Igår och idag

Jag hann se gårdagens avsnitt sent på kvällen och fick ledigt idag så det kommer en kortare resumé om igår och dagens efter den.
 
Aaron och Jackson skulle hoppa fallskärm men Aaron bangade. Jackson ville ändå fullfölja det. Fallskärmshoppet blev lyckat och Jackson skrattade lyckligt när han var i luften. Han och Hazel hade sedan roligt för de kunde retas med Aaron.
På kvällen på hotellet började Jackson tänka på livet medan de andra sov. Dagen efter säger han att han bestämt sig för att han vill dö. Hazel blir förtvivlad och Aaron riktigt förbannad och spårar ur. Jackson vägrar att ändra åsikt och det gör att Aaron sticker däräifrån och Hazel och Jackson åker hem.
 
Adam lyckades bra med eventet på Home Farm. Han lyckas även rädda Ella ifrån en av investerarna som vill tafsa på henne.
 
Victoria anklagar David hela tiden om att det är hans fel att Amy stuckit. Eric vill inte ringa polisen för då dras socialen in.
Victoria får även tid att fllirta en hel del med Alex.
 
Så till dagens avsnitt:
 
 Aaron är kvar i Whitby och vägrar svara när någon ringen. Jackson pratar nu inte om annat med sin mamma och hon är förtvivlad över hans önskan. Hon försöker få Jackson att tänka på framtiden om 10-15 år men han lyssnar inte.
 
Eric har ringt polisen och det gör att socialtjänsttanten kommer på besök och ställer frågor. Han vill inte berätta allt som hänt så Victoria som är där berättar det hon tror sig veta. Det leder till att David kommer att hamna under utredning.
David blir förtvivlad när han får veta. Han tänker på sin framtid inom politiken och vet att det är förgörande. De måste hitta Amy så allt löser sig.
 
John kommer hem och är besviken efter bankmötet. Han berättar att banken vill ha en störra kontantinsats.
Moira talar om att hon pratat med Charity som sagt att Jai söker lador att investera i. Detta leder till att John träffar Jai för att prata affärer men Jai har inite råd att investera i gården även om han tror på idén.
 
Chas och Paddy möter Hazel och hon får veta att Aaron inte kommit hem än.
Jackson får tillslut tag på Aaron. Aaron orkar inte prata så han lägger på.
Steve kommer på överraskningsbesök men Jackson blir inte mycket gladare.
 
Camerons skilsmässa verkar bli dyrare än han tänkt sig. Debbie vill att han bor hos henne men han måste ha mer pengar så han ber Carl om fler chaufförsjobb.
 
Jackson är orolig för Aaron och vill inte förlora honom nu. Aaron kommer tillslut hem men innan han träffar Jackson så haffar Hazel honom för en pratstund.
 
Nikhil bjuder Chas på en klubb i stan. Hon tvekar först men när hon hör att det är fri bar och champagne så följer hon med.
Dagen efter får Gennie höra från Chas att Nikhil bara är en flirt inget allvarligare.
När Gennie möter Nikhill så råder hon honom att låta Chas ha sin frihet och inte vara så efterhängsen.
 
Ella möter Adam i köket på Home Farm. Hon tycker att Declan jobbar hela tiden och det är för mycket. Ella säger att hon önskar att Declan var mer som Adam.
 
Aaron kommer hem till Jackson till slut. Jerry och Josh är där på besök men de skickas hem så de andra kan prata ut.
När Aaron får veta att Jackson inte ändrat sig om att dö frågar han hur det ska gå till när varken Hazel eller han kommer att hjälpa honom. Aaron inser snabbt att Hazel faktiskt funderar på att göra det och då blir han rasande. Han säger att han ska se till att det inte händer...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina.

Jackson-Aaron-Hazel vad jag tycker att det mitt i all sorglighet är väldigt tråkigt. Det är nästan så at jag snabbspolar.

2013-01-15 @ 13:14:49
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Stina

Man undrar hur det ska sluta, kanske ändå Hazel hjälper sin son att dö. Kommer att sakna Jackson och Aaron har plötsligt blivit så väldigt mogen, hur skall det gå för honom om Jckson dör. Amy - skulle inte sakna henne om hon försvann ur serien

2013-01-15 @ 13:32:47
Postat av: Katarina-Cinnamon

Undra hur mycket elände Amy och Victoria hinner ställa till det för David. Jag kommer inte heller att sakna Amy ifall att hon försvinner för gott.

Jag såg John Barton i fredagens avsnitt av Tyst vittne :-)

2013-01-15 @ 18:55:37
Postat av: Jonas

Dianes beteende är horribelt. Först ska hon till varje pris få reda på vad som händer (hon är sällsynt nyfiken och skvallrig). Sedan får inte David ens en chans att bemöta Victorias uppgifter.

2013-01-15 @ 19:28:01
Postat av: Angelica

Katarina-Cinnamon: Jag brukar kolla på Holby city som visas efter ibland och där har Moira, Tom King, Matthew King mfl. varit med i något avsnitt :)

2013-01-15 @ 22:45:53
Postat av: Katarina-Cinnamon

Angelica, jag har kollat ibland på Holby City och lyckats se Moria och Jai där :-)

2013-01-15 @ 23:08:56
Postat av: Andrea

såg i dagarna att sadie var med i holby city nu

2013-01-16 @ 00:10:26
Postat av: finländskan

Nu har det inte varit nåt om Jimmy-Kelly-Nicola på flera dagar, jag skulle vara mest nyfiken på utvecklingen av den situationen nu då Jimmy börjar minnas mera.

2013-01-16 @ 05:49:26
Postat av: SoP

-nån mer än jag som önskar att varenda sabla tonåring försvann från den där byn ?

2013-01-25 @ 23:58:48
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0