Hjälper jag dig får du roa mig...

John jagar investerare men det går inte så bra.
Declan pratar med Jai och får veta att John frågat honom om att investera i gården. Han blir förbannad och frågar Adam hur det egentligen ligger till med Bartons pengar och han är arg för att Adam inget sagt. Ella försvarar då Adam och säger att han kan väl inte skvallra på sin egen familj.
 
När det knackar på dörren hemma hos Jackson blir han nervös och tror att det är socialtjänsten som kommer för att Aaron skvallrat om deras planer men det visar sig vara hans assistent som glömt nyckeln.
 
Ashley stoppar Aaron på gatan och frågar om hur det var på semestern. Aaron svarar fåordigt och säger att Ashley får fråga Jackson istället. Samtidigt som de pratar stirrar Aaron på Ashleys prästkrage.
 
Nikhil kommer med blommor till Chas. Han bjuder även ut henne men hon säger att hon måste jobba. När han går så ger hon Gennie blommorna och säger att hon kan göra vad hon vill med dem. Gennie blir sur och säger ifrån för hon tycker inte Chas ska leka med Nikhils känslor, hon som inte ens är hans typ. Chas blir förbannad och frågar vad Gennie menar men får inget svar. Då ropar hon efter Nikhil och säger att hon ångrat sig och att de kan ses.
 
Debbie ser när Cameron går igenom skilsmässopapprena och hon vill kolla vad det står. Han försöker hindra henne men lyckas inte. Hon får då veta att han varit otrogen mot sin fru med en kvinna som heter Chloe Kennedy. När hon frågar vem det är och när det hände får hon veta att han träffade henne efter att Debbie åkt hem från Jersey. Debbie blir förbannad och går till verkstan istället. Cameron dyker upp där för att förklara sig men Debbie är fortfarande sur.
 
Hazel söker upp Aaron på verkstan för att prata med honom. Han är fortfarande arg och anklagar henne för att vilja döda sin egen son. Hon erkänner att hon mår dåligt av tanken men inser att Jackson faktiskt inte vill leva så hon gör det för hans skull. Aaron vill inte förstå henne. Han säger att om inte han kan få dem att ändra såg så kanske någon annan kan det. Senare så ringer Aaron till socialtjänsten.
 
Adam träffar Mia men han har tankarna på annat håll eftersom han är orolig för familjen på gården. Mia vill inte prata affärer.
 
Gennie hjälper Nikhil att hitta på något att göra. De sitter på puben och tittar i en tidning för att se vilka nöjen som erbjuds. Han ser att en collegepjäs kommer att spelas upp men tror inte att det är något för Chas. Gennie övertalar honom att bjuda Chas på det eftersom hon älskar Grekland så hon borde tycka om ett grekiskt drama.
Chas har inte någon större lust att följa med på Nikhils överraskning men gör det sen ändå.
 
Ella träffar Adam på Home Farm när han jobbar. Det är bara de där och hon börjar fråga ut honom om hans fars planer. När han berättat så säger hon att hon ska prata med Declan om saken.
Declan har fullt upp och han blir irriterad när en investerare inte har tid för att träffas förrän om några dagar. Han vill inte gå ut och äta med Ella för han måste tänka på affärerna. Hon nämner för honom att han borde investera i gården istället. Först så tror han inte på idén men sedan ändrar han sig.
 
Aaron möter Hazel i byn. Han berättar att han ringt socialtjänsten men att han sedan inte kunde säga något. Hon blir lättad över det och frågar om han vill kömma över men det vill han inte.
 
Debbie behöver prata med Cameron men de får inte riktigt tid till det så de bestämmer sig för att ses på kvällen på puben. När Debbie ska lämna Sarah hos Andy så ser hon när Cameron hjälper Eve med att lasta saker i en bil. Hon märker att han verkar väldigt glad och charmig mot Eve. Det gör att Debbie ändrar sig och går hem med Sarah istället. När Cameron kommer hem så är Debbie rätt sur på honom.
 
Nikhil och Chas kommer hem från dejten  och Chas är fnissig och glad. Pjäsen hade varit hemsk men eftersom alla varit nakna hade hon haft roligt åt det. Nikhil såg det som en mycket lyckad dejt. Gennie såg dem när de kom tillbaka och hur glada de var så hon går hem.
 
Declan söker upp Bartons på gården och erbjuder dem att han sänker priset på gården så de kan köpa den men i gengäld vill han ha 20% av vinsten. John tycker inte om avtalet men Moira tycker att det är en bra chans och hon lyckas få ner Declans del till 15%.
 
Ella ser att Adam sitter och jobbar. De är ensamma i huset. Hon tycker han borde sluta arbeta så hon nästan beordrar honom att ta ett glas vin med henne. De står i köket och dricker vin och pratar. Plötsligt så böjer hon sig fram och pussar honom på munnen. Adam drar sig undan snabbt men direkt efter så kysser han henne hett. De avbryts av att Declan och Mia kommer hem.
Adam får då bråttom hem.
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Var bara en tidsfråga innan det skulle hända nått mellan Ella och Adam. Ska bli intressant att se vad som utvecklas.

2013-01-16 @ 18:44:58
Postat av: Tina V

Ella är ju gammal nog att vara Adams mamma, någon måtta får det väl vara.

2013-01-16 @ 19:47:45
Postat av: Frk Höger

Det har ju hänt förr i serien. Val var ihop med han vad han nu hette - en ung kille.
Rodney och Kelly
Tom och Charity
eller är det mer accepterat med äldre man och ung kvinna? ;)

2013-01-16 @ 19:56:59
Postat av: Carina

Förstår att Debbie får kalla fötter. Cameron verkar ju inte ens fatta vad problemet är... Tror inte att han blir långvarig där.
Vilken röra Adam satt sig i nu! Hur ska han ta sig ur det här???
Aaron har en helt orimlig börda, hur kan Jackson tro att han bara ska acceptera det och snabbt som blixten verkar det som han förväntar sig detta ska ske.

2013-01-16 @ 23:17:16
Postat av: Andrea

ja och sin dotters pojkvän hur lågt får man skjunka men hon får väll inget av Declan så hon söker sig vidare.

2013-01-17 @ 00:45:51
Postat av: Jonas

Tina V: snarare gammal nog att vara hans mormor.

Frk Höger: du tänker på Valerie och Danny.

2013-01-17 @ 08:44:37
Postat av: Tina V

Fkr Höger!
Jag klagade på Amy och Cain också, men fick en del skäll för att jag klagade på gubbsjuka i HTG, så nej det är inte mer accepterat.

2013-01-17 @ 09:47:52
Postat av: Stina

Ålderskillnaden mellan Ella och Adam är väl ok, fast jag har lite svårt att se vad man kan ha gemensamt, men sin dotters pojkvän det är riktigt fult!!

2013-01-17 @ 10:17:44
Postat av: Frk Höger

Jag vet egentligen inte vad jag tycker om så stor ålderskillnad i ett par men det måste vara svårt i längden när man inte befinner sig på samma nivå i livet. Att däremot ta sin dotters pojkvän är helt fel, riktigt riktigt förjävligt.

2013-01-17 @ 10:28:29
Postat av: ELIZA

Tillvaron är alldeles för ålders fixerad! Låt dom ha kul så länge det varar,vem det än är..Det tar slut när någon part upptäcker att det inte ger mer i nåt avseende.. Men att limma på dotterns kille är inte OK!!!

2013-01-17 @ 15:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0