar det att hon kommer att ta hand om sitt barn?
Historien med hon stalltjejen och han godsägaren är boring. Hon, Jacksons mamma är boring. Annars är allt riktigt spännande som sagt! :)

2013-06-05 @ 11:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0