Man kan inte lura en skojare

Roz och Holly gör sig i ordning för att gå på fest inne i stan. Moira är inte riktigt säker på att det är lämpligt men eftersom tjejerna inte har så mycket pengar med sig så kan det kanske fungera.
Tjejerna går till puben och träffar Adam och Mia. Det slutar med att Mia efter lite övertalning följer med tjejerna och Adam messar Ella.
Cain ser tjejerna och muttrar lite om att de kommer nog att hitta rätt så som de ser ut. Moria blir rasande när hon hör det och skäller ut honom eftersom han inte har en aning om vad Holly gått igenom. Han ser rätt förvånad ut efter utskällningen.
 
Charity kommer till bygget och ser att det är okända människor där. Hon upptäcker att Jai går runt med en mäklare för att försöka få projektet sålt. Hon blir sur på honom och säger att hon vill slutföra det hon påbörjat men han tycker hon kan ägna sig åt annat. Om hon inte vill sitta hemma så kan hon alltid börja på fabriken igen.
 
Kelly går till Kings kontor för att träffa Eve. Hon vill att de båda går till puben. Jimmy ser rätt sur ut när han ser henne.
 
Victoria får samtal när hon är i Leylas butik. David hör det och håller ögonen på henne. Plötsligt avbryter Vic sina inköp för att åka iväg. Hon träffar Amy på ett café. Det visar sig att Amy jobbar där och bor hos ägaren. Hon får pengarna av Victoria men har ingen som helst lust att följa med hem. När Vic gått så dyker David upp eftersom han följt efter henne. Han försöker övertala Amy att komma hem men hon tvekar. När hon får reda på att han vill att hon rentvår hans rykte så vill hon ha pengar för det.
 
Socialtjänsten dyker upp hos Hazel och Jackson. De är oroliga för honom och de tror att Hazel inte kommer att orka med hela bördan själv. Aaron kommer dit precis när tanten ska gå. Hazel anklagar sedan honom för att ringt till socialen men han säger att han inte gjorde det. Jackson säger att det givetvis var Joe som ringt dem.
 
Holly och Roz kommer hem rätt tidigt på kvällen. De är kanonfulla och fnissiga. Moira blir upprörd när hon hör att Mia bekostat deras fylla.
 
Marlon är irriterad på att Kelly inte flyttar. Hon tycker att det finns gott om plats nu när hans baby inte ska sova där men då blir Marlon ännu surare.
 
David berättar för Eric att han träffat Amy och att hon vill ha pengar för att komma hem och säga sanningen. Eric blir först upprörd över att inte fått reda på det tidigare men han lugnar ner sig.
 
Paddy försöker prata med Marlon eftersom de trots allt är vänner. Marlon är inte lika intresserad, han är fortfarande sårad över Rhonas beslut.
 
Kelly sätter på Elliot en trasig tröja och beger sig till gungorna. Jimmy som ska hämta Angel går förbi och han stannar till för att prata med dem. Kelly ber om ursäkt för det hon gjort men vill att Elliot ändå får träffa sin far. Hon vill klara sig själv men Jimmy insisterar på att hon ska ta emot pengar så barnet kan få nya hela kläder. Kelly blir så glad att hon kramar och pussar på Jimmy. Precis då kommer Nicola, Rodney och Angel förbi och ser det. Jimmy springer till dem men Nicola är rätt sur.
 
Charity ser en man titta in i huset där Rodney och Nicola bodde i. Hon börjar prata med mannen och det visar sig att han är intresserad av att köpa huset. Hon börjar säga att det är massa fel i huset och det luktar mögel men hon vet ett annat ställe som kan vara av intresse. De går in på puben så att hon ska kunna visa honom broschyrer om lägenheterna i ladan.
Jai kommer in och blir lite irriterad över att hon inte informerat honom om planerna.
Cain märker det och kan inte låta bli att reta Jai om att Charity redan träffar andra män.
 
David och Eric åker till cafét där Amy jobbar. Eric går in till henne och tvingar henne att ta rast för att kunna prata lite. Han försöker få henne att följa med hem men hon spelar sur för att han tror mer på David än henne.
Eric säger att han känner igen en skojare eftersom han själv är en och har lurat folk i massor under åren.
Amy vägrar att följa med för att rentvå David om hon inte får pengar, 500£ vill hon ha. Eric säger att visst kan hon få pengarna... men då vill han aldrig mer se henne. Om hon inte tar pengarna kan hon följa med honom hem och allt blir som vanligt. Amy väljer pengarna och Eric blir besviken och går ut ur cafét. Han möter David som undrar hur det gått. Eric berättar det och säger att nu ska de inte bry sig om henne mer, hon gjorde sitt val.  Han är mer orolig för vad Val ska säga om saken, hon kommer att bli förkrossad.
 

Kommentarer
Postat av: Tina.

Smart drag av Eric. Amy får nu välja mellan pengarna och människorna som bryr sig om henne.

Sedan Hazel, hur dum får man lov att bli. Så klar att socialen kommer kollar upp en när man plötsligt påstår att man klarar sig själv. Joe, heter han så, skulle ju begå ett tjänstefel om han inte hade rapporterat det.

2013-01-18 @ 17:03:23
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Tina V

Vem sminkar Amy, underlagskrämen är helt flammig.
Det ska kanske se ut som hon är barnslig, men Victoria och Moiras dotter ser ju välsminkade ut.

2013-01-18 @ 17:40:54
Postat av: viktoria

Jag tror Amy kommer tillbaka till Eric och val såsmåning om och hoppas historien om nicola jimmy och kelly tar slut nån gång.....undrar vad aron tänker det som dom har snackat om.
Hazel ser så himla sliten ut som om hon inte sovit på flera veckor.Undra om hon kommer att hjälpa jackson ensam eller om aron ochså hjälper till tillslut?

2013-01-18 @ 18:26:56
Postat av: Anonym

Tina V; Det ska se ut som att det är Amy som har sminkat sig själv. Det är därför det ser ut som det gör.

2013-01-18 @ 18:34:43
Postat av: ELIZA

Tråkiga avsnitt. Men kul att se hur Charity ska leka viktig..Val´s bortavaro, Sharon, dotter? Dom har nämnt henne som dotter. Trodde hon hade två barn, Bernice och han ,den snygga som flyttade till Australien med boyfrenden?

2013-01-18 @ 23:40:17
Postat av: Suss

Det är Diana som är mamma till Bernice, Val´s barn är Sharon och han som flyttade (till Australien) har glömt namnet jag oxå. Oj vilken jobbig unge Amy hoppas hon är borta nu (men hon kommer säkert tillbaka). Lider verkligen med Hazel Jackson o Aron vilka kämpar...

2013-01-19 @ 02:08:59
Postat av: ELIZA

Tack för uppdatering! Nu kommer jag ihåg,Sharon, En ljus kvinna som skulle gifta sej med en idrotts kille ?? Val var inte bjuden eller nåt sånt..

2013-01-19 @ 09:13:08
Postat av: Kristina

Bra gjort av Eric! Visst var David enfaldig som inte insåg att Amy var kär i honom men han förtjänar ju inte att få ett dåligt rykte för det.
Håller med om att det var väldigt korkad taktik när assistenten Joe avskedades. Men det här med Jacksons dödshjälp känns väldigt sorgligt. För alla!

2013-01-19 @ 10:49:14
Postat av: Linn

Paul heter han, alltså Vals son.

2013-01-20 @ 09:16:20
Postat av: Linn

Ja, historien om Jackson och Aaron är verkligen tragisk. (Snyft....) Dessutom ett allvarligt moraliskt dilemma.

2013-01-20 @ 09:19:46
Postat av: ELIZA

Mycket allvarligt moraliskt dilemma...Jackson må väl spela in och berätta med egna ord vad han vill ..Och att är helt frivilligt att han vill dö..Sen får vi hoppas att inte Hazel behöver sitta 20 år för det.. Har faktiskt funderat,hur skulla man göra själv,när ens barn bönar och ber????

2013-01-20 @ 14:04:09
Postat av: SoP

Blir dyngless på Jackson, kan han inte bara styra ner sin stol i en bäck o välta,o ge f´n i att lägga över sin skit på de andra-

2013-01-26 @ 02:27:57
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0