En ny bebis i byn

Rhona sitter kvar på puben och har sina värkar men de tror inte att det är så bråttom än. Betty är där och tycker underhållningen är bättre än att sitta hemma för det är ändå inget på tv. När värkarna blir mer intensiva så bestämmer de sig för att åka till sjukhuset. Bob skjutsar Rhona och Marlon. Diane försöker få tag på Paddy som stängt av sin telefon.
 
Chas och Paddy sitter i bilen och pratar. Han berättar att han känner sig utanför eftersom Marlon tagit på sig fadersrollen helt. Chas säger att det kommer att gå bra och att han borde tänka på att Rhona faktiskt valde honom framför Marlon. Paddy blir lättad. De återvänder till byn och möter Diane som berättar att Rhona åkt in till sjukhuset. Paddy skyndar sig dit.
 
Aaron och Adam är vid klubbhuset. Aaron mår dåligt över att ha ställt till det. Adam säger att de borde åka på semester och inte ta med flickvänner eller pojkvänner eller Hazel. När Aaron ska gå så säger han till Adam att ta det lite lugnt med förhållandet med Mia. Adam svarar frågande att han bör alltså inte ligga med hennes mamma då. Aaron tittar på honom och tror att han skojar men inser sedan att det är sant. Att Adam ligger med Ella och har gjort det i flera veckor roar Aaron jättemycket. Äntligen kan han retas med sin vän.
 
Gennie sitter kvar på puben och deppar. Bob märker det och försöker trösta henne. När han frågar Gennie vad hon önskar sig mest av allt svarar hon att hon vill att Nikhil dumpar Chas för att bli ihop med henne istället.
 
Jackson frågar sin mamma om hon ordnat med medicinen när hon kommer hem Det har hon och han blir lättad.
Aaron träffar Hazel ute på trappen och han berättar om Ella och Adam. Han frågar sedan var hon har pillrena men hon väljer att inte berätta det.
 
Marlon är med när Rhona föder. Det blir en son och båda föräldrarna strålar av lycka och de kan inte sluta att behundra deras lilla mirakel.
Paddy kommer till sjukhuset och ser dem genom en fönsterruta. Han väljer att inte gå in utan lämnar dem ifred.
 
David kommer hem och berättar för Leyla om att han sagt upp sig från fullmäktige. Hon tror att det beror på skvallret och han medger att det är delvis det men han vill tillbringa mer tid med familjen.
 
Dagen efter babyns födsel kommer Paddy till sjukhuset. Han berättar för Rhona att han varit där tidigare men att han inte fick komma in eftersom han inte är pappan och måste därför vänta på besökstiden.
Marlon kommer in och har två ölburkar med sig. Han vill fira med Paddy och de båda kramar om varann och dricker öl.
Aaron kommer dit och ber om ursäkt för att han ställt till det. Paddy och Rhona ursäktar honom men Marlon muttrar lite.
Hazel och Jackson kommer dit och tittar på barnet som ska heta Leo. När Hazel håller i Leo och säger att han har hela livet framför sig så får Jackson tårar i ögonen och vänder bort huvudet.
 
Gennie ska iväg till jobbet på morgonen och det visar sig att Nikhil sovit över hos Chas så han erbjuder sig att skjutsa Gennie till arbetet. Hon tackar först nej men går med på det sen.
 
Adam och Mia är på puben för lunch. När Mia hämtar kaffe så får Adam ett samtal från Ella som vill att de ses. Han avbryter samtalet tvärt för att inte få problem. Senare så kan han ändå inte motstå utan träffar Ella i stallet.
 
Bob ser på när en hantverkare hjälper honom att få upp en ny skylt till det nya cafét. Gennie kommer förbi och han frågar henne om Brenda ändrat sig. Han frågar sedan hur Gennie mår och hon säger att hon inte borde ha sagt något om Nikhil eftersom det bara är en dum förälskelse och hon borde veta bättre.
 
Betty kommer in i Leylas butik och hör när de pratar om hans avsked. Hon tror givetvis att han fått sparken. När Leyla frågar henne om hon ska handla mer än en burk soppa så säger Betty att hon ångrat sig och vill inget ha, hon har andra viktigare saker för sig.
 
Rhona och Leo kommer hem och det blir fullt hus av alla som kommer och vill titta till barnet. Nikhil och Chas är där när Rhona frågar om han också vill ha ett barn. Nikhil ler men Rhona säger åt honom att inte visa leendet för Chas. Bob som ser Gennies ledsna ögon ger henne ett glas vin.
Paddy pratar med Chas i köket och han säger att han fortfarande är osäker på sin roll i den nya familjen. Chas tröstar honom med att han snart kommer att känna sig som en pappa när han väl fått kliva upp mitt i natten för att ta hand om det skrikande barnet.
Rhona kommer in i köket och ger Paddy babyn som ligger i en korg. Hon vill att han passar Leo medan hon städar upp efter gästerna. Paddy tvekar men då kommer Marlon in och tar över.
 
Jackson är ensam hemma och passar på att spela in hälsningar till Aaron och Hazel på datorn. Han blir rätt känslomässigt berörd och när Hazel kommer hem vill han att hon sitter hos honom.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Aarons reaktion då Adam berättade om sin affär med Ella .. hahahahaha ..

Stackars Gennie, när skall hon få bli lycklig?

Paddy är ju lite olycklig över situationen nu, men jag är säker på att det blir bra småningom. Man minns ju hur jobbigt det var för Marlon tidigare och nu går det ju hur bra som helst för honom. Säkert blir det bra för Paddy också.

2013-01-29 @ 14:53:52
Postat av: Fröken A

Tyckte om Marlons kommentar på sjukhuset när de skulle skåla med ölen: "skål för lillkillen, skål för mamman och skål för PAPPORNA". Tyckte Paddy log lite extra då.

2013-01-29 @ 20:04:48
URL: http://www.miesperu.blogg.se
Postat av: Agneta

Underbart att bebisen har Downs syndrom på riktigt! Åh vad jag önskar att Jackson ska få lite livslust och att Gennie ska få bli lycklig.

2013-01-29 @ 21:37:53
Postat av: Tina V

Så söt liten bebis, jag tycker det är bra att Marlon får vara så mycket pappa.
Paddy måste förstå att det är så det ska vara, han får ju ha bebisen så mycket han vill annars.
Gennie förtjänar en pojkvän, hoppas att hon faller för den nye veterinären, och att han faller för henne.
Så sorgligt att se henne så ledsen.

2013-01-30 @ 09:14:44
Postat av: Stina

Hoppas att Nikhil upptäcker Gennie så småningom, de skulle passa bra ihop. Jag tycker att Marlon är jobbig, helt stirrig. Fick gärna försvinna ur serien, fast då försvinner ju Paddys bästa vän och det vore synd om honom

2013-01-30 @ 12:00:40
Postat av: Marie G

Vilken sötnos, lilla Leo! Jag har bara sett några få avsnitt de senaste månaderna men måste säta att Gennie har snyggat till sig! Hon är en stilig kvinna nu. Men David däremot -hujedamej vilket hår!?! han som var så snygg förr, vilken filt han har över huvudet! Jag gillade också när Marlon skålade för papporna, det var fint gjort.

2013-01-30 @ 12:43:01
Postat av: Andrea

jag tyckte bebisen såg väldig stor ut... de brukar ju vara så små ju..

2013-01-31 @ 02:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0